Vad Fruttik Új Lemez — A Budapest Parkban Mutatja Be Új Lemezét A Vad Fruttik | Petőfilive

"Átolvastam a Bardót, a Tibeti halottaskönyvet és megnéztem a Csillogás című dokumentumfilmet is, hogy minél több szempontból láthassak rá a témára" - mondta. A Vad Fruttik magasra tette a mércét, hiszen legutóbbi két stúdiólemeze, a Darabok (2013) és a Tudom milyen (2015) egyaránt Fonogram-díjas lett. Jövőre a is esélyes lehet erre. A Likó Marcell (ének, gitár), Kerekes Gergely (gitár), Hock Zoltán (basszusgitár), Hock Attila (dob) és Győrffy Gyula (billentyűs hangszerek) alkotta formáció előtt az Óriás zenekar melegíti be a közönséget a szombati lemezbemutató koncerten, ami lenyűgöző látványt is ígér: "A színpad kétemeletes lesz, egy rámpával összekötve, ezen fogok közlekedni. Hatalmas propellereket is beállítunk, valamint vastraverzekre szerelt mozgatható ledeket, és ehhez jön még a retinaszaggató fényáradat. Mindezt állandó fénytechnikusunk, Pálocska Péter találta ki". A frontember az MTI-nek beszámolt arról is, hogy a Bunkerrajzoló után, amely Likó Marcell élettörténetére épülő zenés darab, egy újabb munkája készül Géczi Jánossal és Vándorfi Lászlóval a veszprémi Pannon Várszínházban.

Kevés a jóból – Vad Fruttik lemezkritika – FÉL

  • Likó Marcell: „Az új lemezünk olyan, mint a betonrepedésben kisarjadó virág” | szmo.hu
  • Három év után új lemezzel jelentkezik a Vad Fruttik | Koncert.hu
  • Pandora Magnólia virágzás charm - 782078NBP
  • SZOLJON - Megjelent a Vad Fruttik hatodik albuma
  • Csillapítsa a viszketés tüneteit - online rendelés, gyors ki
  • "vad fruttik" tagek - Antropos.hu
  • Ázsia expressz 2 tv2
  • Kult: Itt az új Vad Fruttik-album | hvg.hu

„valahogy nincs bajod” – Vad Fruttik a Sziget 2018 programjában - ArtNews.hu

A sötét szövegvilág, a fájdalmas ordítás a refrénben csak hab a tortán. Ez a dal, kérem szépen, történelem. Ezen kívül már csak hat szám maradt a Darabokon. Értem én, hogy felgyorsult a világ meg miegymás, de három éve jött ki az utolsó lemez, bőven volt idő dalokat írni – vagy nem a Pipacs EP egészét kellett volna rárakni, vagy írni rá még egyet-kettőt. Vegyük akkor az elejéről – a lemez a majdnem címadó Darabokban című dallal indul. Egy össze-vissza effektezős intro után folyamatosan nyílik ki, majd egy többperces pátoszba torkollik, hidegrázós dallamokkal, vonós aláfestéssel meg minden. Jól felcsavart hangszórókkal Darabokra szedi az embert (a szóvicceknek itt vége). Szövegfalóknak ajánlanám a Szemben a nappalt, már az első versszak magáért beszél: "Nyújtózkodik a zúzmara, megdermed az idő. Elcsitul a jelen és megnémul a jövő. " Az egyszerű, érthető zenei aláfestést és a fülbemászó refrént egy pillanat alatt magáénak érzi az ember – így lesz a sláger. Ha dobott a csaj vagy félrekacsintgat a srác, akkor hallgasd ezt zsebre dugott kézzel hazafelé sétálva, imádni fogod.

Open Air Rádió » Szabad.vagy – megjelent a Vad Fruttik új lemeze | A fesztivál rádió.

Ha szeretnétek még Likó Marcell véleményét könyvekről hallani, akkor itt, a Kultúrfitnesz Mixcloud csatoráján megtehetitek. Hományi Péter

Megjelent a Vad Fruttik új lemeze, a Szabad.vagy | Femcafe

vad fruttik lehetek en is vad fruttik új lemez teljes film

címmel elkészítette új lemezét a Vad Fruttik Ez már a hatodik A nyolcszámos album a népszerű alternatív rockzenekar hatodik stúdióanyaga. "A lemez címében szereplő két szó közé került egy pont, ami számomra azt jelenti, amit a világról ma gondolok, illetve az országról, amelyben élek. A szójáték mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy kedve szerint értelmezze" - mondta Likó Marcell, a Vad Fruttik frontembere, egyik alapítója az MTI-nek. A cikk nem ért véget, lapozz! Oldalak Hirdetés Fashion&Beauty Utazás Sztárok Hasonló cikkek SztárokÉbredés címmel ismét új klippel jelentkezik Janicsák Veca, aki augusztusban érkezik a régóta ígért lemezbemutató koncertjével is, amelyet iparművész édesanyjának első... SztárokA Kossuth-díjas művész azon színészkiválóságok közé tartozik, akik számtalanszor megcsillogtatták már ragyogó énekhangjukat a nagyközönség előtt. Kulka János 2016-os s... SztárokA Magyar Állami Operaház Facebook-oldalán jelentették be, hogy búcsúznak kiváló kollégájuktól. Nem csak balettművész volt Az Operház a posztjában közölte, hogy... Lifestyle Kiderült, mekkora létszámveszteséget szenvedhetett el az orosz hadsereg.

vad fruttik új lemez a w
  1. Beépíthető mosogatógép inox.fr
  2. Magyar telekom hűségprogram nyeremenyjatek
  3. Citroen c3 üléshuzat parts
  4. Női baseball sapka
  5. Fogtechnikus állás szeged
  6. Üres rezidens helyek
  7. Az út the way teljes film
  8. Boland lyukból boland szél fúj
  9. Egeszsegugyi elliot rendszer 2
  10. Meddig érvényes a sportorvosi igazolás minta
  11. Csiribí csiribá 2 online magyarul letoltes nelkul
  12. Racionális számok fogalma ptk
  13. Nurofen kúp felnőtteknek budapest