Sanitas Lázmérő Használati Útmutató Magyarul | Ft 65. Multifunkciós-Hőmérő Használati Utasítás - Pdf Ingyenes Letöltés

Megjegyzés Biztonsági megjegyzések Figyelem: A hőmérséklet méréséhez helyezze a készülék érzékelő csúcsát óvatosan a fülbe. Ha a készüléket különböző személyek használják, ügyeljenek az alapos tisztításra mert a tisztítás elhagyása akutt fertőzésekhez vezethet. Ha egyéb kétsége van kérjük keresse meg háziorvosát. Megjegyzés az elemek kezeléséhez Figyelem: Az elemek lenyelése rendkívül veszélyes lehet. Az elemeket tartsa távol a gyerekektől. A elem lenyelése esetén azonnal forduljon orvoshoz. Az elemeket nem szabat bármilyen más módon újratölteni aktiválni, szétszedni nyílt tűzbe dobni vagy rövidre zárni. Az elemek tartalmazhatnak mértgeket amik károsak lehetnek az egészségre és a környezetre. MIndig a jogi szabályozásnak megfelelően ártalmatlanítsa az elemeket. Ne a normál háztartási hulladékba dobja ki! 3 4 Fontos: Cserélje ki a gyenge elemet mielőtt az teljesen lemerül A gyenge elemek károsíthatják a készüléket. Ha hosszabb ideig nem szándékozik kasználni a készüléket, vegye ki az elemeket erre az időszakra.

Alkalmazások és szolgáltatások | Samsung Magyarország

10. ártalmatlanításaAz üres, teljesen lemerült elemeket speciálisan erre kijelölt gyűjtődobozokon, újrahasznosító helyeken vagy elektronikai kereskedőknél kell ártalmatlanítani. Törvényesen köteles az elemeket ártalmatlaní alábbi kódok káros anyagokat tartalmazó elemekre vannak nyomtatva:Pb = Az akkumulátor ólmot tartalmaz, Cd = Az elem kadmiumot tartalmaz, Hg = Az elem higanyt tartalmaz. Környezetvédelmi okokból ne dobja a készüléket a háztartási hulladékba, annak hasznos élettartama végén. Az egységet egy megfelelő helyi gyűjtő- vagy újrahasznosítási helyen dobja el. A készüléket az EK-irányelv - WEEE (elektromos és elektronikus berendezések hulladéka) szerint ártalmatlanítsa. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a hulladék ártalmatlanításáért felelős helyi hatóságokkal. 11. Műszaki adatokTipp: Ha az eszközt nem a specifikációknak megfelelően használják, akkor a tökéletes működés nem garantálható. Fenntartjuk a jogot, hogy technikai változtatásokat hajtsunk végre a termék fejlesztése és fejlesztése érdekében.

Használati utasítás Itt ingyenesen megtekintheti a (z) Sanitas SFT 75 használati utasítását. Ez a használati útmutató a Hőmérők kategóriába tartozik, és 337 ember értékelte, átlagosan 7. 8. Ez a kézikönyv a következő nyelveken érhető el: Angol. Van kérdése a (z) Sanitas SFT 75 kapcsán, vagy segítségre van szüksége? Itt tedd fel kérdéseidet Kell segítség? Kérdése van a Sanitas SFT 75 -val/-vel kapcsolatban és nem találja a választ a kézikönyvben? Tegye fel itt a kérdését! Kérjük, adjon világos és átfogó leírást a problémáról és kérdéséről. Minél részletesebben ábrázolja a problémát és a kérdést, annál könnyebben tudnak más Sanitas SFT 75 tulajdonosok megfelelő választ adni a kérdésére. Erzsébet Keményné Majer • 22-4-2021 2 Hozzászólások Mennyi a kijelzett érték és a valódi érték közötti eltérés? Azaz mennyit kell hozzáadni a kijelzett értékhez? Fotó megtekintése Balogh Sandor • 23-6-2022 Addig nyomogatod az S gombot, míg megjelenik a C, majd megnyomod az M gombot, hogy megmaradjon ez a beállítás.

Sanitas SFT 11/1 digitális lázmérő

Ezért a homlokról, illetve a halántékról törölje le az izzadságot és a kozmetikumot! Tegye a hőmérőt a bal vagy jobb halántékra, és nyomja meg a SCAN gombot! Mozgassa ide-oda a hőmérőt a halántékon! Mérés alatt rövid csipogó hangokat hallhat, amelyek azt jelzik, hogy a hőmérő egy új maximális mérési értéket talált. A mérési idő végét egy hosszú sípoló hang jelzi. Engedje el a SCAN gombot! Most leolvashatja a mért értéket. A LED is világítani kezd a mérési eredménynek megfelelően: a zöld LED azt jelzi, hogy a testhőmérséklet normális tartományban van, míg a piros LED 37, 5 C fölötti mérési értéknél világít, tehát lázat jelez. A mérési idő rendszerint 5 8 másodperc, de akár 30 másodpercig is eltarthat. A hőmérő két rövid sípolással és a már nem villogó homlok-szimbólummal jelzi, hogy a készülék készen áll a további mérésre. 9 10 Nyomja meg a bekapcsoló gombot egy másodpercre, hogy a készülék bekapcsoljon. Nyomja az M és a Bekapcsoló gombot egyszerre 3 mp-ig hogy a készülék átváltson Tárgy hőmérsékletének mérésére.

Ön jelenleg a kézikönyv Sanitas Hőmérőoldalán van. Válasszon egyet a termékek közül, hogy közvetlenül a termék kézikönyvéhez jusson. Nem találja a Sanitas Hőmérő -et? Keresse a keresőmező segítségével a Sanitas és a modellt, hogy megtalálja az Ön Sanitas kézikönyvét. A jelenleg a 9 Sanitas Hőmérő kézikönyvek érhetők el. A legnépszerűbb Sanitas Hőmérő: Sanitas SFT 75Sanitas SFT 65Sanitas SFT 53 A legutoljára hozzáadott Sanitas Hőmérő kézikönyv 2020-04-14-án került hozzáadásra 2020-04-14 és ez a Sanitas SFT 09.

Citizen óra használati útmutató - Olcsó kereső

• 23-6-2022 Plusz, minusz 0, 3 celsiust. Válaszolj erre a kérdésre Adri • 28-4-2022 Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni hogyan lehet visszaallitani Celsius fokra? Fotó megtekintése • 23-6-2022 Ha másképp nem megy, ki kell venni az elemeket, és úgy beállítani. • 23-6-2022 Az S gombal beálítom a Celsius fokot(addig nyomogatom, míg megjelenik a C, majd megnyomom az M gombot, hogy megmaradjon ez a beállítás. Ha nem működik, ki kell venni az ellemeket, majd újra beállítani az alap-beállításokat. Mindig az S gombal állítsz és az M gombbal konfirmálsz. Kormány Zsolt • 9-2-2022 Nincs hozzászólás Ignácz Róbert • 13-12-2021 Csohay Ákos • 23-2-2022 Szeretném a Sanitas SFT 75 lázmérő Magyar használati útmutatóját megkapni! Kiss György • 25-12-2020 1 hozzászólás Szeretném a Sanitas sft 75 lázmérő Magyar használati útmutatóját megkapni! balogh sándor • 27-11-2021 Szeretném a Sanitas sft 75 lázmérő Magyar használati útmutatóját megkapni! Ember Csaba • 17-8-2021 Nem találom a használati útmutatót a SANITAS lázmérőhöz.

Nyomja meg a bekapcsoló vagy a homlok gombot és irányítsa a készüléket a tárgyra vagy folyadékra (soha ne merítse folyadékba) 3cm-re tartsa a tárgytól. Engedje el a bekapcsoló vagy a homlok gombot. Egy rövid csipogó hang jelzi a mérés sikerességét és az eredmény megjelenik a kijelzőn. Úgy tud visszakapcsolni a Fül/Homlok mérési módra, hogy az M és Bekapcsoló gombot egyszerre 3 mp-ig nyomja, ameddig a Tárgy szimbólum eltűnik a képernyőről egy rövid csipogó hangot követően. A készülék ki és bekapcsolásával automatikusan kilép a Tárgy módból. Az utoljára mért hőmérséklet automatikusan tárolva van a hőmérőben, amíg az ki nem kapcsol. 10 memória hely van a tárolásra. A memóriából úgy tudja előhívni az adatokat ha, megnyomja az M gombot. Megjelenik a képernyőn a dátum idő és a memória helyek száma. Úgy tud keresni az memóriában, hogy nyomogatja az M gombot. 8. Elemcsere Amikor az elemek kezdenek lemerülni, megjelenik az elem ikon a képernyőn. Ekkor még a készülék képes a mérésre, viszont már szükséges az elemek cseréje!

Teljes

1 FT 65 Multifunkciós-Hőmérő Használati utasítás BEURER GmbH Söflinger Str Ulm (Germany) Tel. : +49 (0) 731 / Fax: +49 (0) 731 / Mail: 0483 2 Magyar Tisztelt Vásárlónk! Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy választása termékünkre esett. Cégünk kiváló minőségű és alaposan bevizsgált minőség termékeket forgalmaz, amelyek az alábbi területeket ölelik fel termoterápia, szelíd terápia, vérnyomás, testhőmérséklet, súly, masszázs és légterápia. Kérjük, hogy figyelmesen olvassa át ezt a használati utasítást, és tartsa be az abban foglalt tudnivalókat. Baráti ajánlással A Beurer-team Tartalom 1. Jelek és szimbólumok Megjegyzések A készülék leírása Első használat Beállítás Mit kell tudni a készülék használatáról Mérés Elemcsere Tárolás és karbantartás Ártalmatlanítás Technikai adatok Hibaelhárítás Tartalmaz: Hőmérő 2 x 1. 5 V AAA elem, LR03 Használatba véltel előtt kérjük figyelmese olvassa el a használati utasítást. 2 3 1. Jelek és szimbólumok A következő jeleket fogja megtalálni a használati utasításban Figyelem Veszély a felhasználóra Fontos Megjegyzés Veszély a készülékre Megjegyzés a fontos információkon 2.

  • FT 65. Multifunkciós-Hőmérő Használati utasítás - PDF Ingyenes letöltés
  • Gyere bodri kutyám nóta
  • Használati és kezelési útmutató
  • Első felfedezéseim - Larousse ?enciklopédia kicsiknek - Ismeretterjesztő - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  • Sanitas SBM 52 profi felkaros digitális, magyarul beszélő au
  • Lovak és macskák
  • Sanitas lázmérő használati útmutató magyarul csoda doktor
  • Dr domjan laszlo agykontroll oktato 3
  • Sanitas SFT 08 Hőmérő - Fehér/Zöld - BestMarkt