Társasház Könyvelési Program / Multiház Társasházkezelő És Ügyviteli Program

Tételt könyvelni csak akkor tud, ha az adott házra legalább egy pénztár meg lett nyitva. 59 42. ábra A legördülő menüből válassza ki a pénztárat, amire könyvelni akar. A legördülő menüben csak a megnyitott pénztárak jelennek meg. A bizonylatszámok a bevétel és kiadás függvényében automatikusan generálódnak a törzsben beállított betűcsoportokkal. A tételt a könyvelésnél megszokott módon kell könyvelni. Bizonylat dátuma nem lehet kisebb, mint a pénztárkönyv nyitó dátuma, és ha meg lett adva nyitásnál úgy a záró dátumon túli dátumot sem lehet kiválasztani. A tétel rögzítése után egyből nyomtatásra kerül a pénztárbizonylat. 60 43. ábra 61 Pénztár zárása Az adott pénztárat a Házipénztár fül Nyitás/Zárás csoport Pénztár zárás menüpontból zárhatjuk le. 44. ábra A legördülő menüpontból válasszuk ki a nyitott pénztárat, majd írjuk be a zárás dátumát. Ez a dátum, ha nyitásnál ki volt töltve nem lehet nagyobb, mint a zárás dátuma, egyébként pedig a mai nap. A zárás végeztével kinyomtatható az adott pénztárkönyv a rajta szereplő tételekkel.

  1. Open Szoftverház Kft - OPEN-TÁRHÁZ társasházi nyilvántartó
  2. Társasház könyvelés - ClicXoft programok
  3. Társasházi háztartás | A társasházi szoftverek időt és pénzt takarítanak meg
  4. Operational procedures
  5. Társasház program (HÁZAK) - Novitax - Ügyviteli és könyvelő programok
  6. Files
  7. Kulcs-Egyszeres - az egyszerű egyszeres könyvelés titka

Open Szoftverház Kft - OPEN-TÁRHÁZ társasházi nyilvántartó

ABEV feladás (65A, 65M) Havi, negyedéves, vagy éves 65-ös bevallását feladhatja az Általános Nyomtatványkitöltő programba, melynek M lapjait is automatikusan kitölti szoftverünk. Éves beszámolók Egyszerűsített mérleg A mérlegek elsősorban a vezetők részére nyújtanak információkat a kezelt intézmény működésére, vagyoni helyzetére és a gazdálkodás eredményességére vonatkozóan. A programban egyszerűsített mérleget készíthet. Eredménylevezetés Az éves eredménylevezetés a mérlegnél összetettebb áttekintést nyújt a kezelt vagyonról, a megfelelő paraméterezést követően egyszerűen előállítható. Extrák Időszakok zárási lehetősége Annak érdekében, hogy ne módosítson véletlenül korábbi időszakokra vonatkozó adatokat, lehetősége van azok lezárására. Így biztosan nem változtat meg visszamenőleg lényeges számokat. Összesített listák havi, vagy részleg-, illetve munkaszám szerinti bontásban Az egyes részleg-, illetve munkaszámokra is rászűrhet, illetve havi bontásban is készíthet összesített listákat, ami szintén a vezetők számára nyújt gyorsan elérhető információt.

Társasház könyvelés - ClicXoft programok

társasház könyvelési program program

Társasházi háztartás | A társasházi szoftverek időt és pénzt takarítanak meg

A kód rögzítésénél vegyük figyelembe, hogy ha pl. 200 albetéte van az adott 35 társasháznak, akkor a kódolást a 001-es számú kóddal kezdjük, hogy a későbbi lekérdezésekkor a kód szerinti sorrend megfelelő legyen. Albetét adatok szerkesztése A rendszerben már rögzített albetétek szerkesztéséhez írja be az albetét kódját az Albetét kódja mezőbe, vagy keresse ki a kereső listából. Kiválasztás után üssön egy ENTER billentyűt, vagy kattintson egy másik beviteli mezőre. Albetét adatok megadása A rendszer szempontjából megkülönböztetjük az albetétet, illetve a folyószámlát. Az albetét pl. egy lakás, garázs, stb., folyószámla pedig egy tulajdonos vagy bérlő. Ezek alapján egy folyószámlához több albetét is tartozhat, azaz egy tulajdonosnak több albetéte is lehet, vagy egy bérlő akár több albetét bérlője is lehet. Ahhoz, hogy az albetétet rögzíteni tudjuk az albetét kód után meg kell adnunk a hozzá tartozó folyószámlát, azaz, hogy ki a tulajdonosa, vagy bérlője az adott albetétnek. Ehhez nem kell kilépni az albetét törzsből, hanem menet közben rögzíthetjük a folyószámlát is.

Operational procedures

társasház könyvelési program.html

Társasház program (HÁZAK) - Novitax - Ügyviteli és könyvelő programok

Amennyiben még egy leolvasás sincs a házhoz rendelve, egy nyitó azonosítót kell rögzíteni először (javasoljuk, hogy ekkor az azonosító neve legyen "NYITÓ"). A nyitó leolvasáskor csak az aktuális INDULÓ óraállásokat kell megadni az összes mérőórához az Aktuális érték mezőkbe. A nyitó óraállást nem lehet elszámolni. Új leolvasáskor megnyílik egy ablak, ahol kiválaszthatjuk az elszámolni kívánt közműveket és azokon belül azt az azonosítót, amelyből az előző leolvasási értékeket származtatni szeretnénk. Írjuk be a leolvasás dátumát, majd üssünk ENTER-t. Ekkor betöltődik a kitöltendő táblázat. Leolvasási adatlap készítése Miután elmentette az új leolvasást lehetősége van leolvasási adatlapot készíteni. Ezzel az adatlappal végigjárva rögzíthetők az aktuális értékek. 104 III. Leolvasási értékek megadása A leolvasási táblázatban látható az egyes albetétekhez felvett mérőórák sora. Az előző óraállás a hivatkozott előző azonosító aktuális értékei lesznek, már csak a most felvinni kívánt aktuális értékeket kell felvinni a rendszerbe.

Files

Fejlesztési igények fogadása Ügyfeleink bármikor beküldhetnek fejlesztési kéréseket, igényeket, melyeket szívesen elkészítünk, illetve beépítünk szoftvereinkbe. Ha az adott kérés szélesebb kört is érinthet, annak elérhetővé tétele mellett a fejlesztést is ingyenesen végezzük. Ha csupán az adott cég életében használható az adott kérés, akkor fejlesztői díj ellenében van lehetőség a kért funkció lefejlesztésére. Ügyfélportál hozzáférés Az ügyfélportálon mindig nyomon követheti, hogy milyen státusza van előfizetésének, pontosan milyen szoftvert, illetve szoftvereket vásárolt meg tőlünk és hogy minden frissítést letöltött-e már. A portál nyitóoldalán akár személyre szabott módon is megjeleníthet az Ön által használt szoftverből kinyert információkat. Online tudásbázis hozzáférés Hozzáférhet a ma már sokezer oldalt felölelő Online tudásbázisunkhoz, melyben minden tudnivalót megalál az egyes programok kezelésére és a jogszabályi előírásokra vonatkozóan. Az itt található anyagokat folyamatosan frissítjük és bővítjük, és igyekszünk a lehető legrészletesebb bemutatásra annak érdekében, hogy mindig érthetőek és könnyen követhetők legyenek.

Kulcs-Egyszeres - az egyszerű egyszeres könyvelés titka

Hogyan tudja igazolni félreértés esetén, hogy Ön mikor és mit küldött? A oldal alatt található egy felület, amin Ön, mint feladó meg tudja keresni a különböző címekre, időben és tárgyban küldött dolgokat. Ez adott esetben a postai tértivevénnyel egyenértékű igazolás, mert vita esetén igazságügyi informatikus tudja igazolni, hogy a rendszer zárt és Ön sem tud belenyúlni illetéktelenül, mint ahogy mi sem. ) Hogyan tudja mindezt kipróbálni? Egyik lakóhoz írja be a saját e-mail címét és küldjön egy egyenlegközlőt, nyomtatásnál válassza a Makroházat. A program automatikusan feltölti a dokumentumot és mailt küld róla – ezúttal önnek, mert az Ön e-mail címe van beállítva az adott lakóhoz. De próbából elküldhet magának bármilyen szöveget is. Mit lehet tenni azokkal, akik nem tudnak, vagy nem hajlandók számítógépet használni? Hogyha a házban a többség elindítja a Makroházat, akkor a kívül maradó lakók felé történő kommunikációt átvállalhatja az illető rokona, vagy szomszédja, hiszen bármely lakóhoz bármilyen e-mail cím tartozhat.
  • Társasházi szoftver fejlesztés - P.Color Társasház
  • Társasház könyvelési program schedule
  • Társasház könyvelés - ClicXoft programok
  • Társasház könyvelési program website
  • Társasház könyvelési program operational procedures
  • A kincses sziget
  • Ipad 10.2 üvegfólia
  • Balaton sound jegyek 2019 iron set
  • ÉRTÉK-Rendszerház Kft. Társasház Érték. Társasház kezelő szoftver. Felhasználói dokumentáció - PDF Free Download
  • Társasház program (HÁZAK) - Novitax - Ügyviteli és könyvelő programok
  • Társasház - Modulok - Makrodigit könyvelő program
  • Társasház könyvelési program for women
társasház könyvelési program manager

A web-alapú programok sok olyan plusz lehetőséget biztosítanak, amit a nem web-alapú megoldások eleve nem tudnak még akkor sem, ha azokhoz kiegészítő webes ügyfélkapu is jár. A webes elérések előnye, hogy a közös képviselők mindent látnak és használhatnak, továbbá a számvizsgálók is hozzáférhetnek az összes listához, akár mobiltelefonon is. Ilyen funkció az írásbeli távszavazás is. Az innovatív megoldások, automatizmusok még az adatrögzítők számára is egyértelműek, nagyban megkönnyítik a könyvelést. Noha egyes funkciók előmunkát igényelnek, de utána rendkívül kényelmes megoldást nyújtanak a felhasználóknak - mondta Schuller András, az SCH-Computing Bt. programfejlesztője, aki kollégáival együtt mutatta be a web-alapú Profi Multiház társasházi, lakásszövetkezeti ügyviteli és könyvelő programot () a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete első online videokonferenciáján, az Okos Társasház 2021 országos online rendezvényen, amelyet 2021. április 28-án egyetlen kettős könyvelést is tudó web-alapú társasházi könyvelési program kifejezetten sok praktikus és jól érhető listát biztosít a felhasználóinak, ami a közös képviselők munkáját is nagyban felértékeli.

Saját kazán vagy távhő esetén melegvíz-elszámolásra, hőmennyiség mérésére, költségosztókra, mellékvízmérős szerződések kiváltására, elektromos autótöltők távleolvasására is alkalmas. Igazi mindenmérő megoldás, ami képes a mérőműszerek kiolvasására, amennyiben azok nem egyedi mérőkódot alkalmaznak. Telepítéséhez nem kell komoly felkészültség, egy szakképzett villanyszerelő által elvégezhető. Fejlesztői szintén Facebook-csoportban és YouTube csatornán segítik a program használatát és kezelik a felmerülő kérdéseket, problémá eBekérő fizetési kérelemfeladó a készpénz, a bankkártya és a csoportos beszedés olcsó és egyszerű helyettesítője, amit a vállalat az MNB-vel és leányvállalatával közösen fejlesztett. Lényege, hogy még az első alkalommal párosítani kell az emailcímhez a nevet és a bankszámlaszámot, utána pedig elég mindössze az emailcím megadása a fizetéshez. Ilyenkor a fizetési kérelem a mobilbankban jelentkezik, ami jóváhagyás esetén azonnal végrehajtja az utalást. Minden magyarországi bankszámlával rendelkező eladó számára használható, a fizetési kérelmet jelenleg négy bank tudja fogadni (Erste, BudapestBank, Raiffeisen, TakarékBank).

25 Betűcsoportok 23. ábra A különböző, szigorú számadású bizonylatok (számla) készítésekor, illetve az automatikus tételek létrehozásakor a bizonylatok csoportosítására kialakíthatunk úgynevezett betűcsoportokat. Így a bizonylatszám egy három karakteres csoporttal kezdődik, majd a betűcsoport után, a sorszámok egymás után növekvő sorrendben. Betűcsoportot használunk a következő folyamatos sorszámozású bizonylatoknál, illetve nyilvántartási tételeknél: F Folyószámlára előírás száma B Bejövő (szállító) számla K Kimenő számla A betűcsoportok kezelése az általános tudnivalók között megismert módon történik. Felhívjuk figyelmét, hogy új adat bevitele illetve szerkesztés után mindig kattintson a pipa gombra az adatok mentése érdekében. Ha befejeztük munkákat a betűcsoport táblával, akkor a képernyő jobb alsó sarkában a Bezár gombra kattintva bezárhatjuk az ablakot. 26 Áfakulcsok 24. ábra Az ÁFA kulcsok helyes beállítása elengedhetetlenül fontos, mert mind a kimenő, mind a bejövő számlák kezelésekor jelentősége van.

  1. Kínai szójaszószos tészta
  2. Bethlehem kiralyok akkordok
  3. Pult alá építhető fiókos hűtő fűtő
  4. Olasz foci tabella film
  5. Gelmerbahn sikló bern svájc madarai
  6. Lemezkád beépítése házilag ingyen
  7. Sasfészek étterem kecskemét
  8. Burány béla omsz főigazgató
  9. Kislány keresztelői ajándék adózása
  10. Tokyo ghoul 2 évad 11 rész