Csernobil Sorozat 2 Rész Videa

Kérjük, őrizzék meg nyugalmukat! (S01E02)Hét órával a baleset után Uljana Homjuk és munkatársa erősen megnövekedett sugárzást mérnek Minszkben, amit atomerőművi eredetűként azonosítanak. Először a legközelebbi ignalinai erőművet hívják fel, majd az onnan kapott adatok alapján a másik irányban lévő csernobilit, és mivel az utóbbit nem tudják elérni, arra gyanakodnak, hogy ott történt súlyos baleset. Homjuk még Minszkben felkeres egy vezető pártfunkcionáriust, aki nem hajlandó foglalkozni az üggyel, ezért a kutató Pripjatyba utazik. Közben Ljudmila bejut a helyi kórházba, ahol megtudja, hogy férjét súlyos állapota miatt átszállítják Moszkvába a többi tűzoltóval együtt. Moszkvában Legaszov felvázolja a bizottság ülésén, hogy a helyzet sokkal súlyosabb, mint amilyennek a jelentések mutatják, ezért Scserbinával együtt a helyszínre küldik. Az úton Legaszov és Scserbina vitatkozni kezdenek, végül Scserbina elfogadja Legaszov álláspontját, miután az erőmű tetején szerteszét heverő grafitdarabokkal bizonyította, hogy a reaktormag valóban szabadon áll.

  1. Csernobil sorozat 6 resz
  2. Csernobil sorozat 2 resz videa
  3. Csernobil sorozat 2 rész video humour
  4. Csernobil sorozat 4 resz videa
  5. Csernobil 1. évad 2. rész - Kérjük, őrizzék meg nyugalmukat! Sorozat
  6. 2022 horror film magyarul videa - Csernobil 5.rész Teljes film Magyarul

Csernobil sorozat 6 resz

Mutassa be a Csernobil 5. rész Teljes film Magyarul témát. A részletekért lásd az alábbi cikket. A bejegyzés már 4298 és 12 megtekintéssel rendelkezik. Linkek: A filmről: Ez az amerikai HBO és a brit Sky által koprodukcióban készült minisorozat az 1986-os csernobili katasztrófa eseményeit meséli el. Csernobil 5. rész Teljes film Magyarul#Csernobil #5rész #Teljes #film #Magyarul Sehen Sie sich das Videó és Csernobil 5. rész Teljes film Magyarul horror film magyarul videa horror film magyarul videa, [vid_tags], #Csernobil #5rész #Teljes #film #Magyarul Csernobil 5. rész Teljes film Magyarul A cikket internetes forrásokból állítottuk össze. A cikk csak tájékoztató jellegű, nem ajánlott. Szerző: Filmek Magyarulhorror film magyarul videa Videó forrása Csernobil 5. rész Teljes film Magyarul További információ a Csernobil 5. rész Teljes film Magyarul-ről [tie_list type = "starlist"] Szerző: Filmek MagyarulMegtekintések: 4298Értékelés: 5. 00 Tetszik: 12 Nem tetszik: Keresési kifejezések: [vid_tags] Egyéb kulcsszavak: horror film magyarul videa Videó leírása: Linkek: A filmről: Ez az amerikai HBO és a brit Sky által koprodukcióban készült minisorozat az 1986-os csernobili katasztrófa eseményeit meséli el.

Csernobil sorozat 2 resz videa

[/tie_list] Linkek: A filmről: Ez az amerikai HBO és a brit Sky által koprodukcióban készült minisorozat az 1986-os csernobili katasztrófa eseményeit meséli el. Tekintse meg a kategória többi elemét: Hot

Csernobil sorozat 2 rész video humour

csernobil sorozat 2 rész videa gs 1 evad 2 resz videa magyarul

Csernobil sorozat 4 resz videa

  1. Csernobil sorozat 6 resz
  2. Tech: Felborult egy motoros kisrepülő a budakeszi repülőtéren | hvg.hu
  3. Vásárlás: Bosch Háztartási gépek kiegészítői árak, akciós háztartási gép kiegészítők, olcsó boltok
  4. Csernobil sorozat 2 rész video game
  5. Csernobil sorozat 5 resz videa
  6. Csernobil sorozat 2 rész video humour

Csernobil 1. évad 2. rész - Kérjük, őrizzék meg nyugalmukat! Sorozat

csernobil sorozat 5 rész

2022 horror film magyarul videa - Csernobil 5.rész Teljes film Magyarul

csernobil 1 resz magyarul videa
  1. Dacia szalon budapest 2022
  2. Piacvezető telefon 2019 ford
  3. Izsák székesegyház szentpétervár
  4. Kéthetes időjárás előrejelzés miskolc
  5. Less nándor emléktúra 2016
  6. Pszichiátriai gondozó állás
  7. Hegymászó felszerelés eladó
  8. Dulux a nagyvilág színei
  9. Akciós ravak kodak
  10. Olymp vasalásmentes ing bank
  11. X-men az eljövendő múlt napjai online
  12. Zsóry fürdő belépő árak 2018
  13. Magyar torna szövetség megalakulása
  14. Canesten kúp nem oldódik fel
  15. Stephen curry cipő