Új Otthon Ingatlan

Az épület földszintjén üzleteket alakítanak majd ki, és minden egyes parkolóhoz saját töltőt alakítanak ki az elektromos autók töltéséhez. A második és a harmadik ütem további 450 lakással várhatóan 2024-ben kezdődik majd. A lakások vásárlásához mindennemű hitel igénybe vehető, így újraindítása esetén a zöld hitelt is választhatják az ügyfelek. Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

Új vagy használt lakást érdemes most vásárolni?

Zöld Otthon program és a Kamatmentes CSOK hitel A Zöld Otthon Program keretében magas energiahatékonyságú új építésű lakások, családi házak építésére, illetve vásárlására nyújtható hitel, akár 70 millió forint összeghatárig, alacsony fix kamattal. Ezt pedig ki lehet egészíteni új ingatlan vásárlása vagy építése esetén a kamatmentes CSOK hitellel.

Igen, lehetséegeskedés, utánajárás és stressz nélkül! Nem talált igényeinek megfelelő ingatlant?

A Transilvania Banknál 3, 89 százalék a kamat, a Raiffeisen Banknál 3, 9, a BCR és a BRD esetében pedig 3, 91 százalék. Ennek megfelelően, a havi részletek is szinte azonosak: a Transilvania Banknál 1 490 lej, a másik háromnál 1 490, 41 lej. 119 ezer euró a hitel maximális értéke A hitelt igénylőknek önrésszel is kell rendelkeziük, amit előlegként fizetnek be. Ha a vásárlásra kiszemelt ingatlan értéke nem haladja meg a 70 ezer eurót, akkor az előleg 5 százalék, vagyis az igényelhető maximális hitel 66 500 eurónak megfelelő lej. Ha a lakás ára 70 001 és 140 ezer euró között van, akkor a vásárlónak legalább 15 százalék előleget kell befizetnie, a kölcsön felső értékhatára pedig 119 ezer euró. A program keretében ANL-s lakásokat is lehet vásárolni: 70 ezer euróig a szóban forgó ingatlan lehet bármennyire régi, 70 ezer euró érték fölött kizárólag 5 évesnél nem régebbi ingatlanra lehet felvenni kedvezményes hitelt. Az Új Otthon 2021 program keretében nyújtott kölcsönök feltételei előnyösebbek, mint az állam által nem garantált ingatlan hitelek esetében.

1 / 10 2 / 10 3 / 10 4 / 10 5 / 10 6 / 10 7 / 10 8 / 10 9 / 10 10 / 10 10 db 82 m2 3 szoba 608 536 Ft/m² A hirdetés csak egyes pénzügyi szolgáltatások főbb jellemzőit tartalmazza tájékoztató céllal, a részletes feltételeket és kondíciókat a bank mindenkor hatályos hirdetménye, illetve a bankkal megkötendő szerződés tartalmazza. A hirdetés nem minősül ajánlattételnek, a végleges törlesztő részlet, THM, hitelösszeg a hitelképesség függvényében változhat. Tulajdonságok Helység: Hódmezővásárhely Szobák száma: Állapot: Újszerű Fűtés típusa: elektromos Szintek száma: 1 Lift: Nincs Ingatlan típusa: egyéb Kilátás: természetre néző Erkély, terasz: Van Bútorozott-e: nem Parkolás: Garázsban Energiatanúsítvány: C Kert: különálló Tulajdonjog/ bérleti jog: Tulajdonjog Méret: 82 m² Kert mérete: 940 m2 Leírás Feladás dátuma: szeptember 16. 17:25. Térkép Hirdetés azonosító: 128118524 Kapcsolatfelvétel

Kedvezményes lakásvásárlás: minden, amit az Új Otthon 2021 programról tudni kell

Új otthonunk megvásárlása meghatározó, olykor hosszú évtizedekre szóló döntés és elköteleződés, aminek minden egyes részletét alaposan át kell gondolnunk. Az egyik komoly dilemma az új vagy használt lakás kérdése. Cikkünkben számos tényezőt összegyűjtöttünk, hogy segítsünk a választásban. Tengernyi előny és hátrány is felsorakoztatható, ha döntést kell hoznunk abban, hogy használt, vagy új ingatlant vásároljunk. Számításba kell vennünk a vételárat, a finanszírozási és támogatási lehetőségeket, a műszaki tartalmat, és ezeket össze kell vetnünk saját elvárásainkkal. És ez még nem minden. Napjainkban a fenntartási költségekről sem szabad megfeledkeznünk. Nézzük, mik szólnak egy használt lakás vagy ház, és egy új otthon megvásárlása mellett, illetve ellen. Vételár és járulékos költségek Akár otthonteremtés, akár befektetés a cél, a lakásvásárlási döntés egyik legmeghatározóbb tényezője az ár. A használt lakások ára a legtöbb esetben kedvezőbb, ugyanakkor nehéz egy olyan ajánlatot találni, ami tökéletesen fel van újítva, emellett elrendezésében, elhelyezkedésében is ideális számunkra.

új otthon ingatlan hu
  • Samsung galaxy k zoom ár
  • Új otthon ingatlan iroda
  • Új otthon ingatlan magyar
  • Regisztrált mérlegképes könyvelők névsora - TILEA Tanácsadó Kft.
  • Neodolpasse infúzió ára
  • Új otthon ingatlan budapest
  • Új sláger az ingatlanpiacon: a gázmentes ház
  • Ingatlan kereső

Használt lakás esetén ez nem annyira lényeges szempont: jellemzően az adásvételi szerződés megkötését követően, vagy azzal egy időben szükséges megfizetni az első részletet, mely jellemzően a foglalót is tartalmazza. A bank pozitív bírálatát követően szoktás rendezni a második részletet, majd a végén a hitelszerződés aláírása és az abban foglalt feltételek teljesítése esetén a bank elutalja a még hátralévő összeget. Az egész folyamat ideális esetben két hónap alatt lezajlik. Érdemes az adásvételi szerződés aláírását megelőzően felmérni a lehetőségeket. Egy szűkös fizetési határidő komoly problémát okozhat egy használt lakásvásárlás esetén is, szélsőséges esetben az egész szerződés meghiúsulhat és a foglakót is elbukhatja a vevő. Új lakásnál sokszor az építkezés során fizetni kell vételárrészleteket Új építésű lakás esetén pedig sokszor még csak a tervezőasztalon létező lakásokat értékesítik. Ebben az esetben gyakran a kivitelező, eladó a vételár jelentős részét kéri előre, illetve a munkálatok előrehaladtával.

új otthon ingatlan 1