Kymco 125 Eladó

Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka

Kymco People 50-125-150 tükör párban eladó (ÚJ!!)

Leírás KYMKO B&W 125 cm3 (50 cm3) eladó Évjárat: 2005 Futott km: 26288 Hengerűrtartalom: 125 cm3 Olasz lejárt papírokkal, rendszám nélkül! A robogó jelenleg nem üzemel, gyújtásalap és karburátor csere lenne szükséges!!! Tartozékai: nagy plexi, tároló doboz, bontatlan takaró ponyva, biztonsági lánc és új aksi. Csak az hívjon aki a hibákat megértette, le van írva!!! Egyébként a motor sérülésmentes, szép állapotban van. Alkudozókkal nem egyezkedek, ennyi az ára!!! Tartozékokat külön nem adom el, csak egyben vihető el! Ára: 70 ezer forint

Kymco Bet and Win 50 | - Apróhirdetés: eladó motorok, motoros kiegészítők, alkatrészek, motoros ruházat

/Kymco Grand Dink S 125 Kymco Grand Dink S 125 robogó adatlap Elsődleges fülekAdatok(aktív fül) Kymco Grand Dink S 125 műszaki adatok Kymco Grand Dink S 125 tesztek A Kymco robogók Grand Dink Stípusai több változatban, 125-ös és 50-es motorral készültek. A 125-ös Grand Dink S alapméretei nagyobbak az 50-esnél, és persze a teljesítménye is nagyobb. Egy kényelmes nagytestű robogó, városba és város környéki utakra bőven elég. Nagy plexije biztosítja a szélvédelemet, kényelmes nyereg, alatta nagyméretű tároló melyben két bukósisak is elfér. Kymco Grand Dink S 125 robogót jelenleg nem gyártják, mégis lehet ilyen robogónk. Használt robogó készletünk napról napra változik, de a honlapon folyamatosan aktualizáljuk a készletet. Az elkelt használt robogók néhány órán belül lekerülnek, az újonnan beérkezett használt robogókat pedig néhány napon belül befotózzuk és feltöltjük. Ennek ellenére, kérjük, ha érdeklődsz valamely használt robogónk iránt, telefonálj, mielőtt eljössz megnézni. A használt robogókat szervizes kollégánk átnézi, a szükséges esetleges javításokat elvégzi, tehát minden meghirdetett használt robogót tesztelve, szervizelve adunk át.

Philippines

Miközben vannak más innovatív e-robogó-indítók is, amelyek akkumulátorcsere-rendszert kínálnak, a Kymco előnye egy nagyon nagy létező globális kereskedőhálózat, amely lehetővé teszi a megoldás gyakorlati megvalósítását, még a világ kisebb városaiban is. A Kymco sok országban évtizedek óta népszerű robogómárka. A Kymco hozzáférést biztosít egy nagyszámú, nyilvános töltésű helyekhez, például éttermekhez, kávézókhoz és üzletekhez, ahol ingyenesen tölthető az akkumulátor. A robogó 5 akkumulátor számára biztosít helyet, amelyek mindegyike 5 kg. Az elemek egyszerű fogantyúval rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a több elem szállításátelligens robogóA Like 125 EV egy valódi okos robogó, amely okostelefonhoz kapcsolódik, hogy hozzáférjen robogóalkalmazásokhoz és olyan információkhoz, mint a sebesség és az akkumulátor állapota. A robogónak van egy digitális műszerfal, amely hozzáférést biztosít a navigációhoz. A robogó több színben kapható. 2022 KYMCO modellekRégi modellekÉrtékesítési osztályKymco USA5 Stan Perkins RoadSpartanburg, SC 29307USAPhone: +1 888-235-3417Facebook Messenger: Yang Motor Co., OFFICE80794 No.

Ingatlanok

), a oldalon ingyenesen elérhető eladó ára

People 125 - 150 4T - Kymco - Alkatrészek motor gyártó szeri

A motor arca nagyon kellemesen fest, a "hegyes szív" alakú lámpa és a keskeny pajzs igazi karaktert kölcsönöz a motornak. Az átlátszó indexburák és a szintén szögletes kormánytakaró borítás is sportosságot sugall. Rendelje meg Webáruházunkból... Eladó robogók: -10%, -15%, -20% kedvezményt adunk... Mindig kérjen egyedi árajánlatot! Motor jellemzők: 4-ütemű (Kényszerléghűtésű) Motor térfogat: 124 cm³ Motor teljesítménye: 9. 4 LE Sebességváltó: CVT (automatikus) Maximális sebesség: 105 km/h Üzemanyagtartály: 5. 8 L Robogó önsúlya: 105 kg Fékrendszer: Tárcsa/Dob Motor méretei: 1835/690/1125 mm Ülésmagasság: 800 mm Kerekek: 120/70-12 / 130/70-12 Színválaszték: piros, narancs, kék Sebestyén Antal Értékesítő: +36 70 578 7690 Folyamatos akciókkal kedveskedünk, ezenkivül ingyen bukósisakkal és Ingyenes kiszállítással Magyarország egész területén! Ha Robogó, akkor Webrobogó... Magyarország piacvezető internetes kereskedése!

Sport, Supersport Robogók Nagyrobogók Túraendúró motorok Krossz motorok Chopper motorok Utcai motorok Quad Segédmotorok Minimotor, pitbike Pályamotorok Supermoto Túra motorok Veterán motorok Motoros kiegészítők Motoros alkatrészek Eladó használt motor és képes motor hirdetések mellett megtalálhatóak új motorok, quad valamint motoros kiegészítő és motoros alkatrész apróhirdetések is. A használt motorok megyénként is szűrhetőek így a hozzád legközelebb eső találatok szerint tudod rendezni a hirdetéseket. A használt motor kereskedés hirdetései mellett egyaránt szerepelnek a magánszemélytől származó apróhirdetések is. Használtmotor vásárlás előtt mindenképp nézz szét oldalunkon, mert olcsón keveset használt eladó motorokat is találhatsz. A legnépszerűbb márkáktól a különböző hengerűrtartalom szerinti motorhirdetés között minden megtalálható. KYMCO adok veszek apróhirdetések Motor kategóriában, kattints a keresés mentése gombra, hogy értesülj a legújabb hirdetésekről. tovább olvasom 6 kép Eladó Kymco Mxu 300 quad!

Ha új autó vagy használtautó vásárlás előtt áll, a autóhírdetés portál segítséget nyújt. - eladó használt autó és motor - autóbérlés - használtautó behozatal - autófinanszírozás - autóhitel - autók motorok bérlése - A használtautó hirdetések között megtalálja a top10 autómárkákat - audi - bmw - ford - mercedes-benz - opel - peugeot - renault - suzuki - toyota - volkswagen.

  1. Kymco 125 eladó ingatlan
  2. Operafesztivál 2018 miskolc
  3. People 125 - 150 4T - Kymco - Alkatrészek motor gyártó szeri
  4. Kymco 125 eladó lakások
  5. Totalbike - Magazin - Verhetetlen fogyasztás, nevetséges költségek
  6. Eladó robogo kymco - Magyarország - Jófogás