Keverék Cica Eladó: Keverék Kiskutya Ingyen Elvihetõ &Middot; Állatvédő Egyesület

Eladó ragdoll kiscicákAquamarineDolls Ragdolls2022-10-03T08:37:41+00:00 Daisy & Marcel 2022. 09. 12-én megszülettek Daisy és Marcel kiscicái. A várható színek blue bicolor, blue lynx bicolor és seal bicolor, seal lynx bicolor. Nem tudunk több előjegyzést felvenni ezekre a kiscicákra. Coco & Michael 2022. 10-én megszülettek Coco és Michael kiscicái. Minden cicus előjegyezve. Eve & Michael 2022. 08. 05-én megszülettek Eve és Michael kiscicái. A várható színek blue bicolor és seal bicolor. Harper & Marcel 2022. 04-én megszülettek Harper és Marcel kiscicái. A várható színek blue bicolor és blue lynx bicolor. További előjegyezhető almokat őszi-téli születéssel várunk, bővebb információk a tervezett almok fül alatt olvashatók. A cica már gazdira talált, a foglalót kifizették. A cica még keresi szerető otthonát. A cicára van érdeklődő, de a foglalót még nem fizette ki, így ismét szabad státuszba kerülhet. A cicát jelenleg megfigyelés alatt tartjuk, pillanatnyilag nem foglalható. Korábbi ragdoll almainkról bővebben olvashat ITT, a Galériában pedig számos fotót tekinthet meg ragdoll kiscicáinkról.

MAINE COON-T KERESEK!! - Index Fórum

Ez a fajta macska nagy örömmel fogad egy finoman puha ágyikót is, de akár egy jó meleget adó takarót is alátétnek. A bombay macska igencsak alkalmas benti, lakásban tartott macskának, viszont gazdáitól nagy figyelmet igényel, hogy valójában jól érezze magát. A vele együtt élő embereknek sok időt kell tudniuk szentelni erre a szófa-változatú párducra. S a bombay ezt sok-sok hízelgéssel fogja meghálálni Önöknek. Ez a macskafajta lényéből adódóan nagyon toleráns és tűrőképes, így azután jól megérti magát más cicákkal, kutyákkal és gyerekekkel is. Ezen jellembeli vonásai igen nagyrabecsült, ugyan manapság is csak kis számban képviselt háziállattá teszik ezt a fekete szőrű szoba-párducot. Hangja inkább csendesebbnek mondható, s emellett kellemesen dallamos is. © dionoanomalia / A bombay macska táplálása A bombay macska hajlamos lehet súlygyarapodásra. Különösképpen a lakásban tartott cicáknál mutatkozik a túlsúlyra való tendencia. Ebből a szempontból is fontos, hogy aktívan játsszon cicájával.

Maine Coon keverék cicák ingyen elvihetőek - HardverApró

Kérem, mielőbb jelezzen nekem, hogy elmehessek érte. Köszönöm! Tel: 06 30 2171812 Előzmény: murasake (366) 368 Kedves Attila, megvannak még a kiscicák? Ha igen, elmennék megnézni/megsimizni/hazahozni/szanaszét kényeztetni;) Köszönöm Előzmény: murasake (365) NRenata 2012. 08 364 1, 5 éves Main Coon cica lány szerető gazdit cákkal és kutyákkal is jól kijön, nagyon barátságos cica. Költözködés miatt ingyen odaadnánk egy szerető efon: 06 20 2055920 Blackbarika 2012. 06. 25 363 Üdv! Nagyon szeretnék egy fekete-fehér nőstény main coon kiscicát, őszi elvitellel! Csak lelkiismeretes tenyésztőtől, törzskönyvvel kérném! Elérhetőségem: Előre is köszönöm! Ulfang 2012. 05. 06 362 3 éves fiatal fedező kandúr várja szerető gazdiját vérfrissités és helyhiány miatt, esetleg csere is szóba jöhet, de bármilyen variáció jó helye legyen, sajnálnám ivartalanítani. (nagyon jelölős)Jó a vérvonala, de elég vad, macskákkal nagyon jól kijö kezes-bárány 2012. 02 361 7 MAINE COON kiscica keresi leendő gazdiát. Oltva, féregteleni eladó.

Keverék kiskutya ingyen elvihetõ · Állatvédő Egyesület

keverék cica eladó ingatlanok

Lány kiscica ingyen elvihető. - Házi macska Keverék macskák - Kínál - Budapest, Bp. VIII. ker. - apróhirdetés - 235105

17-20 évet. A megfelelő tenyésztő kiválasztása A fekete szépség tenyésztői között is akadnak olykor fekete bárányok. Ezekre pl. úgy lehet ráismerni, hogy online hirdetésekben kínálnak törzskönyv nélküli bombay macskákat, vagy annak titulált keverékeket. Az efféle akciós ajánlatokat nagy ívben kerülje el! A teljesen fajtatiszta bombay macska világszerte – de főleg Európában – továbbra is ritkaságnak számít. Így azután csekély a tenyésztésével foglalkozó, komoly tenyésztők száma. A komoly tenyésztő ismertetőjegye, hogy tagja valamely bejegyzett macskaegyesületnek. Emellett egy komoly tenyésztő tudja igazolni a cica családfáját, amelyből visszakövethetők a macska elődei. A családfa szolgáltatja az egyetlen megbízható bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy az adott kis párduc esetében ténylegesen egy fajtatiszta bombay kiscicáról van szó. A megbízható tenyésztő nem adja túl korán új gazdi kezébe kis védenceit, hanem csak kb. 12. hetes koruktól. Akkorra a kiscicák már megkapják a védőoltásokat, féregtelenítésen és ivartalanításon esnek át, chippel is ellátottak, s rendelkeznek az aktuális papírokkal, egészségügyi tanúsítványokkal, s csak ezután kerülnek új otthonukba.

Keverék Macska hirdetések Kereső eladó, ingyen elvihető cicák közt - Apróhirdetés Ingyen

Üdv. Előzmény: brute_wolf (377) brute_wolf 2012. 11 377 Szisztok Tudom hogy ez nem a koldulók oldala de szertnek most kérni tőletek 1 szivessé egészségi állapotom miatt anygilag lerobbantam de a macska szeretetem megvan nagyon szeretnek 1 main coon fizetni nem tudok érte de ha van 1 olyan cicus akit oda tudtok nekem adni szerető gazdikra talál és 1 brit 2 éves ezüstcirmos is varná nálunk. Kérlek benneteket ha tudok nekem a cicát ingyen odaadni akkor hívjítok telefonon a 06202822158-as telefon számon. Köszönö ha segíteni tudtok, de a szándék is jó:) emailem. attiladiver 2012. 08 376 Tisztelt Cím! Érdekelnének konkrétumok a cicákkal kapcsolatban, kérem az címre válaszoljon. Köszönettel: Böröcz Attila Előzmény: Szilvi68 (372) Madeline71 2012. 06 375 Maine coon ajándékba! Sziasztok! 1 éves, fekete-fehér maine coon leány cicámat szeretném jelképes összegért (20. 000, -Ft) elajándékozni, hobbi célra. A cica nyugodt, fegyelmezett, szobatiszta. A cicát én is kaptam, oltási könyve van, a törzskönyvét a régi gazdi nem adta vele, de tökéletesen egyértelmű, hogy nemes macska.

Eladó kiscicák - 2 | Kiscica.hu

Sajnos megtartani nem tudja, mert neki is sok saját cicája van. Pedig ő egy bűbájos,... Cicák ajándékba Két kislány cicának keresünk szerető gazdit Pécsett. Érdeklődni lehet a 06 30/199 2098-as telefonszámon. Dátum: 2022. 23 félvad cicák Kb. 4 hónapos 2 félvad cica, évek óta itt élő anyától születtek, emberhez szoktak, mert többen etetjük Őket a nyaralómban (Tihanyban). Lassan hazaköltözöm és ha itt maradnak egyedül, télen... Dátum: 2022. 20 Kölyök cicák ingyen Siófokon 8 hetes kölyökcicák ingyen elvihetők. 1 fekete, 1 szürke cirmos, 2 fekete-fehér és 1 szürke-fehér. Anyjuktól leválasztva, önállóan esznek már. Dátum: 2022. 20

keverék cica eladó nyaraló
  1. Bengáli-sziámi keverék cica? (9420120. kérdés)
  2. Keverék cica eladó ingatlanok
  3. Keverék kiskutya ingyen elvihetõ · Állatvédő Egyesület
  4. Keverék Macska hirdetések Kereső eladó, ingyen elvihető cicák közt - Apróhirdetés Ingyen
  5. Ingyen Whiskas kiscica! | nlc
keverék cica eladó lakások

Az anyjuk ritka okos,... Skt lógfülü Háziállat - Macska Maneki Neko tenyeszetbol törzskönyves cicàk oktober vegi elvitellel.... Zoé, 8 hónapos Zoé 8 hónap körüli félperzsa, szürke, ivartalanított, oltott leányka szerető gazdit keres,... Fanni, 8 hónapos qi3gwr Fanni egy tündérien kedves, embercentrikus 8 hónapos cica, ha hozzá szólunk dorombol, ha... Kék orosz Háziállat - Macska Eladó kék orosz cica, további részletekért írjon nekem e-mailt a... 5 000 Ft Eladó sziámi kiscicák Gondoskodó, szerető gazdit keresek gyönyörű fajtiszta sziámi cicáimnak! 4 lány, 1 fiú. Anya... Gazdikereső brit Regisztrál t tenyészetből gazdiját keresi egy kék-arany makréla kisfiú. A kicsi 2xoltva,... 160 000 Ft Lánycica keres fajtiszta apukát Keres Fedez Szerető, lelkiismeretes gazdit és végleges otthont keresünk! Nagyon barátságos, kedves,... 60 000 Ft Elindult a 2010. júniusában elindítottuk a oldalt. Nem titok, hogy az oldal a már lassan 6.... 45 000 Ft Skot lgfülü Háziállat - Macska Maneki Neko tenyészetből sk t babàk foglalhat k!

  1. Eladó szántó fejér megyében
  2. Mi oldja a vesekövet 6
  3. Használt autó veszprém
  4. Aqvital ásványvíz art gallery
  5. Wink női sportcipő
  6. Munkanélküli járadék utalása
  7. Varosligeti majlis 2017 programok form
  8. K&h biztosító telefonszáma
  9. Hobbit 1 teljes film magyarul indavideo
  10. Raklap kerítés készítése online
  11. Klassz fm online youtube
  12. Opel astra j hátsó lökhárító