Elektromos Női Borotva – Elektromos Borotva - Rendeljen A Legjobb Áron | Makeup.Hu

A forgalmazó... Remington PR1330 körkéses borotva HázhozszállításborotvaGyártói garancia: 24 hónap Spectrum Brands Hungaria Kft. Kiszállítás: Készleten BUDAPEST Allee: Nem elérhető OROSHÁZA: Raktáron KECSKEMÉT Malom: Raktáron... Árösszehasonlítás Esperanza EBD002V EPILÁTOR epilátorWeboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk a Részedre. Árösszehasonlítás 7 780 5 573 Philips MG5740/15 szakállvágó szakállvágóAz olcsó Philips MG5740/15 szakállvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó nem árusítja azokat. A... Árösszehasonlítás BaByliss T811E szakállvágó szakállvágóAz olcsó BaByliss T811E szakállvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó nem árusítja azokat. Árösszehasonlítás Panasonic ERGD60S803 szakállvágó szakállvágóAz olcsó Panasonic ERGD60S803 szakállvágó árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó nem árusítja azokat.

Philips SatinShave Prestige BRL170/00 női elektromos borotva - BestMarkt

A zuhanyzás vagy fürdés közbeni gyengéd és kényelmes használathoz csúszásgátló markolattal rendelkezik, ezáltal optimális eszköz a nedves és száraz használatra. A töltöttséget jelző fény jelzi, amikor a borotva akkumulátora fel van töltve, le van merülve, vagy éppen tölt. 5 perces gyorstöltés egy teljes borotválkozáshoz. ÖSSZETEVŐK (INCI) A krém összetevőit még nem tartalmazza a KrémMánia adatbázisa. Írd be őket Te! Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D termékekről Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D-ről hirdetés

Legújabb termékek Miért tőlünk vásárolj? Akkor fizetsz, mikor kézhez kapod Gyors, kényelmes, online A lehető legjobb árak Leírás és Paraméterek SURKER női elektromos borotva Jellemzők: Töltési idő: 8h Működési idő: kb. 40 perc Feszültség: AC110-220V, 50 / 60Hz Teljesítmény: 3W Anyag: fém + műanyag Méret: kb. 14 x 4 x 3 cm Súly: 197 g Újratölthető beépített akkumulátor Csomag tartalma: • szőrtelenítő készülék • hálózati csatlakozó • tisztítókefe

női elektromos borotva

Vásárlás: Női borotva árak, olcsó Borotvák, akciós Női borotva boltok

  1. Philips SatinShave Prestige Női Elektromos Borotva BRL170/00
  2. Elektromos borotva - rendeljen a legjobb áron | Makeup.hu
  3. Női borotva | MALL.HU
  4. Dr tóth péter nőgyógyász sopron
  5. Philips SatinShave Advanced BRL140/00 női elektromos borotva - BestByte
  6. Braun Lady Style 5560 Violet elektromos női borotva | Parfümök és kozmetikumok
  7. Vásárlás: Női borotva árak, olcsó Borotvák, akciós Női borotva boltok
  8. Játék egy zöldebb jövőért – GyöngyösTV
  9. 10 es érzékenységű terhességi teszt ára
  10. C&A tyúklábmintás női egészruha - C&A - Tuti Ruci webáruház
  11. Elektromos Női Borotva - Szépség-egészség kereső
  12. Elektromos borotva - Női - Borotvák, Epilátorok - Szépség, E
SIMA BŐR NAPOKON ÁT Hetekig tartó sima bőr, mintha a szépségszalonban járt volna. HIPOALLERGÉN BOROTVAPENGÉK A precíz női elektromos borotva a bőr húzása vagy sérülése nélkül távolítja el a nem kívánt szőrszálakat. FÁJDALOMMENTES ELTÁVOLÍTÁS A test minden részén használható! Még a legérzékenyebb területek is megérdemelnek némi figyelmet. ULTRA-PUHA, SELYMES BŐR Használható a lábakon, hónaljon, arcon, bikinivonalon és a test egyéb részein. KICSI ÉS HORDOZHATÓ Ez a női elektromos borotva tökéletes azon nők számára akik állandóan úton vannak. Hordozható és USB-ről tölthető. USB TÖLTÉS A szuper kényelmes női elektromos borotváját feltöltheti laptopjáról vagy telefonja töltőjével VÍZÁLLÓ KIALAKÍTÁS Használja kedvenc tusfürdőjével vagy borotvakrémjével a sima és ultra-puha bőrért. ÉRTÉKELÉSEK Kata 27. 11. 2021 Végre találtam egy női elektromos borotvát, ami nem okoz semmilyen irritációt. Minden nagyon sima és az eredmény tovább tart, mint egy hagyományos borotvával. Igazán lenyűgözött. Daniella 07.

Silkskin elektromos női borotva borotvaEzt a terméket így is ismerheted: Silkskin elektromos női borotva Ezt a terméket így is ismerheted: Silkskin elektromos női borotva Tölthető női elektromos borotva borotvaNői elektromos borotva érzékeny területek száraz borotválkozásához, puha felületeken, hónalj, térd, boka, bikini vonal stb. LED-es lámpával rendelkezik a... Elektromos mini női borotva borotvaElektromos mini női borotvaSzabaduljon meg a zavaró szőrszálaktól! Borotválja lábait és bikinivonalát gyorsan és kényelmesen! Az elektromos borotvával... Női elektromos borotva és trimmelő készülék készülék. Ennek a miértje igazán egyszerű. A férfiak számára evidens: szakáll- és bajuszvágásra sokkal jobb ezt használni. Legyen szó csak némi trimmelésről vagy... 1 790 Elektromos borotva - Női borotva3 in 1 - epilátor, női borotva és bőrkeményedés eltávolító egyben Újratölthető elem Könnyű kezelhetőség Egyenletes forgású epilátor a finom... 1 723 1 990 Remington WPG4035 többfunkciós női borotva borotvaA készülék használata rendkívül egyszerű, akár zuhany alatt is használhatjuk!

Érvek Nagyszerű a bikini területénTökéletes nedves vagy száraz bőrreElemek Hátrányok Nem tarthat addig, amíg várták Legjobb többfunkciós készülék: Panasonic vezeték nélküli multifunkciós borotva Minden rövid és hosszú hajához a Panasonic Vezeték nélküli All-in-One Advanced elektromos borotvát úgy tervezték, hogy sima felületet biztosítson Önnek, és ez a legjobb női elektromos borotva. A felugró pengével gond nélkül borotválhatja a hosszabb hajszálakat. Ezenkívül a négy éles pengé hipoallergén és védőfóliával van körülvéve, így nem okoz semmiféle allergiát. Ezenkívül megvédi a bőrt az irritációtól és a véletlenszerű ráncoktól vagy vágásoktól. Vízálló technológiájával akár zuhany alatt is használhatja, nem rozsdásodik és nem sérül meg. Tökéletes tapintást nyújt száraz bőrén. Szárazon ez a borotva szoros és sima borotválkozást biztosít. Erős NiMH akkumulátorral mindössze 1 óra és 20 perc szükséges a borotva teljes feltöltéséhez. Öt perc töltés után borotválhatja az egész lábát. Tisztításához kapcsolja be folyó víz alatt, és az összes maradékot mossa le.

3 az 1-ben női elektromos borotva / akkumulátoros epilátor és sarokreszelő

2021. 02. 27 Akkumlátoros hajvágóra sokaknak szüksége lehet. Hajvágás, szakállvágás vagy csupán némi trimmelés? Sok olyan technika van, amit akár saját magunknak is meg tudunk csinálni. A következőkben az akkumulátoros hajvágóké lesz a főszerep. Miért jó, ha neked is van egy otthon? Hogyan válassz? Kinek érdemes beszereznie? Ezekről mind szó lesz. Lehet, hogy neked is kellene egy? Milyen előnyökkel jár, ha neked is van otthon elektromos borotvád? Akkumulátoros hajvágóval alapvetően a férfiaknak rendelkezniük kell. Hiszen ezzel érhető el a professzionális külső. Ha megjelenésünk rendben van, sokkal egyszerűbb minden. Egy állásinterjún, de akár egy baráti találkozón is jobb összeszedett, kisimult külsővel megjelenni. Ennek bizony része a rendbeszedett haj, öltözet és arcszőrzet. Az elektromos borotvák segítségével sokkal könnyebben, egyszerűbben, gyorsabban tudsz elkészülni. Mindenkinek más a preferenciája, ha arról van szó, milyen időközönként látogat el borbélyhoz vagy fodrászhoz. Az azonban biztos, hogy ha semmi bonyolultabb fazonra nem vágysz, akkor sokkal érdemesebb beszerezned egy megbízható, többfunkciós borotvát!

Lebegő szita az egyenletes borotválásértA lebegő szita természetesen siklik a teste vonalain, folyamatosan érintkezik a bőrével az egyenletes borotválás érdekében. A gyöngyház vágóélek megvédik a karcolódásoktólA borotvaszita előtt és mögött lévő lekerekített gyöngyház vágóéleknek köszönhetően a borotva egyenletesen siklik a bőrén, és a bőrbarát borotválás jegyében megvédi Önt a karcolódásoktól. Az első epilátor, mely S alakú markolattal rendelkezikAz ergonomikus S alakú markolat egyszerű és maximális irányítást biztosít, továbbá a természetes és pontos mozgásnak köszönhetően jobban elérheti a teste minden részét. Nedves és száraz opció: fürdés vagy zuhanyozás közben is használhatóA zuhanyzás vagy fürdés közbeni gyengéd és kényelmes használathoz csúszásgátló markolattal rendelkezik, ezáltal optimális eszköz a nedves és száraz használatra. Töltöttséget jelző fényA töltöttséget jelző fény jelzi, amikor a borotva akkumulátora fel van töltve, le van merülve, vagy éppen tölt. Adatok Gyengéd siklás a bőrbarát borotválkozásért Egyszitás borotva 8 óra töltés 4 tartozék Lebegő szita az egyenletes borotválásért A lebegő szita természetesen siklik a teste vonalain, folyamatosan érintkezik a bőrével az egyenletes borotválás érdekében.

8. 655 Ft(-18%) A LadyCare vezeték nélküli epilátor segítségével örökre búcsút inthet a vágásoknak és az irritált bőrnek! Könnyen használható, vezeték nélküli és rendkívül gyengéd. Használhatja egész testének ápolására, a legérzékenyebb területeken, a bokán, a térdein a kezein. A legjobb eredmény víz és krémek használata nélkül. Alkalmas érzékeny bőrtípusokra Teljes testápolásra alkalmas Nincsenek összekúszálódott kábelek További LED-fény a nagyobb pontosság érdekében Mindkét irányban működik Nem irritálja a bőrt Zsebméret A csomag tartalma: 1x epilátor, 1x USB töltőkábel, 1x kiegészítő (5mm), 1x kiegészítő (3mm), 1x kiegészítő az érzékeny területekhez Termékleírás Instrukciók és csatolmányok Szállítás Jótállás TÖKÉLETES BOROTVA A TEST TELJES SZŐRTELENÍTÉSÉRE Teljes testápolás A LadyCare epilátorral bármilyen kihívásra készen állhat. A bokától, a térdtől, az érzékeny területeken át bárhol használható. Víz használata nélkül elvégezheti a munkát kényelmesen és pontosan. Tartós akkumulátor Mivel az epilátor vezeték nélküli és kicsi, gond nélkül viheti magával nyaralásra, mert még nyaraláskor is gondozásra szorulhatunk, amikor nyugodtan szeretnénk élvezni a strandot.