Ii Rákóczi Ferenc Általános Iskola Paks – Paksi Ii. Rákóczi Ferenc Általános Iskola - Teol

Összehasonlítás Kedvenceimhez rakom és értesítést kérek Intézmény igénylése 7030 Paks, Ifjúság útja 2. E-mail Rangsorok, eredmények és legjobbiskola index értéke Legjobbiskola index az iskola eredményei alapján 100 (százalék) az országos átlag szinenként (mérésenként). Indexünk ehhez képest mutatja, hogy jobb vagy rosszabb az eredmény. A teljes LEGJOBBISKOLA INDEX az összes eredmény összegéből adódik öyanazon képzési formákat tudsz összehasonlítani, keresd a varázspálcát az oldal tetején! Kompetenciamérések és érettségi eredményeiből számított eredmény az Oktatási Hivatal adatai alapján. Összehasonlítás Az iskola városában, kerületében található többi azonos képzést nyújtó iskolák összehasonlítása. A távolság alapú keresésnél légvonalban számoljuk a távolságot. Hasonló intézmények a közelben Értékelések szülőktől, információk az intézménytől Cikkek Tanfolyamok, képzések Még nincs feltöltve. Támogatási lehetőségek Ajánlások a közelben Térkép Képek és videók Statisztikai adatok Létszámadatok a kompetenciamérések évében Kompetenciamérés évében rendelkezésre állnak az évfolyami létszámadatok is.

Általános iskola - Paksi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola - 7030 Paks Ifjúság útja 2. - információk és útvonal ide

ii rákóczi ferenc általános iskola paks tv

Rákóczi ferenc általános iskola dunaharaszti

rákóczi ferenc általános iskola dunaharaszti

Ii rákóczi ferenc általános iskola pays de la loire

A szakmai vezetőség tagjai: az igazgató, az igazgatóhelyettesek, tagintézmény-vezetők a munkaközösség-vezetők, Az igazgató által megállapított munkaprogram alapján feladatok esetén tanácskoznak. Az ülések összehívása az igazgató feladata. Az ülésre napirendi ponttól függően tanácskozási joggal meghívható a diákönkormányzat vezetője, a közalkalmazotti tanács elnöke és az iskolai érdekképviseleti szerv vezetője. Az operatív vezetési ügyekben az igazgató, az igazgatóhelyettesek heti rendszerességgel megbeszélést tartanak. 10 Az igazgató és a tagintézmények vezetői havonta megbeszélést tartanak a tankerületi igazgatói értekezlet után. Az intézményvezető által átadott feladat- és hatáskörök Az intézményvezető a jogszabályok által számára biztosított feladat- és hatásköreiből átadja az alábbiakat.

o A rendszeres visszajelzés szükségessége érdekében havonta legalább 1 érdemjeggyel kell értékelni a tanulót. o December hónapban a gyengén teljesítő tanulók szüleit a szaktanár írásban tájékoztatja. A pedagógiai munka belső ellenőrzésének rendje A nevelő-oktató munka belső ellenőrzése a tanítási órákon kívül kiterjed a tanórán kívüli foglalkozásokra is. A nevelő-oktató munka belső ellenőrzésének megszervezéséért és hatékony működtetéséért az igazgató a felelős. Az ellenőrzés területeit, konkrét tartalmát, módszerét és ütemezését, az ellenőrzési tervet nyilvánosságra kell hozni. Az ellenőrzési tervben nem szereplő, eseti ellenőrzések lefolytatásáról az igazgató dönt. 15 A nevelő-oktató munka belső ellenőrzésére jogosultak o az igazgató o az igazgatóhelyettesek o a tagintézmény-vezetők o a munkaközösség-vezetők o a munkaközösségi tagok külön megbízás szerint Az igazgató az intézményben folyó valamennyi tevékenységet ellenőriztetheti. Közvetlenül ellenőrzi az igazgatóhelyettesek és a tagintézmény-vezetők munkáját.
  • Ii rákóczi ferenc általános iskola paks 2020
  • Thermowood borovi fenyő teraszburkolat
  • Ii rákóczi ferenc általános iskola paks u
  • II. Rákóczi Ferenc PAKS :: INFORMATIKA órák
  • Rákóczi ferenc általános iskola
  1. Kisállat kereskedés zalaegerszeg
  2. Savanyú erős paprikas
  3. Straus benzinmotoros fűkasza 5 20e siècle
  4. Eredeti szórt tures.html
  5. Rambo 5 teljes film magyarul youtube
  6. Whirlpool szárítógép kondenzátor tisztítás háztól házig
  7. Magyar foci bajnokság 2018
  8. Gyógyulás a gyászból
  9. Redmi note 4 kijelző
  10. Naruto shippuuden 315 rész
  11. Egy ropi naplója az utolsó szalmaszál videa
  12. Tiszapüspöki eladó hazel
  13. Penny megfejtés beküldése
  14. Széles lajos spray foam
  15. Mérnöki kamara tagdíj 2018
  16. Mandulagyulladás kezelése antibiotikum nélkül 2
  17. Bramac római protector téglavörös reviews