Hotel Silver Hajdúszoboszló Új Épület / Hotel Silver Kupon &Amp; Kuponkód | Akár - 20% | 2022 Október

2005 július végén megnyithatta kapuját az újjá varázsolt háromcsillagos Hungarospa Thermal Hotel. 2004-ben több mint ezer négyzetméteres, modern gépsorokkal felszerelt új ásványvíz palackozóüzem létesült. A beruházás értéke 150 millió forint volt. 2008. júniusában indult el Hajdúszoboszló történetének legnagyobb turisztikai beruházása, az Aqua-Palace fedett élményfürdő kivitelezése. A 4, 8 milliárd forint összértékű kiemelt projekt 2, 25 milliárd forint európai uniós támogatással valósult meg. Az új létesítmény legfontosabb célja a szolgáltatás-kínálat további bővítése, illetve a nyári szezon meghosszabbítása. Az Aqua-Palace 15 ezer négyzetméter alapterületen, 1600 négyzetméter vízfelülettel, egyszerre 1000 fő befogadására alkalmas, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelő szórakozási, kikapcsolódási formát az egészen pici gyermekektől kezdve, a fiatal, sportkedvelő felnőtteken keresztül, az idősebb korosztály is. A létesítményt 2010. márciusában adták át. 2014 ismét a fejlesztések éve a Hungarospa-nál.

  1. Galéria, fotók a szállodáról, A Hotel Silver szálloda képekben | Hotel Silver****, Gyógy- Wellness- és Konferencia szálloda - Strand új épület

Galéria, fotók a szállodáról, A Hotel Silver szálloda képekben | Hotel Silver****, Gyógy- Wellness- és Konferencia szálloda - Strand új épület

A 10 medence, a görög és olasz napozóágyak (a napi igény 3-szoros mennyiségével), a vízibár, a vendéglátó egységek és a személyzet mind a vendégek kényelmét szolgálják. Hajdúszoboszlón természetesen a gyerekekről sem feledkeznek meg. A gyermekmedencék bébi –és bababarát minőségűek, a víz mindennap tisztított és vegyszermentes. Főépület Strand – "a déltengeri hangulat jegyében"A szálloda főépületében két fedett gyógyvizes medence, az udvarán 450 négyzetméteres strandmedence található. Utóbbinak van külön 8, 5 x 25 m-es úszásra alkalmas és fokozatosan mélyülő része is (téli hónapokban nem üzemel), ahol különböző élményberendezések -vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vízi bár, éjszakai víz alatti világítás- szórakoztatják a vendé hangulatos fahídon közelíthető meg a vízből kimagasló napozóterasz, amely elválasztja a feszített víztükrű uszodát a látványberendezésektől, valamint a vízi bártól, ahol minőségi koktélok közül választhatunk vagy elfogyaszthatjuk kedvenc italát.

Az étteremhez szezonálisan üzemelő Strandterasz csatlakozik, ahola szabadban elkészített grillételekkel és specialitásokkal van kibővítve. A drinkbár, presszó, valamint tavasztól őszig a strandbár és a vizibár italválasztéka üdítően friss élményt kínál. Hotel Silver receptek Wellness és Spa szolgáltatások Szálloda széleskörű wellness szolgáltatással várja vendégeit. A belső udvaron 450 négyzetméter vízfelületű úszómedence található, melynek egy része élményberendezésekkel / vízgomba, vízkések, kétfejes nyakzuhany, két csobogó, vízibár / felszerelt. A főépületben található két termálvizes medence, melyek közepén hidromasszázs és pezsgőfürdő van. Az újonnan épült szárnyhoz 400 négyzetméteres külső úszómedence, valamint két gyógyvizes termálmedence tartozik: egy a belső, egy a külső részen. A szauna, infrakabin, gőzkabin és kondigépek / kardio- és erősítőgépek / igénybevétele szállóvendégeink részére ingyenes. Jóseső Áreső - Őszi akció a Hotel Silverben [Hajdúszoboszló, Hotel, Szállás, Szálláshely, Szálloda] Konferencia lehetőség A szálloda 5 légkondicionált különteremmel rendelkezik, melyek 10-160 fős konferenciák, tréningek, társas rendezvények, állófogadások lebonyolítására alkalmasak.

  1. Fogy a magyar, de brutálisan növekedik térségünk | Reflexx
  2. Euronics eger nyitvatartás
  3. Fürdőtörténet
  4. Juhász gyula élete
  5. Hotel Hajdúszoboszló - Szállodák Hajdúszoboszlón 21 szálloda ajánlat olcsón.
  6. Tervezett lelkigyakorlatok a máriabesnyői lelkigyakorlatos házban 2012
  7. Gyógymasszázs - Hotel Silver Hajdúszoboszló [Hotel, szálloda - Hajdúszoboszló]
  8. Hotel Silver , Hajdúszoboszló - Praxis
  9. Hotel silver hajdúszoboszló új épület

A Hotel Silver felszereltsége: bár, 24 órás recepció, nemdohányzó szobák, családi szobák, lift, széf, poggyászmegőrzés, légkondicionálás, à la carte étterem. 1db 160×200-as ágy (23 m 2). Az első emeleti nagyméretű szoba attraktív, fémesen csillogó, elegáns, energikus. Dominálnak a fehérek és az ezüstök, a szobát őrző tükörmozaik-tigris a kényelmes bőr pihenő őrévé válik Hotel Silverine Lake Resort Superior bemutatkozása. A Hotel Silverine Lake Resort****superior egy, a régmúltat idéző, csodálatos, már a római korban is lakott településen, Balatonfüreden, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton nyújt minden igényt kielégítő. Akciós árak! Közvetlen foglalás a szállodában! Hotel Silver - Hajdúszoboszló A szálloda két épületből áll (Főépület és Új épület), amelyek egymással szemben, a Mátyás király sétány két oldalán.. GARANTÁLTAN LEGJOBB ÁR! Budapesttől 1 órányira, Visegrádon, gyönyörű panorámával a Dunakanyarra találja szállodánkat, a Hotel Silvanus Visegrádot.

[Hotel, szálloda - Hajdúszoboszló] Gyógymasszázs szalonunkban Derényi Ákos manuálterápiás gyógymasszőrünk vendégeink rendelkezésére áll, akinél az alábbi kezeléseket tudják igénybe venni: Kiropraktika Iriszdiagnosztika Akupresszúra Fitoterápia Apiterápia Geoterápia Reflexológia Bioenergetika Masszázs / gyógy- és svédmasszázs Mozgásterápia Dietetikai tanácsadás Hotel Silver Hajdúszoboszló - Bemutatás A Hotel Silver **** 170 klimatizált szobával rendelkezik, szállodai épületeink a Mátyás király sétány két oldalán helyezkednek el. Hotel Silver - Hotel, szállás, szállásfoglalás, szálláshely, hajdúszoboszló Szoba információk STANDARD SZOBÁK 83 Standard szoba, 8 Standard apartman, 1 Standard lakosztály. A szobák klimatizáltak, a Standard szobák csaknem mindegyike erkélyes. A szobákhoz tartozó fürdőszoba zuhanyzóval, bidé-s WC-vel ellátott. Minden szobában található fürdőköpeny, hajszárító, széf, közel 60 csatornás sztereó színes televízió, telefon és minden igényt kielégítő minibár. SUPERIOR SZOBÁK 32 Superior szoba, 15 Superior apartman.

Új keresés. Főoldal. +36 26 398 311. A böngésző tiltja a harmadik féltől származó sütiket, ezért a foglalási felület nem elérhető. Kérjük, a folytatáshoz kattintson az alábbi gombra. Árkalkuláció, foglalás. A böngésző tiltja a harmadik féltől származó sütiket, így a foglalói felület. 5 silver standard, 30 silver medium és 23 silver plus kategóriájú, valamint 1 silver de lux apartman és 8 silver de lux lakosztály. szobáink Silver standard (5 db) Min. 25m2-es loggiás szobák, melyek pótágyazhatóak, légkondicionáltak, hajszárítóval, televízióval, telefonnal Hotel Silver Superior, Hajdúszoboszló (Magyarország) ingyenes lemondási lehetőségekkel várja. Hotel Silver Superior: egy kitűnő Hotel Hajdúszoboszló Hajduszoboszló részén. Foglaljon online garantáltan a legalacsonyabb áron Hotel SILVER Hajdúszoboszló akciós árak Hotel Silver**** Hajdúszoboszló Wellness Szálloda saját strand Hajdúszoboszló Hotel SILVER akciós árak, gyógyvizes medencék nyáron saját strand kihagyhatatlan élmények Hotel SILVER A foglalás ingyenesen lemondható az érkezést megelőző 60.