Rock Táncház Balassagyarmat: Madách Mozi Rock Táncház | Rockbook.Hu

Kócsák Edit, a Palóc Múzeumbarátok Egyesület elnökségi tagja. Közreműködik Vojnits Kincső népdalénekes és a BBBG diákjai. Magyar Nemzeti Múzeum 14. 00 Előadások: dr. Cseri Miklós főigazgató (Szabadtéri Néprajzi Múzeum, Szentendre): A Palóc Múzeum helye a magyar múzeumi palettán; dr. Szende László történész (Magyar Nemzeti Múzeum): A múzeumalapító Nagy Iván tudományos munkássága a mai kutatások tükrében; dr. Paládi-Kovács Attila néprajzkutató (Magyar Tudományos Akadémia, Budapest): A palócokról és kutatásukról közel kétszáz év múltán 3. Nyiss a világra Lehetőségek karnyújtásnyira. Rendezvény a városháza dísztermében. Témák: Őstermelők világa, első lépések az Ipoly-Táj 16. 00 ismeretlenbe; Megújuló energia a háztartásban; Idegen nyelven könnyedén! ; Élménytúrák Palócországban Kirándulj itthon! Területfejlesztési Társulás 3. Időutazók a rendező intézmény Mesekör színjátszó csoportjának jótékonysági árveréssel egybekötött előadása a volt 16. 00 vármegyeháza nagytermében. A bevételt a kórház traumatológiai osztálya műszereinek fejlesztésére fordítják Fegyház és Börtön 3.

  1. Underground Magazin - zenei és kulturális hírek, leírások, fotók
  2. Madách Mozi Balassagyarmaton, Nógrád megye - Telefonkönyv
  3. Viharock.hu - Koncertbeszámoló - Tribute Fesztivál - Balassagyarmat, Madách Mozi / Rock Táncház, 2010.08.07.
  4. 15 éves a Kispál és a Borz

Underground Magazin - zenei és kulturális hírek, leírások, fotók

Tiszteletadás és az emlékezés virágainak elhelyezése az 1919-es hősök sírjánál a városi Város Önkormányzata, Mikszáth 8. 15 temetőben. Beszédet mond Sinkóné Szrenka Anikó, a Szent-Györgyi gimnázium tagintézmény-vezetője, közreműködnek Kálmán és a az iskola diákjai közreműködő iskolák 1. 00 Megemlékezés és koszorúzás a vasútállomás épületén elhelyezett emléktáblánál. Beszédet mond Görög Imréné, a KÁÁLTI igazgatója, közreműködnek az iskola tanulói 1. 00 Civitas Fortissima vetélkedő középiskolások számára a városháza dísztermében Civitas Fortissima emléknap Fidelitas bgyi szervezete, Via Nova ICs 1. Ünnepi műsor a Civitas Fortissima téren. Gulyás Gergely, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős 9. 45 alelnöke. Közreműködik a Városi Egyesített Kórus. Koszorúzás a Civitas Fortissima emléktáblánál Civitas Fortissima emléknap 1. 11. 00 Ünnepi képviselő-testületi ülés a művelődési központban. A Díszpolgári cím és a Pro urbe díjak átadása Civitas Fortissima emléknap 1. 00 Csete Örs nemzetpolitikával, oktatásfejlesztéssel foglalkozó író, etnográfus előadása a városháza dísztermében Civitas Fortissima emléknap 1.

  • Só bors szerelem
  • Deák Bill Blues Band, Third Planet és Firelast koncert Balassagyarmaton - ATEMPO.sk | zenei-kulturális portál
  • Telki Budapest Busz Menetrend
  • Fifa 13 megjelenése 2
  • Augusztus 20 ai programok balaton 2021
  • Ibc tartály eladó zala megye - Utazási autó
  • Hadurak - Stratégiai játékok
  • BALASSAGYARMAT RENDEZVÉNYNAPTÁRA A ÉVRE - PDF Ingyenes letöltés

Drogprevenciós előadás az iskola diákjainak a Szent-Györgyi g. kamaratermében. Eladó Kobl Gábor rendőr őrnagy, 8. 00 bűnmegelőzési előadó Drogprevenciós előadás 6. Drogprevenciós előadás az iskola diákjainak a Szondi György szakgimnázium aulájában. Előadók: Vályiné Taliga Mária 7. 50 rendőr alezredes, bűnügyi osztályvezető; Szalai Tibor rendőr alezredes, bűnmegelőzési tanácsadó; Kobl Gábor rendőr őrnagy, bűnmegelőzési előadó Drogprevenciós előadás 6. Szent Iván-nap és I. Nyírjes Kupa. Élethű hajómodellek országos bajnokságának 5. nyílt futama a nyírjesi 2. tónál (Volántó). Éjszakázoo látogatás a Nyírjesi Füvészkert és Vadasparkban Modellező Egyesület Ipoly Erdő Zrt., 10. 00 Hip-hop táncgála a volt vármegyeháza nagytermében Palánki Edina 6. 00 Utazás a mesék birodalmába a városi könyvtár olvasótábora az általános iskolák 1 2. osztályosai részére. I. hét 6. 00 Szalézi nyári tábor Szalézi gyülekezet 6. 30 Vadóka táncház a művelődési központban. Rábaközi táncok. Zenél Sámsondi Kiss Gergely, Kispál Norbert és Baranyi János, táncot oktat Takács Bernadett és Kovács Krisztián Vadóka Néptánc és Szabadidős Közhasznú Egyesület 6.

Madách Mozi Balassagyarmaton, Nógrád megye - Telefonkönyv

10. 50 A művelődési központ Akvarell Stúdiójának kiállítását a rendező iskola aulájában megnyitja Sagyibóné Sára Anna rajztanár Kiss Árpád Általános Iskola 1. 00 1. 30 Koszorúzással egybekötött megemlékezés születésének 169. évfordulóján a volt vármegyeháza előtti szobornál. Beszédet mond dr. Fényes-Bók Szilvia, a BBBG igazgatója. Közreműködnek az iskola diákjai Filharmónia szezonbérlet 2015/2016. A Virtuózok televíziós műsor résztvevőinek (Rigó Ronald zongora, Demeniv Mihály harmonika, Kiss Zoltán hegedű, Csabay Zsuzsa fuvola) koncertje a volt vármegyeháza nagytermében Társaság Filharmónia, Rózsavölgyi Márk Alapfokú Művészeti Iskola 1. Ökumenikus imahét. A Zeke Kálmán Református Gyülekezeti Teremben igét hirdet dr. Csiba Tibor plébános: Isten tetteinek 16. 00 A három történelmi egyház lelkészei 1. 22. hirdetése elhívottan 1. 00 A Bosco Szent János Plébániatemplomban igét hirdet Bartha István evangélikus lelkész: Elhívottan az öröm hirdetésére Ökumenikus imahét 1. 00 Tanúskodás a közösségről Az evangélikus Luther-házban igét hirdet Csák András káplán Ökumenikus imahét 1.

Véletlenek pedig nincsenek – ahogyan e közhely is mutatja, éppen akkor ruccantunk le egyik nógrád-megyei ismer? sünkhöz, amikor a közelben egy tribute-fesztivál zajlott. Hát nem különös ez egy kicst?! Itt az elején ragadnám meg az alkalmat, hogy elnézést kérjek azon olvasóimtól, akik csupán magára a koncertre kíváncsiak –? k nyugodtan lapozzanak -, de bízom benne, hogy akadnak azért olyan fanatikusok, akik a kissé terjeng? s, ámde hangulatos el? történetet is elolvassáött azzal, hogy amikor felszállunk a tatabányai spanommal a Balassagyarmatra tartó buszra, és mint Nógrád-megyében els? bálózók, illedelmesen megkértük a buszsof? rt, hogy szóljon már mikor lesz az az Érsekvadkert nev? település, ahol le kék szállnunk, mert sehol nem utaltak rá, az öreg szemrebbenés nélkül csak annyit mondott: "Meglátjátok, mert én is ott szállok le! " Mi van, ez most tényleg komoly hogy? is leszáll? - néztünk össze. A busz meg megy majd magától, nemde?! Másfél órás utunk két lehet? séget foglalt magába: az els?

Viharock.hu - Koncertbeszámoló - Tribute Fesztivál - Balassagyarmat, Madách Mozi / Rock Táncház, 2010.08.07.

MI-HOL-MIKOR? Programajánlat augusztus 1-töl 7-ig BALASSAGYARMAT Mikszáth Kálmán Művelődési Központ Augusztus 5-én, pénteken a szoptatási világhét kapcsán a Magyar Védőnők Egyesülete és az intézmény közös rendezvényére kerül sor. Programja a következő: délelőtt tíztől dr. Fehér Edit gyermekgyógyász az anyatej összetételéről, Csábi Károlyné védőnő a szoptatás pszichológiájáról, dr. Tóth Gyula szülész-nőgyógyász a szoptatás és a termékenység összefüggéséről tart előadást. Tizenkét órakor emlékplaketteket adnak át, s a délelőtt folyamán a vásárlással egybekötött termékbemutatókat is megtekinthetik az érdeklődők. 5- én, 21-órától a Rock-táncház várja vendégeit, 6- án, 21 órától pedig XXL-diszkó lesz. Tárlat a Szerbtemplomban Szintén pénteken, 16 órakor nyílik Karsai Ildikó makói képzőművész kiállítása a Szerbtemplomban. SZÜGY 6-án, szombaton megnyitja kapuit a községben az egy hétig tartó megyei kézműves tábor. BÁTONYTERENYE Ady Endre Művelődési Központ 5-én, pénteken a maconkai születésű Orosz László képeit bemutató tárlat nyílik meg.

Tankcsapda…amikor kicsi voltam és még nem ejtett rabul a kócos alacsony félig fekete bácsi zenéje…én bizony szerettem a debreceni triót. Sőt még a hajamat is ráztam, meg pogóztam is. Régen volt, nagyon régen. 9-10 évvel ezelőtt…hát elmentem a koncertre. A helyszín szülővárosom: Balassagyarmat, Madách Mozi…Rock Táncház. Elég komoly felhajtást csináltak a fiúknak, külön bizti őrök, fotózásért engedély vagy mi. Don Carlosnál nem volt ilyen szervezés. Kicsit túlzásnak tartottam. Mindegy. Moziba találka Alexkával, kisbarátommal, pacsi, sör. Csapdáék 9kor kezdték a koncertet, viszonylag pontosan…gondolom ezt én…fél 10-kor eszméltem fel, hogy már megy a buli. Yeti és Rami (jetinő) is befutotott, gyerünk be. (koszi zoli a lehetoseget:)) Benyomás: nem voltak sokan. Anno rommáteltház volt. De lehet hogy csak én emlékszem rosszul. Táplálkozva pubertás emlékeimből, kicsit fostam, hogy péppé törik majd a rokkerek a Nikonomat. Ehhez képest, alig volt valami lökdösődés, pogóról már ne is beszéljünk.

15 éves a Kispál és a Borz

19:00 SzékesfehérvárBregyó közi 2007. 19. 19:00 GyőrSzabadtéri Szinpad 2007. 12. 21:00 Marosvásárhely (RO)Nyári Szinpad

26. Andrásfalvy Bertalan néprajzkutató előadása Ártéri gazdálkodás Magyarországon címmel a Kicsi vagyok én Alapítvány, 18. 00 művelődési központban MKMK 1. 27. Simon M. Veronika és Herceg Teréz festőművészek közös kiállításán a rendező iskola galériájában a vendégeket köszönti 10. 00 Dózsa György Szabó Csaba igazgató. A kiállítást megnyitja Enyedi Béla szépíró Általános Iskola 1. 28. A Ne tedd védd magad! Bűnmegelőzési program a Projektek házában (Rákóczi út 13. Mr. Busta rapper, dalszerző, énekes Határ menti Régió Fejlesztésért 15. 30 előadása Alapítvány 1. Frideczky Lajos, a Törvényszék első elnöke Sári Danica Anna törvényszéki tisztviselő vetítettképes előadása a 16. 30 Honismereti Kör rendezvényén a Helytörténeti Gyűjteményben 1. 00 A legbátrabb városért a Gyarmati Színkör és a Tormay Cécile Irodalmi Társaság estje a művelődési központban Művelődési Központ 1. 00 Hol vagyon a vagyon? dr. Bogár László előadása a művelődési központban Civil Portré 1. 29. Balassagyarmat Civitas Fortissima emléknap.

Mint elmondta, a sörivók versenyében nem az nyer, aki a legtöbb habos italt küldi le a torkán. A műsorvezető naponta többször öt embert hív fel a színpadra, a továbbjutók kiválasztási szempontja a gyorsaság. Minden este lesznek elődöntők, majd vasárnap döntő. A verseny a sörkultúra jegyében a sör népszerűsítéséről szól, és a várható kánikulai időjárás is kedvez majd a sörfogyasztásnak - tette hozzá. A balassagyarmati sörfesztiválon ott lesz a Magyarországon hivatalosan bejegyzett összes sörgyártó és két importőr, több mint 40 féle sört lehet majd kóstolni, köztük olyan angol, francia, belga márkákat, amelyekkel csak a rendezvény idején találkozhatnak a nógrádiak. Fellép Balassagyarmaton a Bikini, a Republic, az Edda, a Hooligans, Fenyő Miklós, Király Viktor, Balázs Klári és Korda György, lesz még The Moog, Suhancos, Fun Dance Klub és Danubius Best Off koncert, ott lesz Fásy Ádám mulatója és Fekete Pákó, a szerda éjszakai rocktáncház vendége pedig az Aranka, szeretlek című dalával híressé vált Open Stage lesz Székelyföldről.