Spektrum Home Műsor: Spektrum Home (Deko Tv) | Heti És Mai Aktuális Tv Műsor Újság Részletesen

IV / 2. rész14:15 Tóparti álomházak kanadai reality műsor, I / 10. rész14:45 Új élet vidéken angol dokumentumfilm, II / 5. rész15:45 Monty Don: Amerikai édenkertek angol dokumentumfilm sorozat, I / 1. rész17:00 A kert lelke angol dokumentumfilm sorozat, I / 6. rész18:00 Lenyűgőző otthonok I / 2. rész19:00 Különleges vasúti utazások a világ körül I / 8. rész20:00 Távol a város zajától angol dokumentumfilm sorozat, II / 6. rész21:00 Álomkertek dokumentumfilm sorozat, II / 1. rész21:30 Vásároljunk szigetet! IV / 2. rész22:00 DTK: Elviszlek magammal magyar szórakoztató műsor, VIII / 7. rész22:30 DTK: Elviszlek magammal magyar szórakoztató műsor, VIII / 12. rész23:05 Álomház amerikai dokumentumfilm, I / 9. rész

  1. Nézitek a Spektrum Home csatornát? Melyik a kedvenc műsorotok?

Nézitek a Spektrum Home csatornát? Melyik a kedvenc műsorotok?

000 növény biztosítja az egész éven át tartó gyönyörű látványt. Mindeközben minden adásban hasznos tippeket, trükköket adnak, hogyan lehet még szebbé varázsolni az otthoni kertet. Álomkertek. Fotó: AMC Networks. A csatornán immáron a negyedik évadával folytatódik a Luxusra tervezve című széria, ahol szintén Sütő Enikő kalauzolja el a nézőket az ország nem mindennapi, prémium minőséget képviselő házaiba, villáiba, lakásaiba. Enikőhöz az új évadban Harrer Norbert belsőépítész csatlakozik, aki szakmai szemmel értékeli a látottakat, és közben saját tapasztalatból származó ötleteit is megosztja az érdeklődőkkel. Saját sorozat Havas Dórával a TV Paprikán, sok sport a Sport TV-n Havas Dóra a Termelőtől a tányérig című saját gyártású műsorban a TV Paprika csatornán az ország kedvelt élelmiszertermelőihez látogat el, hogy az ott termelt alapanyagokból mennyei finomságokat készítsen, ám előtte a tejtermékek, a pékáruk, a biogazdálkodás, és a sörkészítés rejtelmeibe is beavat. A műsorvezető útvonala a hazai termelőkhöz a Dunántúlon, a Balaton-felvidéken át vezet a Dunakanyarba és az Alföldre.

Októberben a Sport TV képernyőjén is látható lesz több rangos mérkőzés, ugyanis a már zajló férfi és női kézilabda, a labdarúgó- és jégkorong Bajnokok Ligája is sok-sok rangadót ígér, akárcsak a Serie A sztárcsapatainak küzdelmei. A kosárlabda és a baseball rajongói számára kulcsfontosságú ez a hónap, hiszen kezdetét veszi az NBA alapszakasza, illetve az MLB rájátszása is. A hónap második felében lesz a kézilabda-klubvilágbajnokság is. Ekkor indulnak majd az egyes műsorok Spektrum Abrakadabra – titokzatos bűvészettörténet – október 23. 17:00; Fikció vagy valóság – október 1. 22:00; David Attenborough: Az élet színei – október 29. 16:20; Így készült – David Attenborough: Az élet színei – október 29. 18:50. Spektrum Home Luxusra tervezve 4. évad – október 15. 21:00; Álomkertek – október 16. 21:00. TV Paprika Termelőtől a tányérig – szeptember 27. 20:30. Sport TV NBA, alapszakasz, rajt- október 18-ról 19-re virradóra, dupla meccsel; 1:30-tól Boston Celtics-Philadelphia 76ers; 4:00 -tól Golden State Warriors-Los Angeles Lakers.

spektrum home műsor wireless
[13] Az arculata ugyanaz, csak a logó és a reklámkezdő a különbség (ahol a logóanimáció visszafelé van). MűsorkínálatSzerkesztés A királynő vendégségben A Konyhafőnök A szabás-varrás mesterei A világ legkülönlegesebb otthonai Az Év Hotele Álomház Bolhapiaci kincskeresők Csak neked mondom Dalfutár DTK: Elviszlek magammal El a ködös Albionból Emlékműhely Édes otthon Gazdag ház, szegény ház Green Team Helló, tesó! Kis terek, nagy ötletek Lila füge Luxusotthonok Mediterrán otthonok Melyik kutya való nekem? Minden pénzt megér Nagyratörő tervek Profi a konyhámban Piríts rám! River Cottage Ausztrália Tárcsázza Cesar Millant! Tengerparti otthonok Térnyerők Térnyerők ExtraÉrdekességSzerkesztés Sportközvetítés a csatornánSzerkesztés A Spektrum Home 2018. október 4-én 20:45-től UEFA Európa Liga sportmérkőzést közvetített. [14][15] Ezáltal a Spektrum Home egy, a tematikájától jelentősen eltérő műsort sugágyzetekSzerkesztés↑ Hiába keressük a távirányítón - csendben kimúlt tévécsatornák. Origo (2012. júl.

0:10Monty Don: francia édenkertek (12+) (I / 3) Különleges utazásra csatlakozhatunk a Spektrum Home kertészettel foglalkozó műsoraiból jól ismeret brit szakemberhez, Monty Donhoz. Franciaország jól ismert és eddig méltatlanul mellőzött kertjeibe látogathatunk el, Versailles-tól eldugott szőlősbirtokokig, párizsi tetőteraszoktól Yves Saint Laurent megvalósult álomkertjéig. A különleges parkok és kertek által magához a francia lelkülethez is közelebb kerülhetünk, hogyan és milyen mértékben befolyásolja a nemzet mindennapjait a pompázatos királyi örökség, a gasztronómia, a művészetek és a táj. 1:25Tóparti álomházak (12+) (I / 7) Nincs is jobb a tóparti életnél, tökéletes menekülés a mindennapi robotolás viszontagságaiból lenyűgöző tájakkal, csodás vízpartokkal és békés naplementékkel. Minden epizód három pazar ingatlan felfedezésére kalauzolja a nézőket, ahol a költségvetésnek és a kívánságlistának csak a csillagos ég szab határt. 1:55Új élet vidéken (12+) (II / 2) Sarah Beeny és férje, Graham Swift négy fiukkal londoni életüket maguk mögött hagyva kezdenek újat, reményeik szerint idilli vidéki környezetben.

2:50Távol a város zajától (12+) (II / 4) Kiszakadni a város forgatagából igazi balzsam a léleknek. 3:40Különleges vasúti utazások a világ körül (12+) (I / 6) Michael Portillo egy évtizednyi, a világ különböző részein tett, lenyűgöző vasúti utazásaiból szemezgetett és megosztja velünk személyes kedvenceit, felelevenít néhányat legizgalmasabb vasúti utazásaiból Nagy-Britanniában és Írországban, Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Indiában, Ausztráliában és Délkelet-Ázsiában. 4:30Emlékműhely (12+) (IV / 29) Az álmok és emlékek műhelye, ahol a féltett kincsek visszakapják korábbi fényüket. 5:15Gazdag ház, szegény ház (12+) (I / 4) Mivel napjainkban a gazdagok és szegények közötti szakadék nagyobb, mint valaha, a sorozat az anyagi jólét két végletén elő egy-egy családot mutat be, akik helyet cserélnek, hogy kiderítsék, valóban boldogít-e a pénz. Gondolatébresz 4:00Sztereó Láz (12+) Vito Corleone halála után, Michael lép apja örökébe. A férfi szerteágazó kapcsolatrendszerének felhasználásával pedig új profilt alakít ki a családja vezette maffiának.

Sokféle beszélgetős műsort láthatott már a hazai közönség, de a Katona József Színház és a WMN magazin valami egészen új ötletet valósított meg. Ahogy D. Tóth Kriszta fogalmazott, a műsor egyfajta "emberkísérletnek" indult, amiről nagyon hamar kiderült, hogy rendkívül jól működik. De miről is van szó pontosan? A Katona József Színház megkereste a WMN magazint, hogy vágjanak bele egy új közös produkcióba. Nekik éppen volt egy fejlesztgetés alatt álló ötletük, amit végül közösen fejeztek be, így született meg a Csak neked mondom. A műsorban egészen egyszerűen két színész beszélget egymással, akiknek valahol, valamikor, valamiért összekapcsolódott az élete, és akik most egy kisebb közönség előtt a lehető legtermészetesebb módon csevegnek az élet dolgairól. Csak úgy, őszintén, mindenről, és bármiről. Bármiről, ami eszükbe jut, ami összeköti vagy épp elválasztja őket, bármiről, ami jön. Mindenféle erőlködés nélkül, természetesen. Tóth Kriszta írta, nincs se moderátor, se műsorvezető, se előre megírt kérdések, csak ők ketten.

Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért... Szereplők: Travis Fimmel, Toby Kebbell, Robert Kazinsky 19:00Gemini Man (12+) Ebben az ötletes, izgalmas és rendkívül látványos akcióthrillerben a Will Smith által megformált Henry Brogan egy elit gyilkos, akit hirtelen üldözni kezd egy rejtélyes fiatal ügynök, sőt, úgy tűnik, előre meg tudja jósolni hősünk minden lépését. Szereplők: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen 21:25Hitman: A 47-es ügynök (15+) A 47-es ügynököt (Rupert Friend) még senki sem látta. Aki látta, nem ismeri fel. Aki felismerte, nem élte túl. Tökéletes fegyver, tökéletes katona. Gyors, kegyetlen, embertelen. Nem is ember igazán: egy génlaboratóriumban született, és minden tulajdonságát úgy alakították ki, hogy megfeleljen a célnak, és kétely nélkül, halálos pontossággal teljesítsen bármilyen parancsot.
  1. TV műsor (Spektrum Home - 2022. október 10., hétfő)
  2. Spektrum Home műsor
  3. Spektrum home műsor 4
  4. Spektrum home műsora
  5. Szexpartner kereso debrecen
  6. Spektrum home műsor facebook
  7. Spektrum home műsorok visszanézése
  8. Spektrum home műsor reviews
  9. Blu-ray konverter - Rippelje a Blu-ray / DVD / Video-t bármilyen digitális formátumra
  1. Lego karácsonyi vonat 40138
  2. Milbemax tabletta árgép
  3. Folyóvizi feeder kosár közösség
  4. Termomax kazán vélemény iránti kérelem
  5. Alárendelő összetett mondatok elemzése
  6. Kerti tó meder to change
  7. A nindzsa bosszuja
  8. Tensei shitara slime datta ken 23 rész indavideo videa
  9. Kristálycukor árak metro
  10. Fókusz takarék online bank
  11. Orosháza időjárás óránként
  12. Orszagos mentoszolgalat oktatasi portal application
  13. Papír 200 ft os beváltása
  14. Interspar nyíregyháza nyitvatartás 2021
  15. Ital házhozszállítás 0 24 budapest 2