Orvosi Krimi Filmek - A Legjobb Igaz Történeten Alapuló Orvosi Filmek - Mafab.Hu

Amikor az események sora halálos fordulatot vesz, Cecilia elméje kezd megbomlani, miközben kétségbeesetten próbálja bizonyítani, hogy kísérti őt valaki, akit senki sem lát.. 6 A kegyvesztett Amikor a szelíd, törvénytisztelő Grace bevallja, hogy megölte újdonsült férjét, a szkeptikus, fiatal ügyvéd eltökéli, hogy kideríti az igazságot. 7 Veszélyes hazugságok Egy nincstelen ápoló váratlanul megörökli páciense birtokát, de sötét titkok övezik újdonsült gazdagságát, és ez veszélybe sodorja az életét. 8 Menekülés bármi áron 48 / 2 Egy távoli edzőtáborban bekövetkezett baleset megosztja a túlélőket - akik brutális harcot vívnak az életükért. 9 Vadászat 45 / 0 Akció / Tizenkét idegen egy tisztáson ébred. Nem tudják, hol vannak, és hogy kerültek oda. Nem tudják, hogy egy nagyon különleges célból lettek kiválasztva. Ez a cél pedig… a Vadászat. Egy sötét internetes összeesküvés árnyékában a globalista elit egy csoportja először találkozik egy félreeső birtokon, hogy sportból emberekre vadásszanak.

Teljes film

orvosi krimi filmek 2020

Videa

orvosi krimi filmek magyarul

Thriller filmek amit látnod kell - Filmhét 2.0 - Magyar Filmhét

orvosi krimi filmek 2021

Legjobb orvosok filmek | Listák | Mafab.hu

Utóbbiak tudják, hogyan kell oltást készíteni. Csak meg kell találnia az első hordozót. Kiderül, hogy rendes majom, de nyom nélkül eltűnt. Figyelemre méltó színészeknek (elsősorban Rene Russo) sikerült megalkotniuk a hősök képét, akik fáradhatatlanul dolgoznak egy nemes cél érdekében - hogy a lehető legkevesebb ember szenvedjen a vírustól. 11. A démon bent Jane Doe boncolása Egyesült Királyság, USA, 2016. Időtartam: 85 perc. IMDb: 6, 8. Egy nagyon furcsa körülmények között talált fiatal lány holtteste egy kis magánhullaházba érkezik. Egy idős patológus, Tommy Tilden és fia, Austin együtt próbálják kideríteni, hogyan halt meg az áldozat, de minél tovább, annál furcsábbá és veszélyesebbé válik a boncolási folyamat. André Ovredahl norvég rendező James Wan The Conjuring című filmje ihlette filmjét. A film dicséretet kapott Stephen King horrortól és a kritikusoktól, és átgondolt cselekménye örömet szerez az ínyenceknek váratlan befejezések. 10. Gyógyító Adams Patch Adams USA, 1998. Életrajz, tragikomédia.

Online

A jó orvos (2011), dráma, thriller - Videa

Csakhamar ráébred, hogy felültették, a CIA-be pedig áruló épült be. Menekülőre fogja és a kevés megbízható ismerőse segítségével igyekszik felkutatni a felelősöket, s az idővel versenyt futva megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen. 28 A platform 28 / 0 Függőleges börtön szintenként egy cellával. Cellánként két ember. Egyetlen élelmiszer-platform és napi két perc ételosztásra szánt idő. A felsőbb szinteken élő rabok több ételt kapnak, mint az alattuk lévők, akiknek csak a maradék jut. Egyikük úgy dönt, kiharcolja, hogy mindenki jóllakjon. Egy végtelen rémálom a raboknak a "lyukban"... 29 Dermesztő hajsza 27 / 0 A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagy hatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd.

Timur Bekmambetov Profil című filmje A film történetéről Maruszki elárulta: "Egy gyógyszerkísérletből indulunk ki, ott kezdődnek a bonyodalmak, amikor valaki a résztvevők közül meghal. Kiderül, hogy milyen káros mellékhatásai vannak a készítménynek. A főszereplő a gyógyszerek engedélyeztetését végző európai hivatal munkatársa, aki vizsgálódni kezd az ügyben. Ebben a műfajban unikálisnak nevezhető, hogy bevonunk egy másik szemszöget is, egy középkorú, kicsit kiégett müncheni zsaru képében. " Mielőtt belevágtak volna a forgatókönyvbe, konzultáltak egy gyógyszerészeti szakértővel, hogy megismerjék, milyen lépcsők vezetnek ahhoz, hogy egy-egy készítmény megkapja a hivatalos engedélyt a forgalomba hozatalra. A film informatikai vonatkozásait egy etikus hackerrel vették át, de Maruszki itt viszonylag előnyös helyzetből indult ki, mivel korábban dolgozott a Hacktion című, informatikai bűnözéssel foglalkozó rendőrsorozat harmadik évadján, így nem volt teljesen ismeretlen számára a téma. "Lesz még egy kör, ahol IT-sok és programozók fognak nekünk segíteni, hogy a lehető legideálisabb platformok és megoldások kerüljenek bele a filmbe. "

  1. Melyik a legjobb okostelefon?
  2. Orvosi krimi filmek online
  3. Thriller filmek amit látnod kell - Filmhét 2.0 - Magyar Filmhét
  4. A jó orvos (2011), dráma, thriller - Videa

Utóbbi az egyik legjobb drámai szerepét játszotta a filmben. 2. Szkafander és pillangó Le scaphandre et le papillon Franciaország, USA, 2007. Időtartam: 107 perc. IMDb: 8. 0. Még mindig a "Spacesuit and Butterfly" filmbőlAgyvérzés után egy tehetséges szerkesztő egész testét teljesen megbénítja. Az orvosok speciális apparátust fejlesztenek ki számára, majd a hős egy egész könyvet diktál az asszisztensének, csak a bal szemét pislogva. A saját testében rekedt író gyötrelmének megrendítő története valós eseményeken alapszik. A Jean-Dominique Bobi, az ELLE France magazin korábbi szerkesztője valóban megírta a filmhez használt "Űrruha és pillangó" című könyvet. Az önéletírás millió példányt adott el a világ minden tájáról, és a filmadaptáció számos rangos filmdíjat kapott. 1. Az Úr teremtése Valamit, amit az úr készített USA, 2004. Időtartam: 110 perc. IMDb: 8. 2. A XX. Század 40-es éveiben Alfred Blaylock, a nehéz karakteréről ismert tehetséges orvos észreveszi a tehetséges fekete laboratóriumi asszisztenst, Vivien Thomas-t. Hamarosan harcostársa, pótolhatatlan asszisztense és legjobb barátja lesz.