Forza 5 Teszt / Forza Horizon 5: Hogyan Nyerjünk Ki Minden Ingyenes Autót Az Elismerésből - Játék Útmutatók

Szinte mindent ultra-extreme beállításokra véve a Forizon 5 olyan 40-60%-ban terheli a GPU-t, és csak 30-40%-ban a CPU-t, mindezt 1080p/30FPS beállítások kicsit érzed a matekot, már sejtheted, hogy GPU oldalról 60-as frame értékre szinkronizálva így már be-be döccen a játékmenet. Szóval 60 FPS-hez kicsit vissza kellett vennem a maximum látványból, vagy elfogadnom azt, hogy fix harmincon, Full HD felbontáson, mindent ultra-extrém szintre állítva játszom zökkenőmentesen. 4K felbontáshoz már macerásabb a konfiguráció, itt tényleg komolyabb kompromisszumokat kellett kötni. A Forizon 5 amúgy PC-n is meghálálja az SSD-re telepítést. HDD-ről egy bizonyos grafikai részletesség felett volt sajnos olyan helyzetem, ahol a pályát nem tudta kellően gyorsan streamelni a játék, egy főúton való 300+ km/h-s száguldás során egyszerűen nem töltött be a terep. A Forza Horizon 5 ilyenkor pár másodpercen belül intelligens hibaüzeneteket küld, és a grafika moderálására kéri a játékost. SSD-ről természetesen semmi ilyen gondom nem a Forza Horizon 5 kicsit komolyabban foglalkozik a narrációval, a beszélő sofőrünk és a helyi fesztiválszervezők közötti interakcióval, ezért az ember bátorkodik egy kis többletet is keresni a bulis hangulat mögött.

Keresés: - [Re:] Forza Horizon 5 teszt - PROHARDVER! Hozzászólások

Még a teljesen felesleges gyorsulási versenyeket is megtartották elszórtan, változtatások nélkül. Az 1876 darab elismerés megszerzésével eltölthetjük az időt, de ezzel már tényleg csak azok fognak bajlódni, akiknek bármennyi Forza jöhet. A Horizon sztorik is visszatértek: egy külön küldetéscsomagot kapott a Volkswagen Bogár (megérte a Forza Horizon 3 tesztjében azon keseregnem, hogy nincsenek Volkswagenek, szívesen), ami Mexikóban nagy kultautónak számít, továbbá teljesíthetünk válogatott kihívásokat mindenféle járműveket hajtva. A trükkpontgyűjtés kifejezetten unalmas (a driftelés-kerítésbontás kombónál jobb módszer nincs a rekordok döntögetésére, de ettől túl egyszerűvé válik a feladat), és valahogy a többi kihívás is elég vérszegénynek hat az előző játék Top Gear-es, videojátékos autós, taxizós és egyéb minisztorijai után. Nyilván ismét lehet csűrleletekre vadászni, de ezek kapcsán annyi változás történt, hogy a magyar fordítók már pajtaleleteknek hívják őket. Ha pontoznánk még a tesztek végén, ez önmagában felhúzná az értékelést.

Youtube

Csak hát az a helyzet, hogy hasonló felépítésű, kiugróan magas hegy volt az előző részben is, csak épp láva nem fortyogott benne, és nagyon ismerős Guanajuato a maga szűk utcáival, abszolút a Horizon 4 Edingburgh-ját idézi. A város a távolból mutat igazán jól, de színes épületei és hangulatos terei között cikázni feelinges, még úgy is, hogy azt érezhetjük, már jártunk ott. Természetesen nem maradhattak el a maja piramisok és ősi templomok sem, amikre elvétve bukkanhatunk a dzsungelek mélyén, és bár felhajtani nem tudunk rajtuk, van, amibe beautózhatunk. A terület egyes részletei valóban remekül idézik Mexikót, de az idő nagy részét ismerősnek érződő tájakon fogjuk tölteni, annyi különbséggel, hogy most az egyes zónákban más-más időjárási viszontagságok jelentkezhetnek: lehet például homokvihar, köd, vagy heves esőzés is. A tesztidőszak alatt keveset láttunk ezekből, mivel egy részük évszakfüggő, az évszakok pedig hetente váltják egymást, de amihez a kimondottan ezeket bemutatni hivatott versenyek során volt szerencsénk, az természetesen lenyűgöző volt.

Budapest

  • Forza 5 teszt 2
  • Forza Horizon 5: Izgalommentes, de gyönyörű száguldás - TechWorld
  • Forza Horizon 5 – Mexikóban száguldoztunk, mintha nem lenne holnap | theGeek.hu
  • Mondj egy mesét sorozat
  • Kültéri tároló szekrény
  • Forza 5 teszt release
  • Hey jude dalszoveg 2021
  • Forza 5 teszt 2022

Teljes film

Még nyúzzuk egy darabig, aztán a terveink szerint pár hét múlva beszámolunk arról is, hogy mennyire hamar lehet megunni, azaz milyen a szavatossága. Kinek ajánljuk – Forza Horizon 5 Szeret száguldozni Imádott matchboxozni Fontos a lenyűgöző grafika Kinek nem ajánljuk – Forza Horizon 5 Szimulátor élményre vágyik Szereti a komoly kihívásokat Ha tetszett a cikk, további hírekért, érdekességekért kövess minket a Facebookon!

Egyszóval minden itt van, amit korábban láttunk, és csak apróságokkal bővült a sor. Na meg egy olyan sztorival, ami nem tör a történetmesélés babérjaira, de egy kicsit akciódúsabbá teszi a fesztiválozást. Biztonsági játék? Az, a Forizon 5 nem meri az eddigi konvenciókat felforgatni. Ennek viszont az a következménye, hogy az új konzolgeneráció illúziójából ébredve most éreztem először igazán, hogy egy kicsit bátrabb újításokat is eszközölhettek volna Playgroundék. A fejlesztőcsapat tehát biztosra megy, és hiába biztonsági ez a játék, a Forza Horizon 5 még így is szinte minden tekintetben a konkurencia előtt jár. A terepe egyedülállóan nagy és változatos. A vezetési modellje a Lego Duplo szinttől a motorsportok igényességét elérő formáig turbózható. A tartalom eszetlen, szinte befejezhetetlen mennyiségű feladattal látja el az sofőröket (majd kétezer belsős rendszerben tálalt achievement-szerű jutalommal), és az utolsó random kanyarra húzott "pálya" is izgalmas és érdekes nyomvonal tud lenni, még akkor is ha a sokadik Forizon játékban már nem érhet minket nagy meglepetés ilyen téren.

Persze ott a Game Pass, amiben a PC-s és az xboxos változatok is helyet kaptak, ha máshogy nem, azzal mindenképp megér egy próbát. Még van mit mesélnünk neked, minden érdekességet megtalálsz itt!

forza 5 teszt 3
  1. Olcso kültéri fényfüzér 20m
  2. En mh2 akkumulátor
  3. Használt opel mokka téli gumi felnivel
  4. Ideagen szavak toldalékolása
  5. Pókember idegenben teljes film magyarul 2019 videa
  6. Jóban rosszban 3581 2020
  7. Miért sír a baba youtube
  8. Online olvasható mesekonyvek
  9. Tiszapüspöki eladó ház