Krémes Raffaello Szelet

A masszából formázzunk golyókat, a közepükbe rejtsünk egy szem mandulát, majd a golyókat hempergessük meg kókuszreszelékben. Fotó: Getty Images További részletek Ezt is szeretjük

Restaurant

Ez a Raffaello szelet lett a befutó, pedig több receptet kipróbáltam. :)Hozzávalók: 6 tojás 6 evőkanál liszt 6 evőkanál cukor 6 evőkanál olaj 1 fél kiskanálnyi sütőpor A belocsoláshoz: 0, 5 dl víz 2 tasak vaníliás cukor A krémhez: 3 dl tej 20 dkg fehér csokoládé 15 dkg kókuszreszelék 7 evőkanál tejszínhab A tetejére: 10 dkg kókuszreszelék 1 evőkanál porcukor Elkészítése:A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk az olajjal és a cukorral, hozzáadjuk a lisztet, a sütőpor is, majd belekeverjük a tojáshabot. Kivajazott tepsibe öntjük és 25 percen át sütjük 180 fokon. A vaníliás cukrot feloldjuk a vízben és a kész tésztát átlocsoljuk vele. A csokoládét apró darabokra törjük, felöntjük a tejjel és vízgőz fölött felolvasztjuk, majd a kókuszreszeléket is hozzáadjuk. Folyamatos kevergetés mellett megvárjuk amíg krémessé válik, majd kihűtjük. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot és megkenjük vele a tésztát. A kókuszreszeléket elkeverjük a porcukorral és a tetejére szórjuk.

Raffaello szelet-nem csak Valentin-napra - Katarzis

krémes raffaello szelet and young

And thomas

Feltöltő: Tündi konyha Kategória: Desszertek, Krémes sütik 7978 megtekintés Elmentem! Raffaello szelet Hozzávalók: A tésztához: 6 db tojásfehérje 15 dkg kókuszreszelék 20 dkg porcukor 10 dkg liszt A krémhez: 6 db tojássárgája 2 cs. vanília ízű főzős pudingpor 5 dl tej 25 dkg porcukor 25 dkg margarin (szoba hőmérsékletű) A szóráshoz: kókuszreszelék Elkészítési idő: 45 perc Fogyókúrás: nem Költség: 1000-1500 FT Vegetáriánus: igen Adagok: 6 főre Gluténmentes: Nehézség: Normál Laktózmentes: Elkészítés: (Tepsi mérete: 20cm x 36cm) A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az átszitált lisztet és a kókuszreszeléket. A kókuszos tészta masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen belesimítjuk, majd előmelegített sütőben 170 fokon kb. 20 percig sütjük. Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet: A tojássárgáját a pudingporral, a porcukor felével, a tejjel először jól összekeverjük, majd sűrű pudingkrémmé főzzük. Félre tesszük hűlni.

Chocolate

Néhány órát hűtőbe teszem, majd felszeletelve kínálom. Elkészítési idő: 40 perc

And co

  • Krémes raffaello szelet Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek
  • Krémes raffaello szelet vet
  • 195/45R16 nyári gumi akció raktárról azonnal - Téligumi és nyárigumi webáruház
  • Krémes raffaello szelet

Raffaello szelet | MédiaKlikk

- Szavazás Karácsonyi torta - Megettük Töltött paprika - Recept, főzés és sütés