Lurdy Ház Játszóház

Haller Camping Budapest Budapest szívében egy csendes parkban található a jól felszerelt, 24 órás recepcióval működő, családias Haller Camping. Központi elhelyezkedése miatt kiváló választás a magyar főváros nevezetességeinek felfedezéséhez. A tömegközlekedési lehetőségek még éjjel is kiválóak. A kempingből metróval vagy... Hotel IBIS Budapest Centrum*** Az IBIS Budapest Centrum mindössze 50 méterre fekszik a Kálvin tér metróállomástól (3, as és 4-es vonal), valamint 300 méterre a Magyar Nemzeti Múzeum épületétől. A szálloda ingyenes WiFi-vel és kerti terasszal várja vendégeit. A légkondicionált szobák saját fürdőszobával és műholdas TV-vel... Találatok száma: 45 Asztalfoglalás, bejelentkezés közvetlenül a vendéglátóhelyek elérhetőségein! Board Game Café Budapest Budapest első társasjátékos kávézója. A tulajdonosok missziójuknak tekintik, hogy minél többen éljék át segítségükkel a közös játék önfeledt örömét. Természetesen remek kávék és ízletes szendvicsek, kézműves házi sütemények is kóstolhatók itt.

Jubileumi 25. Lurdy Házi börze az ásványok szerelmeseinek - Nyereményjáték! | Családinet.hu

A Magyarhoni Földtani Társaság "Év ásványa" szavazásán a legnépszerűbbnek bizonyult Magnetit nem elsősorban a szépségével, hanem a hasznosságával és különleges tulajdonságával tűnik ki. A legfontosabb vasércásvány, és mint ilyen, aktív mágnesként működik. Az ásványbörzék egyre több gyereket vonzanak, és remek lehetőséget nyújtanak a játszva tanulásra, az ásványok és a földtudományok megismerésére. A jövő generációjának oktatásáért a Lelkes ásványbörzék csapata összefogott a TIT ásványbarát szakcsoportjával, és az ásványbörzék fontos részét képező földtudományos játszóházat extra programokkal, különleges kísérletekkel és bemutatókkal bővítik. A szervezők nem titkolt szándéka, hogy az ásványok megismertetésén keresztül felhívják a figyelmet a környezet és a természeti kincsek megóvására. Az interaktív játszóház mellett a gyerekek körében nagy érdeklődésre tarthat számot a világító ásványok bemutatója és az aranymosó is, ahol próbára tehetik szerencséjüket. Apróbb ásványokkal, de legfőképp a keresés élményével gazdagodhatnak.

Ha Ön is szeret játszani, jó helyen jár, nálunk... Bohém Étterem Budapest A Bohém Étterem és Rendezvényhelyszín különlegességét már maga a helyszín is adja, hiszen a Müpán belül, a világ vezető muzsikusait fogadó hangversenyterem mellett található. A környezet adta patinás esszencia az, ami rögtön megragadja az ide látogatót. Belépve különleges terek, hangulatos világítás,... Urban Jungle Budapest Budapest szívében, egy lakásétterem, ami telis-tele van szobanövényekkel. Szeretünk és keresünk mindent a városban, ami zöld. Egyformán rajongunk a szobanövényekért, a városi parkokért, az irodai élő zöld falakért és a hangulatos belvárosi növényes erkélyekért. Hiszünk benne, hogy egy lakásból a... Borbíróság Étterem Budapest Közel százféle magyar borral, folyamatosan megújuló kínálattal, friss a szomszédos vásárcsarnokból származó alapanyagokból készülő bisztró jellegű ételekkel várjuk vendégeinket. Rendszeresen rendezünk vak kóstolókat, borvacsorákat, melyekre speciális menüsort készítünk. Bővebben

Újra lesz ásványbörze a Lurdy-házban - Blikk 2021. 07. 09. 12:31 Ha rajongunk az ásványokért, nem szabad kihagynunk e remek programot /Fotó: Shutterstock 2021. július 17-én és 18-án a budapesti Lurdy Ház második emeletén 2500 négyzetméteren, 110 kiállító részvételével újra minden az ásványokról szól a 23. Lelkes Ásványbörzén. Ha rajongunk az ásványokért, nem szabad kihagynunk e remek programot, amire ráadásul közel két éve nem volt példa. Ásványok, ősmaradványok, drágakövek, meteoritok, valamint ezekből készült ékszerek és dísztárgyak kiállítása és vására is vár minket, amelyet számtalan izgalmas program kísér. (A legfrissebb hírek itt) Érdemes gyerekkel együtt érkeznünk, mert a kicsiket kreatív játszóház, aranymosás, interaktív földtudományos játék is várja a helyszínen. A felnőttek esetében pedig előadások, fotó-, illetve bonsaikiállítás és egészségsziget színesíti a programkínálatot. Bővebb infó:

Már megint újabb játszóházban jártunk, ezúttal a Lurdy Ház emeletén lévő Kalandparkban szórakoztunk. Zozót megint két pasi kísérte, ezúttal egy 4 éves és egy 5 hónapos szépfiú. A 4 éves Ádika kedvenc játszóháza a Kalandpark, mert itt igazán kielégítheti hatalmas mozgásigényét, van bőven lehetősége mászni, futni, dühöngeni, ugrálni, a 700 négyzetméteres játszóháznak ugyanis nagy részét foglalja el az alagutakkal, mászókákkal és csúszdákkal teli labirintusrendszer, az ugrálóvár és persze az elmaradhatatlan labda tenger. Ádika gyakorlott Kalandparkosként sok hasznos infót árult el Zoénak, így például azt is elárulta, hogy hol rejlik a titkos bejáró a légvárba! Nagyon sok cuki kis járgány is van, mindenféle lábbal hajtható kisautók, motorok és hely is van bőven száguldozni velük. Az elkerített baba sarokban rengeteg játék várja a babákat és az ugrálásban kifáradt picúrokat. Van babakonyha, sok baba és babázó kellék, rajztábla, építő játékok, ügyességi játékok, készségfejlesztők és mini ugrálóvár sok-sok labdával.
  • Vegagyerek: Gesztenyés keksztekercs - sütés nélkül (vegán)
  • Septofort vagy strepsils
  • Lurdy Játszóház-Kids Playground - Budapest LURDY-HÁZ
  • Bethlehem pasztor jelmez 2
  • 5 hasznos tanács, ha repülőútra indulsz - K&H bank és biztosítás
  • Lurdy ház játszóház

Újra lesz ásványbörze a Lurdy-házban - Blikk

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information C Csillag Emi ★ Le a kalappal a dolgozók előtt. Embertelen sokat dolgoznak és mégis udvariasak, mosolyognak. Nagy volt a tömeg de rossz időben, hétvégén ez természetes. P Péter Balog A zsetonos játékok egy része nem működik, csak elnyeli a zsetont, a kaja elképesztően lassan készül el (pizza 1, 5 óra, sült krumpli 20perc), a mosdóban nincs wc papír.. a szándék nem rossz, de lenne még mit csiszolni. A személyzet pedig teljesen inkompetens a játékok szabályainak betartásában... B BÉLA BÓDI Draga, szuloknek kenyelmetlen. Nincs valtozatossag, a gurulo jarmuvek kinalata nulla. Az etelek fagyasztott semmik. Evek óta. Nem fejlesztenek semmit. D Dániel Pósa Ünnepnapon voltunk 3 gyerekkel, elég sokan voltak, de mivel nagy a hely ezért eloszlott a tömeg! Voltunk már egy pár játsziban, de a tisztaságot tekint ez volt a legjobb. Széles játékválaszték, és ha nagyon akarja az ember a zsetonos játékok nélkül is hosszú ideig elvannak a gyerekek!

Lurdy Kalandpark Játszóház A játszóház már 2004 óta szeretettel fogadja a kalandra vágyó gyerekeket, és kísérőiket. Nálunk minden gyerek megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges játékokat (óriás csúszda, dühöngő, labirintusrendszer, golyó ágyú, lég-hoki, csocsó, stb. ). Játékaink TÜV által bevizsgál, engedéllyel vannak ellátva, használhatják kicsik, nagyok, súly és korhatár nélkül. Mi partidat örök emlékké varázsoljuk, ahol mesehősökkel, is találkozhatsz. Az 5 éves kor alatti gyerekeknek Baba sarkot (mini konyha, építőjátékok, készségfejlesztő játékok, kislabdás medence) és pelenkázót különítettünk el. Felnőtt vendégeink részére külön vendéglátó egységet alakítottunk ki: Kínálatunk: Kávékülönlegességek, forró tea, üdítők, meleg-szendvics, édességek, ropogtatnivalók. Időtöltés: TV, Újság, WIFI, Masszírozó fotel, Ping-Pong, játszás. Mint már észrevettétek, folyamatosan szépítjük, újítjuk, fejlesztjük, bővítjük játékainkat a magasabb színvonal elérése érdekében. Hogy szívesen látogassatok el újra meg újra.

A szakértő műszeres vizsgálattal határozza meg a kő fajtáját, minőségét és valódiságát. A hatályos kormányrendelet szerint a rendezvény védettségi igazolvány nélkül is látogatható. Nyitva tartás: szombat – vasárnap (mindkét nap) 10 órától 19 óráig Jegyek elővételben: NYEREMÉNYJÁTÉK! Válaszolj az alábbi egyszerű kérdésekre március 31. éjfélig és a helyes válaszadók között kisorsolunk 5 db páros belépőjegyet a jubileumi 25. Lelkes Ásványbörzére. Sorsolás: 2022 április 1. A nyerteseket e-mailben értesítjük. (Figyelem! A teljes tartalomért kattintson ide! )