Bringázz A Munkába | BringáZz A MunkáBa!

A videók beküldésének határideje: 2013. november 6. este 23:59 perc I. Első kategória – téma: Kerékpározás a munkába 60-90 mp-es, zenés videóklip, amelyben saját kerékpáros munkábajárási tapasztalatokat kell megörökíteni és vicces, lendületes formába öntve prezentálni NYEREMÉNYEK 1. helyezett: 1 db Neuzer összecsukható kerékpár 2. helyezett: 1 db POLAROID XS20 sisakkamera 3. helyezett: 1 db Bagaboo futártáska II. Második kategória – téma: Kerékpározás az iskolába 60-90 mp-es, amatőr videóklip, amelyben saját kerékpáros iskolábajárási tapasztalatokat kell megörökíteni és vicces, lendületes formába öntve prezentálni 1. helyezett: 1 db Sony Action Cam profi sisakkamera Bővebb információ: Continue Reading

  1. Bringázz a munkába te is!
  2. Bringázz a munkába - Blikk
  3. Székesfehérvár Városportál - Van jobb megoldás az autónál! – Bringázz a munkába! Bringázz a suliba!
  4. Újra lesz Bringázz a munkába! kampány, a BKK is részt vesz a környezettudatos akcióban
  1. Bringázz a munkába! videópályázat
  2. Eduline.hu - Közoktatás: Bringázz a munkába - 110 iskola vett részt a programban
  3. Bringázz a Munkába! | BKSZC Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Augusztus-szeptember folyamán a Miskolcon élők és az ott működő cégek mutathatják be mennyire bringabarátok. A hétköznapi bringásoknak Inkább bringázz, Miskolc! címmel nyereményjátékot, a helyi cégeknek workshopot szervez a Magyar Kerékpárosklub a Bringázz a munkába! idei, havonta más-más városra fókuszáló kampányában. A kampány együttműködő partnere a Kerékpáros Miskolc Egyesület. Hasznos tippekkel szolgál a cégek számára a kerékpáros munkába járás elősegítéséhez, és nyereményjátékot kínál a bringás közlekedőknek augusztus-szeptember során Miskolcon a Magyar Kerékpárosklub idei rendhagyó kampányában. Az Acélváros már az ötödik idei állomása a hétköznapi bringázást népszerűsítő kampánynak, amely áprilisban Budapesten indult, májusban Székesfehérváron júniusban Győrben, júliusban pedig Kecskeméten folytatódott, és havonta más-más nagyvárosra fókuszál - ezúttal Miskolcra. Inkább bringázz, Miskolc! Ezzel a címmel indul képmegosztós nyereményjáték, amiben értékes nyereményeket nyerhet az, aki #miskolconbringázom hashtaggel posztol nyilvános képet az Instagramra vagy Facebookra arról, amint a városban bringázik: munkába, boltba, ügyet intézni vagy csak kikapcsolódásképp.

Ennyi idő szerintünk pont arra elég, ami a legfontosabb: hogy megszerezd a saját tapasztalatodat és véleményedet a bringázásról. A szeptemberi időjárás egyébként is tökéletes a bringázásra. 3. A város dicsőségeA májusi Bringázz a munkába kampányban magasan a szegediek tekerték a legtöbb kilométert a vidéki városok közül, így a mostani kampányban ezt a fontos címet is védjük: legyünk újra mi az elsők! Van is esélyünk rá, hiszen Szeged az ország egyik "legbiciklisebb" városa, hiszen szinte minden ötödik szegedi kerékpárral közlekedik, ami az egyik legjobb mutató a megyei jogú városok között. A város kerékpáros hálózata is nagy kiterjedésű és elég jó állapotú, amit folyamatosan fejlesztenek. A tavalyi kerékpárosbarát szegedi fejlesztéseket ebben a bejegyzésben szedtük össze. Szeged biciklis hőtérképe 4. Csapatjáték nyereményekkelNem vagy egyedül! Bár egyedül is érdemes részt venned a dologban, az igazi versengést csapatban lehet átélni. A kampányban 2-4 fős csapatokban lehet megmérkőzni a nyereményekért, ami biztosan új élményeket hozhat egy munkahely mindennapjaiba is.

Bringázz a munkába te is!

  1. Raid a törvény nevében teljes film 1
  2. Olcsó házak reszletre
  3. 155 65 r14 téli gumi renault trafic
  4. Helyrajzi szám jelentése
  5. Gimnáziumi felvételi feladatok
  6. Jellegzetes magyar dolgok
  7. Orvos tanácsadó állás győr
  8. Diós metélt recept med
  9. Ben 10 és az idegen erők 1 rész
  10. Almok jelentese a tol z ig
  11. Www penny akciós ujság hu
  12. Zártkerti ingatlan átminősítése lakóingatlanná 2019 pdf