Átlátszó Háttér Készítése

Kínálunk részletesebb, hogy megismerjünk ezt a folyamatot: Menjen a Hab kezdőlapra, és folytassa a kép letöltéséhez. Abban az esetben, ha a letöltési opciót megadta a számítógépről, válassza ki a képet, és kattintson a "Megnyitás" gombra. A feldolgozás automatikusan végrehajtásra kerül, és azonnal letöltheti a kész eredményt a PNG formátumban. Ezen a cikkünk logikus következtetéseire kerül. Ma próbáltam mondani, a legnépszerűbb online szolgáltatásokat, hogy a háttérben átlátszó a kép szó szerint néhány kattintással. Reméljük, hogy legalább egy webhelyet szerzett. Köszönjük a szerzőt, ossza meg a szociális hálózatokról szóló cikket. Leggyakrabban az átlátszó háttér szükséges ahhoz, hogy a kép egy részét egy másikra vagy az illusztrációra kell rontani. Színtelen háttér aktívan alkalmazzák a webhelyek tervezése során. Az online áruházak számos fényképén fehér színt is igényel a fő kép mögött, amely csak átlátszó segítségével érhető el, mivel a fényképezőgép nem képes tiszta fehér színű háttér létrehozására RGB.

  1. 7 ingyenes módszer a háttér átlátszóvá tételéhez
  2. Recept

7 ingyenes módszer a háttér átlátszóvá tételéhez

Nyomja meg a "Q" gombot az eredmény megtekintéséhez. A kép átlátszóvá váló részei rózsaszínnel lesznek kiemelve. Másolja a kijelölt területeket a "Ctrl + C" megnyomásával. Ezután hozzon létre egy új fájlt, "Ctrl + N", átlátszó háttérrel. Illessze be a másolt töredékeket, "Ctrl + V". Ha a háttérben szükségtelen részek vannak rajtuk, távolítsa el őket a Radír eszközzel. Az átlátszó háttérre készült képeket PNG vagy GIF formátumban mentjük. Tegye átlátszóvá a kép fehér hátterét, vagy készítsen átlátszó hátteret egy színes kép vagy fénykép egyes töredékeihez a Photoshop alkalmazásban. Ezt követően szükség esetén használhatja őket: illessze be őket a webhelyre, adja hozzá egy másik képhez, vagy készítsen érdekes kollázsokat. CSS háttér átláthatóság A webhely hátterének átláthatósága a CSS-tulajdonságokon keresztül jön létre. Az átláthatóság kétféleképpen érhető el: az opacitás tulajdonságon és a background:rgba() tulajdonságon keresztül. Nézzük meg mindegyiket, majd végezzünk összehasonlítást.

  • Albérlet ix ker hotel
  • Lehetséges jókedvűen, örömmel tanulni angolul?
  • 7 ingyenes módszer a háttér átlátszóvá tételéhez

A következő lehet hétköznapi radír Távolítsa el a maradékokat A háttér és a befejezés szerkesztése, amely lehetővé teszi, hogy egy képet átlátszó háttéren. Csere háttér Ez a funkció lehetővé teszi a háttér vagy általában, hogy átláthatóvá tegye. Részletes utasítások használatához: Nyílt kép És távolítsa el a blokkolását. A Munkahely kiválasztásához "Gyors elosztás– Állítsa be a méretét. A méretet a billentyűzeten göndör zárójelekkel állíthatja be gombokkal, a bal gomb csökkenti, és a jobb oldali megnöveli a kefe méretét. Az egyszerűen Eszközök végezünk felesleges képen, és automatikusan kiemelkedik. Az izolálási munkálatok az ecset zónában lévő pixelekkel rendelkező pixelek színeihez hasonló helyszínen dolgoznak. A háttér eltávolítása a legfőbb módon a funkció használatához tisztázza a földet. Ehhez válassza ki a kiválasztó eszközt, és kattintson a képernyő jobb felső negyedének gombjáratisztázza a földet"Ha azonban a háttérkép kiemelte ezt, akkor használja a billentyűzet kulcsot Váltás+Ctrl+ÉN, Az inverzió megtörténik, és a kép kiemelve lesz, amelyek szélei és tisztázni kell.

Recept

A kép megnyitása után nem szükséges eltávolítani a zárat, az eszközt "Mágikus föld»Maga eltávolítja a zárolást és megváltoztatja a képet a háttérrel. Keresse meg a szerszámot a panelenradír"És a Megnyitott panelen a jobb egérgomb megnyomásával válassza ki a"Mágikus föld". A következő igény A paraméterek beállítása. Olyannak kell lenniük, mint alapul: megértés – 32, simítás Aktív, Elkülönített képpontok Aktív, minta minden rétegből – nem aktív, átlátszatlanság% -%. Ha a paraméterek nem szükségesek, akkor kényelmesebb munkát és jobb eredményeket kell megváltoztatnod. Paraméter "megértés"Érzékenység. Paraméter "simítás"Biztosítani kell, hogy az objektum körvonala vizuálisan egyenletes volt. Funkció "Kapcsolódó képpontok"Szükségünk van arra, hogy az azonos hangból származó más részeket megkülönböztessük egy objektum kiválasztásakor, de más helyeken. Kell egy mágikus radírot költeni a hátteret az objektum körül. Értesítés, hogy A szerszám használata után Blokkolja a csillagot, és a kép a háttérből származik.

Néha, amikor logót tervez vagy képeket szerkeszt, érdemes megszabadulnia a nem kívánt háttértől, és kicserélni egy másikra. Akkor az első dolog, amit meg kell tennie: tegye átlátszóvá a kép hátterét. Ebben a cikkben 7 ingyenes gyakorlati eszközt mutatunk be Önnek, amelyek segítséget nyújthatnak a kép háttérének törlésében.

Szeretem ezt, mert a falon lógó elemek vannak. Ez egyszerűsíti a síkok metszéspontjának vizualizációját, ha kísérletezni szeretné a falak vagy a szex különböző síkjaival a Photoshopban. Exportálási beállítások. A modell megnyitása Sketchupban nyissa meg a 2D grafikus ablakot. Készítsük el a Fájl> Exportálás> HABO paraméterek gombját az export melletti jobb alsó sarokban. Megjelenik a "Advanced Image Export Options" ablak. Győződjön meg róla, hogy az átlátszó háttér és a "simítás" a renderelési paraméterekben van kiválasztva. Csukd be az ablakot. Megjeleníti az alapértelmezett tálcát. Ha még nem nyissa meg az alapértelmezett tálcát, megnyithatja az ablak> Alapértelmezett tálcát, és a "Tálca megjelenítése" lehetőséget. Ha a tálca nyitva van, kattintson a "Stílusok" fülre, és válassza a Szerkesztés lehetőségyelembe fogod venni, hogy a háttérben valószínűleg választott "menny". Ezért jelenik meg az ég, ha az aktuális fájlt 2D grafikusként exportálja. Ennek elkerülése érdekében csak távolítsa el az "ég" és a Föld jelölőnégyzetet, és átlátszó háttér lesz.

A képméret mező és a "vászonméret" (vászonméret) automatikusan kitölti a fájl létrehozásakor megadott értékeket. De ha szeretné, megváltoztathatja ezeket a paramétereket, mielőtt az átláthatóság hatása a Photoshop-ban. Hogyan készítsünk átlátszó hátteret (Photoshop) Amikor a helyszíni tervezésen dolgozik, gyakran találkozik azzal a ténnyel, hogy a talált kép, amely ideálisan megközelítette a webhelyednek egy másik hátterét, hogy kívánatos lenne eltávolítani. És így nyitjuk meg képünket a Photoshopban. 1. Az első dolog, hogy hozzon létre egy munkaterületet átlátszó háttérrel a képekből. Ezért:– a rétegablakban kétszer a rétegünkön (zárral)– A engedelmes ablakban kattintson az OK gombra A zárnak eltűnnie kell 2. További… Ha a háttér monofonikus:Válassza ki az eszközt "varázspálca"Ez egy nagyon rugalmas eszköz a kívánt terület kiemeléséhez. Feladatunk az, hogy kiemelje az egész háttér, kivéve a rajzot. Ehhez testreszabhatja a mágikus pálca beállításait (paraméter) megértés) Amíg megkapjuk a kívánt eredményt.

  1. Esterházy péter függő elemzés könyvek pdf
  2. Berki új barátnője
  3. Orange is the new black 1 évad indavideo magyar
  4. Balatonfüred pajtás gőzhajó
  5. Kiadó lakás garázzsal budapest restaurant
  6. Kaszni javítás házilag
  7. Eladó ház gyömöre
  8. Legjobb ebook olvasó 2018
  9. Tp link webáruház admin