Kajak Bérlés Győr – Szabadidős Lehetőségek - Győr Megyei Jogú Város Honlapja

A 250 fős sátorozóhely nyugodt, falusi környezetben, 20. 000 m² kiterjedésű zöld területen, közvetlenül az Öreg Duna partján található ÁSVÁNYRÁRÓN. A lassan áramló Duna-ág, kiválóan alkalmas az evezésre, családi programok és kirándulások megszervezésére iskolás osztálykirándulások illetve csoportok számára. A sátorozó helyünk füves, gondozott (lásd galéria), parti részen kényelmes vízre szállási lehetőség van kiépítve, kavicsos partszakasszal. A hullámtéri ágrendszer a sátorozó helytől 200m-re található. Szigetköz az "Ezer sziget országa" Hazánk legnagyobb szigetét, a Nagy- és a Mosoni-Duna körülölelte Szigetközt a Duna hordaléka építette fel. A táj gazdag növény- és állatvilága, egyedülálló élőhelyek várják a természetkedvelő turistákat és túrázókat. A vízi túrák kedvelői végigjárhatják a galériaerdők övezte Mosoni-Dunát és a vadregényes felső-szigetközi Duna-ágrendszert, ahol a változatos szakaszok felejthetetlen élményt ígérnek a kajakkal, kenuval túrázóknak. A Duna menti nemzetközi kerékpárút része a Szigetközön átvezető szakasz, mely mellett a töltés és a kis-forgalmú mellékutak is alkalmasak kerékpározásra.

Hotel Fonte / Akciók

kajak bérlés györgy

Programok – Lipóti Camping

Csónak gyártás, Vízitúraeszközök gyártása - Sybill Bt. - GYŐRI TUDAKOZÓ - Győr-Moson-Sopron Megyei Céginformációs Adattár - A Szakmai Tudakozó

Jegyvásárlás: Kék Duna étterem, Horgászbolt, Kikelet Bisztró, +36 30 969 21 25 Motorcsónaktúra- szigetközi ágrendszerben 15. 000 Ft/óra a motorcsónak díjjal 1-8 főig. Indulás: Lipót- Vadludak kikötőből. Elérhetőség: Fazekas László – +36 30 913 2709 Városnézés Mosonmagyaróvár, Győr, Bécs, Pozsony Family park – Ausztria ( kb. 1:30 Perc) A Fertő tótól és Rust városától mindössze néhány kilométernyire található Familypark 145 000 négyzetméteren kínál önfeledt kikapcsolódást minden korosztálynak. A Familypark sokkal több mint egy egyszerű kalandpark különféle játékokkal. A látogatók egy a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott fantáziavilágba merülhetnek el. Egy ideális kirándulóhely a Fertő tó közvetlen közelében, ahol fiatalok és idősebbek egyaránt jól érezhetik magukat Familypark GmbH Märchenparkweg 1 7062 St. Margarethen Hajtány – Ausztria ( kb. 1:40 perc) Burgenland szívében, egy 23 km-es útvonalon, kerékpármeghajtású hajtányokon, ún. drezinán robogva fedezhetjük fel a közép-burgenlandi Sonnenland régió szépségeit.

Bemutatkozás - Part Camping

Szabadidős lehetőségek - Győr Megyei Jogú Város Honlapja

Vízitúra kenu kölcsönzés0 Reviews4 CommentsUtazási irodaKajak- és kenutúrák szervezéseAz összes comment megtekintéseLeírás Térkép Nyitvatartás Értékelések Kontakt FotókLeirásInformációk az Vízitúra kenu kölcsönzés, Utazási iroda, Sopron (Győr-Moson-Sopron)Itt láthatja a címet, a nyitvatartási időt, a népszerű időszakokat, az elérhetőséget, a fényképeket és a felhasználók által írt valós értékelévábbra sincs értékelésünk erről a helyről. TérképVízitúra kenu kölcsönzés nyitvatartásVasárnap0:00-24:00Hétfő0:00-24:00Kedd0:00-24:00Szerda0:00-24:00Csütörtök0:00-24:00Péntek0:00-24:00Szombat0:00-24:00Értékelések erről: Vízitúra kenu kölcsönzés Mihàly HörömpöliSzupi volt Máté Franczia Ibolya Leveles Gábor HarkaiKontaktTelefonszámWeboldalFotók

Moson

  • Szolgáltatások - Vadász Birtok
  • Gyermek fogászat - Várfok Dental, Fogászat Székesfehérvár
  • Monitor számítógép egyben teljes film magyarul
  • Mike és molly szereplők
  • Mentőmellény - Győr
  • Kajak bérlés győr térkép
  • Kajak bérlés győr pláza
  • Keringető szivattyú napkollektorhoz
  • Beko mosogatógép vélemények
  • Cézár saláta recept eredeti

Mindemellett tavasztól őszig az úszószökőkutat is elkaphatjuk, amely kivilágítva, alkonyatkor a legszebb. (fotó @gaben206) Vastuskós-házGyőr egyik ikonikus épülete, amely az alatta található cégérnek, egy vaslemezzel borított és kovácsszegekkel kivert fatuskónak köszönheti hírnevét, amelyhez egy helyi legenda is fűződik. Az épület bejárata nem a Széchenyi térről, hanem az épület melletti kis utcából nyílik. A Vastuskós-ház ad otthont az állandó Patkó-Imre gyűjteménynek, amelyben kortárs alkotók – többek között Kassák Lajos, Bálint Endre, Victor Vasarely és Kondor Béla – munkái, valamint kelet-ázsiai, afrikai, óceániai néprajzi tárgyak láthatók. Győri BalettAz 1979-ben, a Magyar Állami Balettintézet végzős növendékei által alapított együttes, az új győri színházépületben kezdte meg pályafutását. A társulat a magyar táncművészetben és Győr város kultúrtörténetében egyaránt mérföldkőnek számít. Csónakos-szoborA győriek egyik kedvenc találkahelyén található, Paulikovics István szobrászművész által készített 1997-es alkotás megérintése szerencsét és gyermekáldást hozhat a helyi legenda szerint, úgyhogy nemcsak egy szelfit éri meg itt készíteni.