Két Lépés Távolság Előzetes - Két Lépés Távolság - Dvd | Dvd | Bookline

Stella Grant (Haley Lu Richardson) minden ízében 17 éves… Összenőtt a laptopjával, és imádja a legjobb barátait. De a legtöbb tinédzserrel szemben ideje java részét egy kórházban tölti, mivel cisztás fibrózisa van. Az élete csupa sablon, szabály és önkontroll. Ezt a fegyelmet kell próbára tennie, amikor megismerkedik egy lehetetlenül helyes betegtárssal, akit Will Newmannek hívnak. (Cole Sprouse). Két lépés távolság A fiatalok közt azonnali flörtölés alakul ki, bár a szigorú előírások azt diktálják, hogy állandóan tartaniuk kell a biztonságos három lépés távolságot. Ahogy a kapcsolatuk egyre intenzívebbé válik, úgy nő a kísértés, hogy sutba dobják a szabályokat, és átadják magukat a vonzalomnak. A helyzetet tovább bonyolítja Will veszélyes lázadása a saját orvosi kezelése ellen. Stella fokozatosan arra ösztönzi Willt, hogy élvezze ki maximálisan az életét, de vajon meg tudja menteni azt, akit szeret, amikor tilos akár csak megérinteniük egymást? Eredeti cím: Five Feet Apart | Műfaj: amerikai romantikus film | Rendező: Justin Baldoni | Játékidő: 116 perc | Zene: Brian Tyler, Breton Vivian| A film forgalmazója: UIP | Hazai mozi bemutató: 2019. május 2.
  1. Két lepes távolság előzetes
  2. Két lépés távolság - eMAG.hu

Két lepes távolság előzetes

Okos és vidám fiatalember, de most ő is válaszúthoz érkezett. Első generációs amerikai, vágyik a szerelemre és világhírű szakács akar lenni, de senki mellett nem tudja magát elkötelezni. Poe-t Moises Arias alakítja, aki szintén gyereksztárként kezdte pályafutását (Hannah Montana, A nyár királyai). A színész szerint a Két lépés távolság ugyanannyira szól a barátságról, mint a szerelemről. Nagyon tetszett neki, hogy Stella és Poe már kidolgozták, hogyan lehetnek elválaszthatatlanok, miközben betartják a szabályokat. "Hatalmas megpróbáltatásokon mentek már keresztül, és bármit meg tudnak egymással beszélni, pedig még csak nem is ülhetnek egymás mellé. Gyönyörű, hogy ezen simán túl tudják tenni magukat! " A színész Poe javíthatatlan optimizmusa miatt is vonzónak találta a karaktert. "Excentrikus, boldog srác. Elfogadja az élet kihívásait és a jót akarja meglátni az emberekben. Mindent belead, legyen szó barátságról, főzésről, a fiúkról, az élet szeretetéről. Sokan szeretni fogják Poe-t, sőt talán ismernek is olyasvalakit, mint ő. "

  1. Automata kézfertőtlenítőszer, és folyékony szappan adagoló f
  2. Bárányhimlő első pöttyök
  3. Ünneplőbe öltözött az idegtudományi intézet | Weborvos.hu
  4. Magyar előzetest kapott a Két lépés távolság
  5. Két lépés távolság film
  6. Mega market használtruha budapest
  7. Érzelemfelismerő szoftver a Telenor ügyfélszolgálatán - Computerworld
  8. Időjárás csíkszereda 30 napos video
  9. Két lépés távolság – Wikipédia

Két lépés távolság - eMAG.hu

Ma a Cisztás Fibrózis Alapítvány egyik alelnöke (a szervezet célja a CF gyógyítása és a betegek hozzásegítése ahhoz, hogy teljes életet élhessenek), és fontosnak tartja, hogy a CF-esek láthatóvá váljanak a társadalom számára. "A Két lépés távolság országos párbeszédet indított el a cisztás fibrózisról, ami nagyszerű lehetőség a betegek számára, hogy beszámoljanak életükről. A CF-esek életét megnehezíti, hogy gyakran egészségesnek tűnnek, de naponta több órát kell tölteniük különböző bonyolult kezelésekkel, miközben hirtelen jelentősen rosszabbodhat az állapotuk. Minden CF-es egyedülálló személyiség, ám a filmnek köszönhetően képet kaphatunk a CF-es emberek mindennapjairól és érzelmi megpróbáltatásairól, amelyek különösen a fiatalokat és családtagjaikat viselik meg. " UIP Dunafilm A szerző előző bejegyzései