Dunakömlődi Halászcsárda Étlap - Dunakömlődi Halászcsárda Etap Hotel

Itt láthatja a címet, a nyitvatartási időt, a népszerű időszakokat, az elérhetőséget, a fényképeket és a felhasználók által írt valós értékeléről a helyről jó véleményeket írtak, ez azt jelenti, hogy jól bánnak ügyfeleikkel, és minden bizonnyal Ön is elégedett less a szolgáltatásaikkal, 100%-ban ajánlott! Árpád OszvaldNem voltunk elragadtatva, a pincérnő, nem hogy köszönni nem tudott de ilyen unott utálom a vendéget tekintetet már rég nem láttam. Az étel finom volt és nagy adag. Viszont a pincér az katasztrófa. Nem is kapott borra valót rendesen. Marcsi Babós-VargaA tökéletes halászlé titka itt van:) Magdolna KolumbánSajnos maximàlisan ajànlani nem tudom. Ételek mennyisége, minősége jó, DE ami engem nagyon zavart, az egyik pincérnő elvitte úgy a tànyérokat, hogy volt rajtuk étel..... elvártam volna, hogy megkérdezze mi a terv vele. Kàvé egyáltalán nem ízlett, ami nàlam sokat ront az összképen. Nem hinném, hogy még megyünk valaha oda... Ro AukstikalnyteA börtöncellákról egy kis tájékoztató hiányzik Alisca SzegzardiValamikor régen, ez a hely a halászléről volt híres.
  1. ᐅ Nyitva tartások PAKSI HALÁSZCSÁRDA | Dunaföldvári utca 5/a., 7030 Paks
  2. Dunakömlődi Halászcsárda | FishWorld

ᐅ Nyitva tartások PAKSI HALÁSZCSÁRDA | Dunaföldvári utca 5/a., 7030 Paks

Most kedves mosolygós, figyelmes felszolgáló. Szakszerűen elkészített filézett hal, (kértem egy kis belsőséget is, ami máshol estére legtöbbször elfogy)bőven 3-4adagnyit kaptam, és kimondottan finom hallé volt a jellemző. A hal zsírmentes, de kicsit ízetlen volt. De ez nem róható fel az ő hibájukra. Az adag: 3-szor ettem, s vittünk haza is. 5* A klíma is jól volt beállítva. A helység az évek alatt sokat nem változott. De én inkább a kiszárított halakat nézem a falon, mint valami képet más országok nevezetességeiről. Legyek elvétve rombolták az élményt, pedig a modern bogárfogó kihelyezve. Az étlapban néhány helyesírási hiba (filézet/filézett ponty), jót derültünk. Senki sem tökéletes. Én sem. Zárásként: Mi azt kaptuk amiért mentünk. Nem bántuk meg. Máskor is megyünk. ZOLTANMIKLOS82 Családi ebédre tértünk be az étterembe egy vidéki utunk során. Igazi retró hangulatú étterem. Az ételek mennyiségi szempontból voltak csak rendben - a minőség, ízvilág megmaradt a 90-es éveknél. A kiszolgálás alapvetően udvarias volt, de minden ízében azt sugározta az étterem, hogy a fénykorát évtizedekkel ezelőtt élte.

Katalin TóthNagyon finom volt az ebéd! Udvarias és gyors volt a kiszolgálás. katiNosztalgiázni mentunk, ugyan olyan jó volt mint 30 évvel ezelőtt, köszi 😀 Ferenc FehérNagyon finom halászleveket ettünk, kedves és udvarias kiszolgálás mellett. Mehlhoffer PéterA hírneve a régi. Péter BlaskovitsNagyon finom ételek. Gazdag, hagyomanyos étlap, nagyszerű kiszolgálás. Angéla SchneiderNagyon drága, a minőség még nincs a toppon! Zoltán CserA hely tiszta a kiszolgálás profi Az ételek finomak rendszeresen letérek miatta az autópályáról. Tamás MayerJó konyha, elfogadható árak, udvarias kiszolgálás, kissé szocreál környezet. Klára KocsiNagyon udvariasak. Gyors a kiszolgálás. Igazi ize van az ételnek. Gabriella SzigetiEgyszerű vidéki hely ízletes konyhával, szívélyes vendéglátással, korrekt árakkal. Ilona BabityFinom rántott halat ettünk, ami harcsa, ponty, süllőből állt. Sándor JankovicsNagyon ajánlom. Ildikó HorváthAki igazán jó halászlét szeretne enni bátran próbálja ki ezt az étteremet Csanád FodorFinom a rántott béka, de nagyon édes a tartár.

Innen léptem ki a partra, hogy láthassam a nagy partraszállást. Súvad, csúszik, roggyan… Az ötórai ebéd után ismét "variáltunk": Öt után jönnek a legjobb fények a fotózáshoz, így hát most kell "felugranunk" a löszfalra. Szerencsére a csárdában hagyhattuk csomagjainkat, s elindultunk a Püspökhegy és a Várhegy alá. A keskeny Halász utca hangulata azonnal elvarázsolt bennünket. Az apró, színes házak előtt minkét oldalon zöld gyep, rózsák, s egyéb színes virágok nyíltak, pompáztak. Ezzel ellentétben a falu lakossága fogy, a fiatalok elköltöznek – Nyugaton próbálnak megélni. Az főutat eladó házak táblái kísérik… Az utcácska kivezetett a partra, s a kis csónakkikötőnél útbaigazítást kértünk egy idős úrtól. Ő már megemlítette a löszfal megrogyását, amely miatt lent egy ház is megsérült, és azt ki kellett kerülnünk. A közelmúltban, már 2008-ban és 2010 júniusában is megcsúszott a Dunára néző löszfal, amelynek anyaga a jégkorszak alatt, az gleccserek morénájából szél által kifújt mésztartalmú kőzetliszt.

Dunakömlődi Halászcsárda | FishWorld

A majdnem szomszédos szerb templomot jellegzetes, már szinte ortodox stílusú toronysisakja is elárulta. A porták mögött a Püspök-hegy "emelkedett" 15-20 méterrel az udvarok fölé. Már fél éve tudom, hogy az anyaga lösz, és ennek is köszönhető, hogy itt vagyunk… A következő percben megpillantottuk a Duna víztükrét. Úgy véltük, hogy bizonyosan a rév bal oldalán álló jókora épület a halászcsárda, mert "megfelelően" hivalkodó volt, és szólt a zene, de tévedtünk. A díszes fehér házat – állítólag – egy "különös" család lakja, rengeteg háziállattal, s a díszítményeket nézve sok fantáziával megáldva… A Duna Gyöngye halászcsárda a kompkikötőhely jobb oldalán állt – csinosan, a hatvanas évekbeli kockaépület helyén. Betérésünk után – látva az étlap árait -, a süllőfilé mellett döntöttünk. A fővárosban nem engedhetnénk meg magunknak! Kedves, ám tartózkodó pincérünk elmondta, hogy a halakat itt fogják (azzal pedig a vendéget), de azt se felejtsük el, hogy egy ugrásra vagyunk a Szekszárdi borvidéktől – a borok is helyiek, és jók.

06 75 311 413Legnépszerűbb cikkekÉrdekes cikkeink

Istvan KricsfalussyA hagyományos ételek kedvelőinek ajánlom, a harcsapaprikás kimondottan jól sikerült ma Attila RáczRetró berendezés de a kiszólgálás villámgyorsan megy finom és bőséges ár elfogadható. László TóthCsaládias finom ételek normális árak és van humora a fiatalabb korosztályú pincéreknek. Kriszta TauthKellemes szolgálás megfelelő ételek nagy adagok és rendkívül finom. Árpád (Computek Kft. ) KutiCsaládias, de közben dunai hangulatú csárda, finom otthonos ízekkel! Gy. Nagy ZsoltKellemes, profi kiszolgálás. Finom, rendes adag ételek. Feltétlenül ajánlom. István DomokosFinom és bőséges a kajájuk, kedvesek a felszlgálók!! Albert BeatrixAz ebèd finom volt az adag is rendben volt a hölgy aki kiszolgált lehetett volna barátságosabb is Endre IllésAz atmoszféra vicces, az ételek jók, viszont a vasárnapi kiszolgálás bosszantóan lassú. tamás bayerIsteni finom volt Gábor MártonA csárda hangulatos de túl öreg és indokolatlanul drága szerintem a kiszolgálás tökéletes Attila HorvathÁr-érték arányban rendben van, de a felújításra, berendezésre visszaforgathatnanak pénzt.

  • Halászcsárda – Indulj el egy úton…
  • Jó helyek, jó fejek – Egyél ott, ahol a popsztárok! - Recorder
  • Silvercrest vákuumos fóliahegesztő
  • Dunakömlődi Halászcsárda Dunakömlőd vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!
  • Svéd-magyar szótár online előfizetés 1 év
  • Csepel lomtalanítás 2019 videos
  • Kutya lenyelte a csontot
  • Dunakömlődi halászcsárda étlap angolul
  1. Fül mögötti fajdalmas duzzanat
  2. Útvesztő teljes film magyarul
  3. Nagy milka csoki house
  4. Orrvérzés terhesség alatt
  5. Magyar föld magyar faj portal
  6. Msn időjárás android apps
  7. János vitéz teljes film magyarul
  8. Aegon lakástakarék online ügyfélszolgálat mvm
  9. Férfi kísérő szolgálat
  10. Asus laptop töltő
  11. Ericsson ga628 eladó lakások