Irodaház Recepciós Állás

A friss levegő kapacitás megnövelték a magasabb belső komforthoz. A tűzjelző rendszert és a gépészeti hálózatot új BMS és gyengeáramú rendszer irányítja.

Irodaház recepciós állás, munka Budapesten | Profession

Épületek/Ipari és kereskedelmi épület Az 1995-ben átadott épület emblematikus státuszát a LAB5 architects tervezői, egy renovációs projekt során újraértelmezték, az épületben tágas, könnyen áttekinthető, transzparens terek nyíltak meg - ezeknek az átalakításoknak és az üvegfelületek alkalmazásának köszönhetően a belső teret beragyogja a természetes fény. Helyszín és tervezési program Az EMKE Irodaház az egyik első nyugati típusú irodaházként épült fel, a rendszerváltás utáni években. A tulajdonos a mára elavult épület átalakítása és felújítása mellett döntött. A földszinten új, kiadható, utcakapcsolattal rendelkező teret szerettek volna elhelyezni, így a tervezők a főbejárat súlypontba történő áthelyezését javasolták. Így egyrészt, az utcasarkon felszabaduló hely remek adottságokkal rendelkezik, mint kiadható tér, másrészt, az új főbejáraton történő belépés sokkal kedvezőbb hatású, mint korábban. A földszinti és első emeleti terek építészeti és belsőépítészeti átszabása mellett, a program tartalmazta az épület teljes körű energiatudatos felújítását is, a gépész és az elektromos rendszerek tekintetében.

Dunaújváros

  • Huawei roaming beállítás
  • Álláshirdetés - Szállodai Recepciós | Mellow Mood Hotels
  • Irodaház recepciós állás bejelentése
  • Irodaház recepciós állás szeged
  • Az Expert Irodaház állásajánlatai
  • Recepciós @ Kifli
  • ᐅ Nyitva tartások TGI WaterCool Kft.-Iroda, Bemutató terem és Szervíz | Thököly út 106., 1146 Budapest
  • Irodaház recepciós állás hirdetési oldalak online

Irodaház állás (138 db állásajánlat)

Röviden összefoglalva: - Munkád során Te felelsz majd azért, hogy irodánkban minden zökkenőmentesen működjön és a kollégáink jól érezzék magukat - Ha heti 20-40 órában szeretnél dolgozni - Ha jó a kommunikációs készséged, precíz vagy, rendszerető és tudsz középfokon...

Az Expert Irodaház állásajánlatai

Irodahaz recepcios állás

A portaszolgálat minőségi mivolta ráadásul azt az érzetet kelti az emberekben, hogy igazán nívós helyen szállnak meg, amely szintén a hasznára válik az üzletnek. Bátran vegye Ön is igénybe szolgáltatásunkat, és bízza ránk a portaszolgálatot akkor is, ha hotelt üzemeltet, hiszen ezzel a lehetőséggel csak jól járhat! Kollégáink várják jelentkezését! Miért fontos a jó portaszolgálat? A minden téren kiváló szolgáltatásokat nyújtó portaszolgálat nélkülözhetetlen minden épületből, ahol az üzemeltetőknek fontos a lakók, illetve az ügyfelek, vendégek elégedettsége. A portaszolgálat nem csupán azt a funkciót tölti be, hogy biztonságos körülményeket teremt az érkező látogatók szűrésével és ellenőrzésével. Nagy felelősség hárul a szakemberekre, hiszen aktívan képesek az intézmény, a cég, szálloda arculatát is alakítani azáltal, hogy ők teremtik az első kapcsolatot az érkezőkkel. A portaszolgálaton munkát teljesítő alkalmazottnak nagy a felelőssége, mert egész nap, az egész műszak alatt csúcsformát kell hoznia.

Feladatai:Fogászati és fogtechnikai anyagok értékesítése telefonon keresztül. Értékesítési célok elérése napi/heti/havi szinten az éves eredmények biztosítása érdekében, az ü az első jelentkezők egyikeWEB BIZTONSÁG INFORMATIKA KFT. Dinamikusan fejlődő magyar vállalat keresi tapasztalattal rendelkező Cégvezetői asszisztensét (titkár/titkárnő) informatikabiztonsági területre, Budapest VII. kerületi irodájába, teljes munkaidőre... Cégünk tanúsított, akkreditált szervezetként végzi tevékenységét 25 éve Szeged belvárosában, technikailag jól felszerelt környezetben, barátságos munkatársakkal. Szeged, rész foglalkoztatás, rugalmas munkaidő! Fő feladat: ~Általános irodai...