Magyarország Málta Vizilabda

Nem volt ezt könnyű megcsinálni. Rengeteg akció volt, amely fizikailag megviselte a csapatot. Ennek ellenére mindenki a vízben akart lenni, hogy meglegyen a csoportelsőség, amely még nagyon sokat érhet. Így egy picivel könnyebb ágra kerültünk a pihenőnapon kívül. Ezért is küzdöttek a fiúk. Betegséggel indították sokan az Eb-t, amelyet kezdünk magunk mögött hagyni, de a plusz feltöltődés jól fog jönni. Nem kell nyolcaddöntőt játszanunk, így már most készülhetünk a következő ellenfélre. "Zalánki Gergő hét gólt lőtt Málta ellenFotó: Polyák Attila - OrigoA mezőny legeredményesebb játékosa, Zalánki Gergő szerint a csapat közel volt Málta ellen ahhoz, hogy hibátlan teljesítményt nyújtson. "Elég jól sikerültek a dolgok a mai mérkőzésen. A meccs előtt mindenki feszült volt, de ez nem is baj, mivel ez azért csak egy Európa-bajnokság. A csapat majdnem százszázalékos teljesítményt nyújtott, egy-két kisebb hibát leszámítva minden rendben volt. Tökéletes csapatmunka volt, mindenkinek gratulálok a teljesítményhez.

Férfi vízi Eb: Magyarország–Málta - NSO

magyarország málta vizilabda nb1

Simán lelépte Máltát a férfi vízilabda-válogatott

  1. Magyarország málta vizilabda klub
  2. Máltát 26-0-ra verve lett csoportelső a férfi vízilabda-válogatott - Infostart.hu
  3. Vadovics Viktor utazik Splitbe | JochaPress.hu
  4. Gorenje k5352xf vélemények
  5. Magyarország málta vizilabda eb
  6. Férfi vízi Eb: Magyarország–Málta - NSO
  7. Magyarország málta vizilabda olimpia
  8. Használt olaj leadás kecskemét helyi
  9. Sachs saxonette 30ccm es benzinmotoros kerekpar - árak, akciók, vásárlás olcsón - Vatera.hu
  10. Schneider Electric – Új Sedna Design és Sedna Elements kapcsolócsalád – MILE KFT

Magyar pólótábor Máltán - Élet & Stílus Magazin

magyarország malta vizilabda

Eredmenyek

A lehetséges ellenfelekről azt mondta, a georgiaiak számára óriási siker a továbbjutás, míg a párharc esélyesei ugyan az oroszok, de ők szombaton kikaptak a románoktól. Hozzátette, a 2017-es hazai rendezésű világbajnokságon is tudott egy nap pihenőt adni a csapatnak, ami akkor nagyon jót tett az együttesnek, ezért várhatóan most is így jár majd el. Galéria

A holland és a román vízilabda-válogatott döntetlent játszott egymással a Splitben zajló 35. Európa-bajnokság férfi tornájának harmadik fordulójában, így akár utóbbi is lehet a címvédő magyarok ellenfele a keddi negyeddöntőben. A találkozó tétje az volt, hogy melyik gárda jut tovább második és harmadik helyen a világbajnok spanyolok mögött, a pontosztozkodás pedig jobb gólkülönbségük révén a hollandoknak kedvezett. A nyolc közé jutásért a harmadikként záró románok a péntek esti olasz–montenegrói rangadó vesztesével találkoznak vasárnap, és annak a mérkőzésnek a győztese játszik majd a magyarokkal a negyeddöntőben. A férfi tornán szereplő 16 csapatot négy kvartettbe osztották, amelyekből a csoportelsők rögtön a negyeddöntőbe jutnak, míg a második és harmadik helyezettek keresztbe játszanak egymással a nyolc közé kerülésért. A magyarok kedden a nyolc között az A csoport második és a C csoport harmadik helyezettjének vasárnapi győztesével csapnak össze. Eredmények, férfiak, csoportkör, 3.