Cafe Frei Árkád

Süteményeink, boraink, kenyereink mind "eredetiek", nemcsak hasonlítanak a világ kedvenc termékeire, hanem ezek valóban igaziak is. Franciaországtól kezdve, Olaszországon át egészen Ausztráliáig válogattuk ki az ízeket és hozzuk el őket Magyarországra sütemény, kávé vagy épp bor "formájában". Nyitvatartás: Hétfő10. 00 – 21. 00 Kedd10. 00 Szerda10. 00 Csütörtök10. 00 Péntek10. 00 Szombat10. 00 Vasárnap10. 00 – 19. 00 További információk: Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes, saját parkolóban fizetős Parkolási megjegyzés:A bevásárlóközpont parkolóházában az első 2 órában hétvégén is ingyenes a parkolás. A bevásárlóközpont és a szomszédos háztömbök blokkja fizetős. Részletek: Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya A tartalom a hirdetés után folytatódik Az oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

  1. Philadelphia
  2. Cafe Frei - Árkád Budapest X. kerület - Hovamenjek.hu
  3. Cafe Frei - Árkád Budapest vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

Philadelphia

cafe frei árkád üzletek

Cafe Frei - Árkád Budapest X. kerület - Hovamenjek.hu

László 10 April 2019 20:18 Ugyan csak forró csokit ittam, abból is csak fehéret, isteni volt. Gondoltam beverek egy sütit is, de az árak vetkednek a legjobb cukrászdáékkal, így maradt a forró csoki magában. Zsúfolásig megtelt ez a hely, sokat kell várni míg felveszik a megrendelést és utána még várhatunk az elkészítésre is. Ha van időnk akkor bártan ajánlom. Ha valakinek sietős a dolg, az ne bosszankodjon ha 10-15 percet várnia kell! Andrea 05 April 2019 20:37 Hétköznap délután is forgalmas hely. Ha sok a rendelés sietve dobják össze a kávékat, pl a jegeskávé sem hideg. Ha kevesebben vannak kifogástalan hely. Szofi 02 April 2019 20:02 Udvariatlan, lassu kiszolgalas. Italok, nem egyeztek azokkal, amiket masik kavezojukban probaltunk. Most egy darabig nem jonnek tobbszor, nem is ajanlanam masnak. Ettol az ordibalastol, hogy kesz az ital, Elment a kedvem. : ( Adam 28 March 2019 1:03 Sokszor kiszámíthatatlan, hogy lesz-e hely leülni (az Árkád megnövekedett méretéhez képest már kicsi) de a kávék és a sütemények -ahogy mindegyik Frei Caféban úgy - itt is nagyon finomak:) András 08 March 2019 14:06 Mindig szerettem a finom kávét!

  • Cafe Frei - Budapest X. kerülete - Budapeşte, Budapest
  • Ajánlott - Hasonló tételek - House Flipper
  • 1 értékelés erről : CAFE FREI ÁRKÁD SZEGED (Kávézó) Szeged (Csongrád-Csanád)
  • Gazdálkodási napló 2014 pdf 1
  • Stefánia monacói hercegnő
  • Eb selejtező 2016 menetrend online
  • Étterem - Cafe Frei Árkád - 1106 Budapest, Örs Vezér tere 25/a - információk és útvonal ide
  • Cafe frei árkád new york
  • Cafe frei árkád nyc

Cafe Frei - Árkád Budapest vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

A Libri Könyváruházban található kávézónkban vendégeink kézzel szedett, szemenként válogatott és frissen pörkölt ültetvénykávé ritkaságokat élvezhetnek - több mint 40 féle recept alapján elkészítve. A kávé és ami mögötte van! A Cafe Frei a világ kedvenc kávéit és süteményeit hozza el Magyarországra! Célunk, hogy akár kávéházainkban, akár otthon, ébredés után valódi kávéélményben, igazi világkörüli "ízutazásban" lehessen része bárkinek. Csúcsminőség - verhetetlen áron! Ez a Cafe Frei! Ismerd meg a világ kávékonyháit, kóstold meg, vidd haza a világ kedvenc kávéit és süteményeit! A Cafe Frei kávéházaiban saját üzemünkben frissen pörkölt ültetvénykávékból főzzük a kávékat. Az íz-élményt az teszi utánozhatatlanná, hogy 100%-os, kézzel szedett és az ültetvényeken többször átválogatott arabica kávékat szolgálunk fel. Kávéinkat holland keverőmesterünk és kávé-séfjeink receptjei alapján készítjük, az olaszos "kávékonyha" mellett az arab, a karibi, és a kelet-ázsiai kávékészítés legfinomabb kreációit is felvonultatva.
cafe frei árkád menu cafe frei árkád atlanta