Akai Gx 75 – Akai. Minden Ami Akai - Index Fórum

Gyönyörű és tökéletes fedélzet a fa oldalsó panelekkel. Nagyon elegáns és csúcskategóriás játékos. Típus: 3 fejű, egy kompakt kazettás egységSávrendszer: 4-sávos, 2-csatornás sztereóFej: 1 x felvétel, 1 x lejátszás, 1 x törlésMotor: 1 x orsó, 1 x fejfedő, 1 x ajtóSzalag típusa: I. típusú, CrO2, fémMéretek: 425 x 154 x 350 mmSúly: 9 kg

  1. Akai gx 65
  2. Akai gx-75

Akai gx 65

A feleségem majdnem kinyírt miatta! A nővérem, aki kint él egyenesen hülyének tartott, hogy gyűjtögetem a szemetet.! Nők, ezt nem értik! Már csak az 5 és 3-as hiányzik! bye All! Molnár János Üdv a csapatban! Igen vagyunk még páran "őrültek", és talán egyre többen leszünk. Nekem is az az érzésem, hogy a régebbi analóg készülékek ára növekvő tendenciát mutat. Családos emberként én sem áldozhatok erre a hobbira annyit mint szeretnék, de azért szerényen csak sikerül néha ezt azt megvenni. A Pioneer CT-9 -es nagyon szép gép, gratulálok hozzá, és ha lehetőséged van képeket is szívesen látnánk a készülékeidről. Penyus senior tag Udv! Most akadtam erre a topikra. Magam is kedvelem a retro hifiket. A mostani cuccaim:A torony legtetejere egy ITT Nokia ketkazettas radiomagno vagy biggyesztve Alatta:Technics SL-PG360A CD lejatszoTechnics SA-150 RadioerositoAKAI HX-2 DeckTechnics SH-8046 EQTechnics TR-575Mark2 DeckAKAI-Videoton RA6363S RadioerositoMeg meg van a pinceben ket beag APT-100 A hangfalak pedig:2x Videoton DC2550A2x Orion HS-500 Retro is my religion -=- The past is my future -=- 80286 rulez!

Akkor most egy darabig elleszel foglalva. Réges-régen nekünk is voltak lemezeink és lejátszó, de megváltunk tőlük, és azóta nem gondoltam rá, hogy beszerezzek egyet. Igazából az én gyengéim a magnó deckek. P00By: Talán még nem késő újra beszerezni. Elég sok készülék van a Vaterán és más aukciós oldalakon. Hidd el egy élmény újra elkezdeni az analóg eszközökkel zenét hallgatni és a készülékekkel babrálni. Hajrá!! FerroChrom: Látom raktál fel új képeket! Nagyon szépek! Egyre jobban tetszik az a Wega torony. Viszont az Akai is nagyon tetszik, valamikor (talán még ma is) az Akai-kat nagyon szerettem, volt is Akai sajnálom, hogy az eredeti Akai cég tönkrement. Móci Gyerekek, én nemrég akadtam rá a könyvtárban egy 80-as évekbeli Akai kataló, abban gyönyörű dolgok vannak! Tolópotméteres erősítők, gazdagon ledezett kijelzők... Ha sikerül, fotózok pár oldalt. Eszméletlen szépek! Van pár video-audio-minden összekötő csoda (németül nem nagyon tudok, ezért a tipp), na azok aztán tetszenek! ".. a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea... " Magam részéről én örülnék a szép Akai gépekről készült fotóknak.

Jó visszagondolni rájuk. FerroChrom Megvettem a tornyot! Csak nyolcadikán kaptam fizetést, de a torony szerencsére még nem kelt el. Már át is utaltam az árát, így már csak a postai értesítőt kell megvárnom. No Fate But What We Make - Nincsen végzet, csak ha magad is bevégzed (Sarah Connor):: A Google nem a barátom. A barátait megválogatja az ember. Igen láttam hogy eltűnt a vateráról, és reménykedtem benne, hogy neked sikerült megvenned. Gratulálok és várom a képeket és a beszámolódat. és mi lesz a régi tornyoddal?? :) Gratula! Majd mesélj, hogy vált be Van egy átforrasztásra (KH-s volt) szétszedett, (lefotózott) költözés miatt bedobozolt Orion SE1025 erősítőm (az IC-s változat). Sajnos nem nagyon látom esélyét, hogy valaha elég időm és energiám is legyen összerakni... Kapcs. rajz is van valahol, a neten is találtam, illetve a '82 vagy '83-as Rádiótechnika évkönyvben is benne van. Érdekelne valakit...? (most ennek a "B", azaz IC helyett tranzisztoros változata szolgál nálam Nem tervezem lecserélni, csak ha kihagyhatatlan áron találnék egy NAD 3020-at vagy hasonlót) mano660, Persze, ahogy meglesz, már izzítom is a fényképezőgépet és a billentyűzetet.

akai gx 75 mk ii

Akai gx-75

just be Penyus: Én is vettem vagy 20 darabot, bár itt Debrecenben 176 Ft-ért osztogatják. Elég jó kazettának tartják, főleg ennyi pénzért. Lehet még veszek pár darabot! zH. : És hogyan bírod ki a magnók nélkül? Én a CD-ét fölveszem kazettára és azt hallgatom, de lehet ez már csak nosztalgia, viszont nagyon jó érzés. Enis magnok nelkul vagyok mert szervizbe vannak. Meghozza ismerosnel. De ha a rendes szervizbe viszem akkor is hozza kerul szoval mindegy. De nem arrol hires a tag hogy elsieti a dolgokat, szoval nekem is csak minihifi van meg par retro radios Nokia 2kazis oda vissza jatszos x2ITT Egykazis radios magno x2Siemens Club 818 2 kazis radiosmagno x2 Így elég nehéz beazonosítani a készülékeidet. Tudnál róluk képeket feltölteni? Szívesen megnézegetném őket. Üdv mindenkinek! Jó hír. Az Akai GX-R55-öst megjavítottam. Igaz csak ideiglenesen, de működik, szépen szó a CT-9R el nem jutok előrébb. Komplett Ribbon head kell hozzá. Ha valaki tud, akár bontottat is, a CT-8R ben is ua van, engem mindenképpen édekelne.

HasználtJelenlegi:Akai GX 75AKAI GX-75 NAGYON RITKA DARAFB. DUAL CAPSTAN. 3 HEAD. – használtszórakoztató elektronika, hi-fi, asztali audiolejátszók, magnó – 2022. 09. 12. Kedvencekbe149 990 FtLengyeltótiSomogy megyeÉrtesítést kérek a legújabb Akai GX 75 hirdetésekrőlVan Önnél használt Akai GX 75, ami nem kell már? Hirdesse meg ingyen!

  • Fogas eladó (új és használt) - Startapró.hu
  • Akai gx-75 mk2
  • Akai gx 75 mk2
  • BB Battery 12V 12Ah Ciklikus zselés akkumulátor elektromos kerékpárba 6-dzm-12
  • Mpl csomagautomata salgótarján svg
  • Hasznalt gep hu w
  • Felvarró tervező program canada
  • Akai gx eladó - Olcsó kereső
  • Origami - Repülők
  • Akai gx-75

fullsize értékelései krx21 nagyúr tibi229 újonc bbrezvai Wiking hanolfe tag Wendelke senior tag body2008 csendes tag Hirdetés: AKAI GX 75 Deck Értékelés: pozitív Korrekt eladó! Azonnal reagált, amikor megkerestem, a lehető leghamarabb/leggyorsabban oldottuk meg az üzletet! Csak Ajánlani tudom. bigbajusz999 Selynelar aktív tag kimi02 őstag Hirdetés: Dune HD Base 3D Korrekt vevő, minden rendben zajlott! Hirdetés: Dune HD Solo Lite maci1234 Shokkolo addikt CyDoN Hirdetés: Törölt hirdetés Mindenkinek ajánlom! Pontos és megbízható vásárló! A++++

↳ Kávéfőző gépek, darálók, pörkölő gépek, kiegészítők ↳ Szemes kávék, Kávé tesztek, PID beállítás. ↳ Kávékultúra, Kávézók, Kávépörkölés ↳ Kávés csevegő ↳ Használt kávéfőző készülékek ↳ Használt kávédarálók, pörkölők. ↳ Használt kávéfőző kiegészítők. KVház ↳ Gyors kérdések helye, minden, amit máshol nem tudsz megkérdezni ↳ Fórummal kapcsolatos témák ↳ Zene, amit hallgatunk ↳ Galéria ↳ Autó Sport és szórakozás ↳ Gasztro ↳ AVX baráti körök ↳ Mit hol vegyek? ↳ Technikai eszközök ↳ AVX játékok Adás-vétel, csere ↳ Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!

A baloldal működik, a jobboldal tök kuka. Megnéztem a tranzisztorok mindkét oldalon ugyanannyi értéket mutatnak. A vezetékek is úgy tűnik jók, nem lógnak. A tranzisztorokon megy a jel, teljesen egyformán a két oldalon, de a vége nem jön ki. Valahol elakad. Mi lehet a baj? Köszi előre is a segítséget. Kedvet kaptam kipróbalni milyen hangzása is van az LP-nek. Lemezjátszót sikerült vennem (akai ap q310, ortofon om 5e MM hangszedővel). Viszont kellene ugye valami előerősítő hozzá. A JLH erősítőre lenne kötve, az nekem 24V-ról megy, stabilizált táppal. Mit kellenne változtatni ezen a kapcsoláson, hogy nekem jó legyen? Hali! Szerintetek ebben a roller akksiban van BMS és/vagy valamiféle védelem? akai F3 roller Köszi Szia! Ha az előlapot is rendbe akarod rakni, akkor ajánlom ezt a cikket hozzá. Kb. 1 éve találtam amikor ilyen témában kutakodtam és most előástam. akai CSF12 megmentése Még a használt betűtípusok is ott vannak a hozzászólásokban lent. További sikeres helyreállítást és zenehallgatást.

  1. Sorozatjunkie trónok harca
  2. Pécsi apa sör hol kapható
  3. Nemzeti táncszínház várkert bazár
  4. Gyanta ékszer tanfolyam
  5. Simson egyenirányító bekötése keringető szivattyúhoz
  6. Veresegyház gyógyászati segédeszköz bolt
  7. Digitális hő és páratartalom mérő
  8. Négyzetméter árak 2019 download
  9. 120 cm széles ágykeret 2021
  10. Jósvilág online tv live
  11. Eü bértábla 2020
  12. Árkád kuponnapok 2019 ősz itt van
  13. Savanyú erős paprika
  14. Időskori elbutulás jelei a labon
  15. Sherlock 3 évad 3 rész gs 1 evad 3 resz teljes film magyarul
  16. Lovas turizmus pályázat 2010 relatif
  17. Mamakiddies nana 3az1 ben multifunkciós babakocsi son
  18. Palatrans kft szekszárd térkép
  19. Harry potter hógömb x