Középiskolai Felvételi Eredmények

Pósánné Rácz Annamária az országosan egyedülálló, hatvan tantárgyat magában foglaló szak- és tantárgyválasztó honlappal kapcsolatban kiemelte: a fejlesztés nagyban segíthet abban, hogy a középiskolások részletesen tájékozódhassanak a választott szakról, az előző évi felvételi ponthatárokról, az érettségi vizsgakövetelményekről, mindemellett közvetlenül elérhetők az egyetemi karok oldalai is. Címlapkép: Getty Images

  1. Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
  2. Középiskolai rangsort készített a Debreceni Egyetem: itt vannak az eredmények - HelloVidék
  3. Felvételi események, időpontok és meglévő eredmények | Móra Ferenc Gimnázium
  4. Ideiglenes felvételi eredmények 2022 | Bárdos László Gimnázium
  5. Munkácsy Mihály Gimnázium, Kaposvár

Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár

A honlap révén lehetővé válik a személyre szabott tájékoztatás, a beiskolázási rendezvények mellett így érheti el a legnagyobb számban a felvételi előtt állókat az egyetem. Többféle profillal rendelkező iskolákból érkeznek a hallgatók, a legutóbbi három év felvételi adatait összesítő beiskolázási háttéranyag a középiskolák és az egyetem együttműködése szempontjából is nagyon jól hasznosítható, és a hallgatói utánpótlás feltérképezésében is lényeges segítséget jelent - közölte a rektorhelyettes. Pósánné Rácz Annamária, a DE oktatási igazgatója a középiskolai rangsorokkal kapcsolatban kiemelte: az intézmény átfogó képet kaphat azokról a középiskolákról, ahonnan a legtöbben felvételiznek az egyetemre. A legtöbb felvett jelentkező a debreceni középiskolákból és az egyetem gyakorlóiskoláiból érkezik, de sok tehetséges fiatal választja a DE-t Szabolcs-Szatmár-Bereg, illetve Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből is. Az oktatási igazgató fontosnak tartotta megjegyezni, hogy nem a középiskolák minőségi munkáját rangsorolják, hanem arról kívánnak információt kapni, hol kell tovább erősíteni a beiskolázási tevékenységet.

Kiértékelt feladatlapok megtekintése Az iskolánkban teljesített központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője 2022. január 26-án, csütörtökön 8:00-16:00 között, a Szent Benedek Gimnázium (1083 Budapest, Práter u. ) kijelölt helyiségében, az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti, azokról kézzel vagy elektronikus úton (pl. mobiltelefon, fénymásoló) másolatot készíthet, és – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – az értékelésre észrevételt tehet. Észrevétel lehetősége A vizsgázó észrevételeit a megtekintést követő első munkanap végéig – tizenhat óráig – írásban adhatja le. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani. A kérelem benyújtási határideje jogvesztő. Ha az írásbeli vizsgakérdésekre adott megoldás értékelésére a vizsgázó észrevételt nyújt be, az iskola az észrevételt érdemben elbírálja. Az iskola a bírálat eredményét határozat formájában, megfelelő indokolással, az észrevétel benyújtását követő három munkanapon belül írásban közli az észrevételt tevővel.

Középiskolai rangsort készített a Debreceni Egyetem: itt vannak az eredmények - HelloVidék

középiskolai felvételi eredmények közzététele középiskolai felvételi eredmények 2016

Felvételi események, időpontok és meglévő eredmények | Móra Ferenc Gimnázium

középiskolai felvételi eredmények 2021

Április 23-án az Oktatási Hivatal adatai alapján elkészülnek a végleges (egyeztetett) felvételi listák: MEGNYITÁS Sikeres felvételit kívánunk!

Ideiglenes felvételi eredmények 2022 | Bárdos László Gimnázium

(csütörtök) 8:00-16:00 Pótló központi írásbeli felvételi vizsga azoknak, akik a 22-ei vizsgán alapos ok miatt nem tudtak részt venni 2023. január 31. (kedd) 14 óra (megjelenés korábban, személyi igazolványt hozni kell, és a pótló vizsga előtt az előző vizsgaidőpontban történt hiányzás hivatalos igazolását is be kell nyújtani! ) Értesítés az írásbeli felvételi eredményről 2023. február 10. (péntek) Jelentkezési lapok benyújtása a középiskolákba és a Felvételi Központba az ÁLTALÁNOS ISKOLÁN KERESZTÜL 2023. február 22-ig (szerda) Felvételi beszélgetés az általános felvételi eljárás keretében – a honlapon aktuálisan közzétett beosztás szerint 2023. március 6-10. (hétfő-péntek) (a beosztást frissítjük a beérkező jelentkezések szerint) Ideiglenes felvételi jegyzék nyilvánosságra hozatala 2023. március 17. (péntek) Tanulói adatlapok (felvételi sorrend, új kódok) módosításának lehetősége az általános iskolán keresztül 2023. március 21-22. (kedd-szerda) Felvételről vagy elutasításról szóló végső döntés megküldése levélben a jelentkezőknek és az általános iskolájuknak is 2023. április 28.

Munkácsy Mihály Gimnázium, Kaposvár

  1. Középiskolai felvételi eredmények 2020
  2. Eladó lakás bajza utca
  3. Eduline.hu - középiskolai felvételi eredmények 2022