Opel Astra G Műszaki Adatok | Autókatalógus - Opel Astra 1.4 16V Classic Ii Family (4 Ajtós, 89.76 Le) (2005-2007)

A tervezés szempontjából az autó elegánsabb és stílusosabb volt, mint a konzervatív Opel Astra H. Sokan azt mondják, hogy az ár Opel Astra Erősen túlbecsült a versenytársakhoz képest. Igen, az alapváltozat sok 679 ezer rubelt költ. De ezt a pénzt, az autó már az adatbázisban lesznek jól felszerelt: visszahajtott ülés, fűtött ülések, kormánykerék kiigazítás magasságú és indulás, frontális és oldalsó légzsákok, audio rendszer, a légkondicionáló, ABS és az ESP rendszerek standard riasztást, Motorvédelem, Fűtött tükrök és elektromos meghajtó, DRL. Ár Napjainkban az Opel Astra G 1998 - 2004 ára 6000 - 10 000 dollár. A pótalkatrészek ára és az Opel Astra ára ennek az autónak az egyik előnye. Ki tud ajánlani egy ilyen autót? Természetesen mindenekelőtt az a személy, aki gyakran mozog a városban, mert ha egy személy gyakran megy az autópályán, majd az Opel Omega B lehet kérni ugyanazon az áron, ami nem túl falánk a pályán mód, de Ugyanakkor kényelmes és ellenáll az autópályán, és az egyenletes mozgalom egy buszra vagy scania teherautóra hasonlít.

  1. Opel Astra G CC 1.6 (85 hp, benzin, 2002) - Műszaki adatok, jellemzők, specifikációk
  2. Opel astra g 1 6 8v műszaki adatok - Megtalálja a bejelentkezéssel kapcsolatos összes információt

Opel Astra G CC 1.6 (85 hp, benzin, 2002) - Műszaki adatok, jellemzők, specifikációk

Az Astra Bodges gamma magában foglalja: három és öt ajtós hatchback, szedán és kocsi, valamint kupé és kabrió. A testcsatlakozás és a Cabriolet az olasz vállalkozásban - Bertone-ban foglalkozott. Az Astra szélvédő együtthatója a szedán testében 0, 29, sőt a cabrioletben a szélvédő rezisztencia szélmennyiségének tetőjével is 0, 32. A második generációs Aszt test 20 különböző típusú acélból készült. Műszaki adatok OPEL ASTRA G Az Opel Astra G technikai része és jellemzői Az Opel Astra G vásárlásakor a szakértők azt javasolják, hogy hagyják el a módosításokat egy 1, 6 literes motorral. A probléma az, hogy ez a motor a leggyakoribb, és a velünk értékesített autók többsége ezen a motorral van felszerelve. A tizenhatodik kesztyű hatalma 1, 6 - 101l. A szakértők szerint a benzinmotor 1. 6 16V valószínűleg 180 000 km-es futást kér. A nyolcszárnyú motor 1. 6 nem különböztethető meg nagy erőforrással, teljesítménye 75 lóerő. A legkevésbé erőteljes benzinmotor 1, 2 liter, 65 lóerő teljesítményű, és ez elég ahhoz, hogy maximális sebességet érjen el 165 kilométeres óránként.
opel astra g műszaki adatok 4
  • Opel Astra G 1.4 16V (90 hp, benzin, 1998) - Műszaki adatok, jellemzők, specifikációk
  • Személygépkocsik műszaki jellemzői opel astra g. Az Opel astra története és leírása. Opel Astra G módosítások
  • Opel astra g műszaki adatok for sale
  • Opel astra g műszaki adatok 3
  • Opel astra g váltószoknya kézifékszoknya
  • Opel astra h gumiszőnyeg
  • Opel astra g műszaki adatok 4

Ezenkívül az Opel Astra K 2018 új, hatfokozatú kézi sebességváltót kapott, amely mindössze 37 kilogrammot nyom. Először a 2014-es Genfi Autószalonon bemutatott kompakton jelent meg. Ami az Opel Astra K OPC "töltött" módosítását illeti, valószínűleg szintén kétliteresről 1, 6 literesre vált, de kapacitása 285 erő lesz a korábbi 280-zal szemben. Jelentősen csökkentett súllyal együtt egész jó, de hivatalos információ még nincs. Lehetőségek és árak Az új Opel Astra K európai értékesítése 2015 végén kezdődött, árinformáció nem áll rendelkezésre. Az orosz vásárlók azonban ne várjanak újdonságra, hiszen a GM a válság miatt az Opel autók értékesítését hazánkban is le fogja szorítani. Kár, mert nálunk mindig is nagy kereslet volt az Astra, és az új mindenben jobbnak ígérkezik az előzőnél. Az új modell opciói között szerepel az automatikus parkolási rendszer, a tolatókamera, a sávjelölések és az útjelző táblák nyomkövető rendszerei, az első ütközésre figyelmeztető funkció, a fűthető hátsó kanapé és még sok más.

Производился с... Olcsó új eladó és használt Honda f400 műszaki adatok. Honda Mio Standard F400 2013. 42 akciós 8 webáruház és bolt kínálatából. Dacia műszaki adatok, üzemanyag-fogyasztás. Típusok: 1300 1310 1325 1410 Dokker Duster Lodgy Logan Nova Sandero Solenza. MŰSZAKI VIZSGA. Minden bizonnyal észrevette, hogy hamarosan esedékessé válik Opelje műszaki vizsgája. Keresse fel Opel Márkaszervizünket és spórolja... A PEUGEOT Expert olyan hatékony technológiákat kínál, mint például az Euro 6 környezetvédelmi előírásoknak megfelelő BlueHDi dízelmotor. A szelektív... online... ASTRA G Biztosítéktábla Autó - Elektromos alkatrészek - Trafók, relék, biztosítékok... Opel Astra G 1998-tól 2005-ig. Gyári biztosítéktábla eladó. Érdeklődni... Opel Astra (ˈoːpəl ˈɑːstra) — компактный автомобиль, разработанный и производимый... Германии выпуск Astra F в бюджетных модификациях продолжали на заводе FSO в Польше под названием Astra Classic до 2002 года. HelpWire is the ultimate one-stop shop for people of all expertise levels looking for help on all kind of topics -- tech, shopping and more.

Opel astra g 1 6 8v műszaki adatok - Megtalálja a bejelentkezéssel kapcsolatos összes információt

5i LS Aerodeck OPEL Astra 1. 2 T Elegance AUDI Q3 Sportback 45 TFSI Basis quatt... CITROEN Berlingo 1. 2 PureTech Live S&... MERCEDES-BENZ CLA Shooting Brake 200... Vételi tanácsadó - Autónavigá 4 pont Pozitív: Megbízható, gazdaságos, könnyen fenntartható autó. Sokféle karosszéria, és széles motorválaszték. Reális ár/érték arány. Negatív: Sok jó tulajdonsága ellenére elég szürke, unalmas összképet fest. Kedvelt cégautó volt, ezért figyelni kell, nehogy belefussunk egy lestrapált példányba. Astra 1. 2 16V LS(Évjárat: 2001) "Még csak néhány hete van meg az autó de eddig minden rendben van vele. Miután eljött az idő, hogy 15 éves Ford Escortunkat ame... " Astra 1. 2 16V LS(Évjárat: 2003) "Motorkód: Z16XE. A sokak által tapasztalt olajfogyás nálam csak elhanyagolhatóan kismértékben jelentkezett, normál használat es... 2 16V LS(Évjárat: 2004) "XX. századi technikai fejlesztésű az autó. Ez viszont nem látszik rajta. G astra legújabb motorjával, az 1. 7cdti-vel van szere... 2 16V LS(Évjárat: 2007) "Tökéletes középkategóriás autó.

Míg korábban konzervatív megjelenés volt, mára világos és merész dizájnvonalak, éles szélekkel együtt. Az ötajtós ferdehátú Opel Astra (K) orra stílusos világítástechnikával rendelkezik (külön opcióként mátrix fényszórókat is felszerelhet IntelliLUX LED-es töltéssel) és markáns aerodinamikus formájú, faragott lökhárítóval. Érdekes módon a LED-es fényszórók opcionális beszerelése azt jelenti, hogy mindegyik fényszóróban 8 LED-elemet kell elhelyezni, amelyek az orrrészben található Opel Eye kamerával együtt működnek. Folytatva a mátrix fényszórók témáját, egy elektronikus egység segítségével képesek a kamera adatainak elemzésére, valamint a fénysugár hosszának és telítettségének beállítására az úton elfoglalt helyzettől és más autók jelenlététől függően az úton. A "Fog" Opel Astra (K) 2017 új technológiával rendelkezik, és az erős ködön való áthatolás képességével tűnik ki, ami jelentősen növeli a biztonságot vezetés közben. A "német" külseje, amely az Opel érdekeit egy nagyon versenyképes C-osztályú résben képviseli, dinamizmust és nyomást bocsát ki, amelyet megsokszoroznak az autógyártás modern technológiái.

Állítólag voltak, akik az ellenőrzés során kézzel is le tudták tekerni a csavarokat, márpedig onnan már nem lehetett messze a vezérműtengely halála, úgyhogy egy szelepfedéltömítés áráért cserébe százezreket spórolhatunk. Ezektől a hibáktól eltekintve a G Astra egy hétköznapi használatra ideálisnak mondható autó. Csomagtartójának 370 literje elegendő az átlagfelhasználó számára, de az aszimmetrikusan dönthető támlák ledöntésével 1300 liternyi akármit vihetünk. A motor pedig bár az én fülemnek kellemetlen hangon szól, cserébe teljesen jól fogyaszt, a konkrét példány szinte mindig autópályán volt használva, így jött ki 6, 5 literes átlagfogyasztás, országúton nyilván hat alá sem lehetetlen vele menni. Városban jellemzően 8-9 liter körül elvan. A vízpumpán ez a cső készült egy ideig műanyagból, ezt mindenképp fémre kell cserélni, ha még nem történt meg az évek soránGaléria: Használtteszt: Opel Astra G 1. 4 Twinport – 2005. Érdemes ezen a ponton megjegyezni, hogy az Ecotec motorok jellemzően nemcsak benzint kérnek a tankolások alkalmával, hanem olajat is.

Ezekbe már az új, kevésbé karbantartásigényes, láncos vezérlésű 1. 4-es motort rakták, a legtöbb tudatos G Astra vásárló tehát pontosan ilyen autót keres, mint ez amit a testvérem hajtott négy és fél évig, csaknem százezer kilométeren át. A légszűrő akkora helyet foglal, mint a motor. A nívópálcán kívül nem nagyon kellett még itt nyúlni semmihezGaléria: Használtteszt: Opel Astra G 1. 4 Twinport – 2005. Élesen emlékszem az időszakra, amikor keresgéltük a megfelelő autót. Nem ugyanaz a hobbink, a tesómat pont annyira érdeklik az autók, mint engem a foci, ezért az volt a vezérelv, hogy az állapot az elsődleges, az ár másodlagos. Inkább legyen drágább, de ne kelljen bütykölni, mert a tesóm zavarba jön a csavarhúzó látványától, és szerelőkkel sem szeretett volna megismerkedni. Pénzzel a zsebben nem nehéz jó állapotú példányt találni, a mai napig rengeteg ebből a típusból a bácsiautó, elég hamar sikerült is találni egy első tulajos, szinte csak országutat látott példányt. Kilencéves volt ekkor, 95 000 kilométert futott és végig márkaszervizbe hordták.