Vörösmarty Mihály Általános Iskola Szeged – 8 Értékelés Erről : Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola (Iskola) Szeged (Csongrád-Csanád)

Az intézmény vezetője a pedagógusok számára azokban az esetekben rendelheti el a munkaidő nyilvántartását, amikor a teljes munkaidő fentiek szerinti dokumentálása vélhetően nem biztosítható. 18 5. Az intézmény nem pedagógus munkavállalóinak munkarendje Az intézményben a nem pedagógus munkavállalók munkarendjét a jogszabályok betartásával az intézmény zavartalan működése érdekében az intézményvezető állapítja meg. Munkaköri leírásukat az intézményvezető készíti el. A törvényes munkaidő és pihenőidő figyelembevételével az intézmény helyettese tesz javaslatot a napi munkarend összehangolt kialakítására, megváltoztatására, és a munkavállalók szabadságának kiadására. A nem pedagógus munkakörben foglalkoztatottak munkarendjét az intézményvezető határozza meg. A napi munkaidő megváltoztatása az intézményvezető szóbeli vagy írásos utasításával történik. Munkakörileírás-minták Iskolánkban minden munkavállalónak névre szóló, feladataihoz szabott munkaköri leírása van, amelyet munkába állás előtt megkap, átvételét aláírásával igazolja.

Vörösmarty Mihály Általános Iskola in Szeged, Herke Utca 5 - Iskola in Szeged - Opendi Szeged

Herke utca, Szeged 6726 Eltávolítás: 0, 07 kmHirdetés

Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola

  • Etel a hotel be csücsül a fotelbe 1
  • Republic koncert debrecen youtube
  • Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola
  • Általános iskola - Vörösmarty Mihály Általános Iskola - 6726 Szeged, Herke u. 5. - információk és útvonal ide
  • Nyárvégi Hírlevél - Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola - Ingyenes PDF dokumentumok és e-könyvek
  • Vörösmarty Mihály Általános Iskola Szeged - Általános iskola - Szeged ▷ Herke Utca 5, Szeged, Csongrád, 6726 - céginformáció | Firmania
  • Lenti vörösmarty mihály általános iskola

Nyárvégi Hírlevél - Szegedi Vörösmarty Mihály Általános Iskola - Ingyenes PDF dokumentumok és e-könyvek

Speciális feladatai: külön feladatleírás alapján osztályfőnöki feladatokat lát el, kapcsolatot tart a gyógytestnevelési órákra beosztott diákok szüleivel, a tanév első tanítási óráján megtartja a tantárgyhoz kapcsolódó tűz-, baleset- és munkavédelmi tájékoztatást. előírásai szerint meghatározott munkabér, a 326/2013 (VIII. 31) Kormányrendeletben meghatározott kötelező pótlékok. Az osztályfőnök kiegészítő munkaköri leírásának mintája Jelen munkaköri leírás a pedagógusok munkaköri leírásának kiegészítéseként értelmezendő. A kiegészítő munkakör megnevezése: Osztályfőnök Közvetlen felettese: intézményvezető Megbízatása: az intézményvezető bízza meg egy tanév időtartamra 1. A főbb tevékenységek összefoglalása: feladatairól és hatásköréről irányadóak az SZMSZ megfelelő fejezetében leírtak, feladata az intézmény és a munkaközösség munkatervében rögzített szakmai és pedagógiai feladatok előkészítése és végrehajtása, javaslatot tesz az iskolai munkaterv osztályát, évfolyamát érintő pedagógiai, szervezési, stb.

VÖRÖSMARTY MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA SZEGED - %s -Szeged-ban/ben

A pedagógus alapvető kötelessége, hogy tanítványainak haladását rendszeresen osztályzatokkal értékelje, valamint számukra a számszerű osztályzatokon kívül visszajelzéseket adjon előrehaladásuk mértékéről, az eredményesebb tanulás érdekében elvégzendő feladatokról. A pedagógusok munkaidejének nyilvántartási rendje A hatályos jogszabályok alapján a pedagógusok munkaideje az intézmény által elrendelt kötelező és nem kötelező órákból, elrendelt egyéb foglalkozásokból, valamint a nevelő-oktató munkával összefüggő további feladatokból áll. Az elrendelt tanítási órák, foglalkozások konkrét idejét az órarend, a havi programok, illetve egyes iskolai programok feladatkiírása tartalmazza, így ezek időpontja és időtartama az iskolai dokumentumokban rögzített. Az intézményen kívül végezhető feladatok időtartamának és időpontjának meghatározása a nevelő-oktató munkával összefüggő egyéb feladatok ellátásához elismert heti munkaidő-átalány felhasználásával történik. Ennek figyelembe vételével a nem kizárólag az intézményben elvégezhető feladatok ellátásakor a pedagógus munkaidejének felhasználásáról maga dönt, így ennek időtartamáról ezzel ellentétes írásos munkáltatói utasítás kivételével munkaidő-nyilvántartást nem kell vezetnie.

🕗 Nyitva tartás, Szeged, Herke utca 5., érintkezés

Iskola Szeged Nincs Vélemény Cím Herke Utca 5 Map Place 6726 Szeged Route Landline (62) 547 132 Csongrad Üzleti Telefonkönyv Szeged Iskola In Szeged Vörösmarty Mihály Általános Iskola Leírás Vörösmarty Mihály Általános Iskola can be found at Herke Utca 5. The following is offered: Iskola - In Szeged there are 62 other Iskola. An overview can be found here. Értékelések Ez a felsorolás nem vizsgálták még: Az Ön véleménye Vörösmarty Mihály Általános Iskola az Ön neve Headline Az Ön véleménye Give stars Üzletágak (62)547132 (62)-547-132 +3662547132 Loading map...

Újabb iskola épületét újították fel Szegeden - Hír TV

37., Szeged, Csongrád, 6724 további részletek

Az intézmény munkarendje 15 5. Az intézmény vezetői munkarendjének szabályozása 15 5. A pedagógusok munkaidejének hossza, beosztása 15 5. Pedagógusok munkarendjével kapcsolatos előírások 17 5. Az intézmény nem pedagógus munkavállalóinak munkarendje 19 5. Munkakörileírás-minták 19 5. 6. A tanítási órák, óraközi szünetek rendje, időtartama 24 5. 7. Az osztályozó vizsga rendje 24 5. 8. Az intézmény nyitva tartása, az iskolában tartózkodás rendje 24 5. 9. Az intézmény létesítményeinek és helyiségeinek használati rendje 25 5. 10. A dohányzással kapcsolatos előírások 25 5. 11. A tanulóbalesetek megelőzésével kapcsolatos feladatok 26 5. 12. A mindennapos testnevelés szervezése 26 5. 13. A tanítási órán kívüli egyéb foglalkozások 27 6. Az intézmény nevelőtestülete és a szakmai munkaközösségei 28 6. Az intézmény nevelőtestülete 28 6. A nevelőtestület értekezletei, osztályértekezletei 29 6. A nevelőtestület szakmai munkaközösségei 30 6. A szakmai munkaközösségek tevékenysége 30 6. A kiemelt munkavégzésért járó keresetkiegészítés szempontjai 31 7.

Általános rendelkezések 1. A szervezeti és működési szabályzat célja, jogszabályi alapja A köznevelési intézmény működésére, belső és külső kapcsolataira vonatkozó rendelkezéseket a szervezeti és működési szabályzat határozza meg. Megalkotása a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény 25. -ában foglalt felhatalmazás alapján történik. A szervezeti és működési szabályzat határozza meg a köznevelési intézmény szervezeti felépítését, továbbá a működésre vonatkozó mindazon rendelkezéseket, amelyeket jogszabály nem utal más hatáskörbe. A szervezeti és működési szabályzat létrehozásának jogszabályi alapjai az alábbi törvények, kormányrendeletek és miniszteri rendeletek: 2011. törvény a Nemzeti köznevelésről, 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról, 1999. évi XLII. törvény a nemdohányzók védelméről, 2001. évi XXXVII. törvény a tankönyvpiac rendjéről, 20/2012. (VIII. 31. ) EMMI rendelet a nevelési-oktatási intézmények működéséről, 23/2004.

2016 г.... (jelentése: kikerülés, elkerülés). A Biblia szerint pénteken keresztre feszítették Jézust, majd az azt követő harmadik napon vasárnap,... Tanulóra, pedagógusra és más alkalmazottra, az általános iskolai, a gimnáziumi, a művészeti és esti tagozaton egyaránt. A házirend fejezetei:. 2 дек. 2013 г.... E népszerű ünneppel együtt jár az ajándékozás, a karácsonyi dalok éneklése,... Avicii néven vált ismertté Tim Bergling, aki 1989. szep-. PÁPAI TANKERÜLETI KÖZPONT VF0201. FEKETE ISTVÁN-VÖRÖSMARTY MIHÁLY. Általános Iskola és Gimnázium. 8400 Ajka, Fürst S. u. 2. Erasmus+. 9 сент. 2020 г.... Fekete István-Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium. Feladatellátási helyei. 1. Székhely: 8400 Ajka, Fürst Sándor utca 2. Segédeszközök használatának megengedése (számológép, szorzótábla, ábécé)... A gyerekek az iskolában nem egyszerűen az ÉLETRE készülnek, hanem az iskola is... Fekete István – Vörösmarty Mihály Általános Iskola és Gimnázium. 200 938. Beszámoló a Fenntarthatósági témahét programjáról.