Split Klíma Kompresszor Hiba Jelei

A modern emberek kényelmes élete gyakorlatilag elképzelhetetlen, különösen a forró évszakban, különféle típusú klímaberendezések jelenléte nélkül a lakó-, irodai és ipari helyiségekben. Az osztott rendszer meghibásodása fülledt nyáron, és ha térfűtésre is használják, akkor télen nagy probléma, amit azonnal orvosolni kell. Ebben a tekintetben nagyon szerencsések Moszkva lakosai, akiknek lehetőségük van igénybe venni az ETekhnik szervizközpont mestereinek szolgáltatásait, akik közvetlenül az ügyfelek otthonában azonosítják a légkondicionáló meghibásodását és kijavítják azt. Bár a modern split rendszerek képesek öndiagnosztizálni, és ezért a légkondicionálók hibakódjaira, vagy inkább azok dekódolására összpontosítva, mivel nem valószínű, hogy egy hétköznapi ember tudja, mi az eeprom hiba, önállóan megtudhatja, mi konkrét meghibásodás kérdéses. Gyakori hibakódok különböző márkájú klímaberendezéseknél A modern klímaberendezések öndiagnosztikai rendszereit úgy tervezték, hogy önellenőrzzék az osztott rendszerek teljesítményét, és ha meghibásodást észlelnek, értesítsék a felhasználókat a hibakódok kiemelésével a beltéri modulok és/vagy távirányítók kijelzőjén.

  1. Online

Online

split klíma kompresszor hiba jelei video
  • A láz
  • Split klíma kompresszor hiba jelei meaning
  • Osztott rendszerek hibakódjai. Hibakódok minden márkájú klímaberendezéshez és osztott rendszerhez Kazettás klímaberendezés zöld hiba e6
  • Gazdasági világválság 2008
  • Pécsi állatkert munkalehetőség
  • Split klíma kompresszor hiba jelei video
  • Split klíma kompresszor hiba jelei w
  • Francia manikűr otthon sablon nélkül en
  • Reklámeszközök és reklámhordozók

E3 A jelzett hiba azt jelzi, hogy a kültéri egység címe helytelen. E5 A jelzett hiba a kültéri modul vezérlőpaneljének meghibásodására utal. E6 Ez a hiba az elpárologtató hőmérséklet-érzékelő hibás működését jelzi, amelyet annak szakadása vagy rövidzárlata válthat ki. E8 Ez a hiba azt jelzi, hogy az elpárologtató túláram, vagy érzékelő probléma van. A jelzett hiba azt jelzi, hogy a cím beállításai nem megfelelőek. Ez a kód azt jelzi, hogy ventilátorhiba történt. E28 Ez a hiba a központ érzékelőjének hibás működésére utal. A megadott kód azt bizonyítja, hogy hiba történt a kültéri és beltéri egységek csatlakoztatásakor. E33 Ez egy hiba, amely a kompresszor tekercselésének megszakadását jelzi. E35 A jelzett hiba a kondenzátor magas hőmérsékletét jelzi, ill hőmérséklet-érzékelő hibás működése. E37 Ennek a kódnak a előfordulása a kondenzátor hőmérséklet-érzékelőjének meghibásodása miatt következik be. E38 Ez a hiba akkor fordul elő, ha meghibásodott a külső levegő hőmérséklet-érzékelője. E39 Ez a kód azt jelzi, hogy hiba van a nyomócső hőmérséklet-érzékelőjében.

split klíma kompresszor hiba jelei 2021