Magyar Filmek Torrent Oldala - A Legjobb Torrent Oldalak

Skip to content Sajtóközleményben, de azért nevét nem vállalva jelentette be az első magyarországi regisztrációmentes torrentoldal üzemeltetője az elindulását. A közlemény szerint az oldal olyan nagy elődök ösvényén jár, mint például a ThePirateBay, ahonnan bármi letölthető, amire csak az embereknek szüksége van (Ez nagyon szépen hangzik, de ne feledjük, a megosztott filmek, szoftverek túlnyomó többsége enyhén szólva sem jogtiszta. A -szerk- megj. ) Az itorrent oldal lehetőseget nyújt arra is, hogy a megosztott filmeket letöltés nélkül is meg lehessen tekinteni egy megfelelő plugin segítségével. Ezzel a felhasználóknak a jövőben nem kell semmiféle adatot, még csak a torrent fájlokat sem letölteniük saját számítógépükre, elegendő lesz csak keretein belül kiválasztani a megfelelő és egyben streamelhető videós tartalmat ahhoz, hogy azonnal megnézhessék a kiválasztott filmeket – akár HD felbontásban is. Az oldalon az áll, hogy az üzemeltetője egy Egyesült Államokban bejegyzett nonprofit szervezet, szervereik is ott vannak elhelyezve.

  1. A Fekete leves legálisan kerül fel az nCore-ra - Hír - filmhu
  2. Online

A Fekete leves legálisan kerül fel az nCore-ra - Hír - filmhu

május 27. Informatikaiportál • összefoglaló, színes tartalomajánló lap

  • Magyar filmek torrent oldala 2022
  • Réteges töpörtyűs pogácsa - sodorva
  • A Fekete leves legálisan kerül fel az nCore-ra - Hír - filmhu
  • Magyar filmek torrent oldala youtube
  • Legjobb magyar torrent oldalak
  • "Bátor": elindult Magyarország első nyitott torrent oldala ⋆ mínuszos.hu
  • Kertész kocsma budapest
  • A MOL Nyrt. nyerte BÉT Legek 2019 „Felelősségvállalás, fenntarthatóság, felelős vállalatirányítási díjat” - BCSD Hungary

Az nCore felhasználóinak 73%-a 18-34 éves, 74%-uk férfi. 90%-uk néz legalább heti egyszer filmet, 62%-uk többször hetente. Az nCore fogyasztóinak csak 8%-a értesül új filmekről újságokból, 17%-a a mozikból, míg 30% közvetlenül az nCore-ról. A szponzorált torrent ezenfelül azért vonzó a reklámozók számára, mert az nCore garantálja, hogy a letöltéseket követik, és a reklámozó számára pontos, mérhető adatokat küldenek, természetesen a felhasználók teljes anonimitásának megőrzése mellett. Arra is van lehetőség, hogy utána felvegyék a kapcsolatot a film fogyasztójával, amennyiben azt a fogyasztó engedélyezi vagy ké új modellben az nCore aktívan fogja irányítani az nCore Média portfoliójából felkerülő filmeket. Az előválogatott, jó filmeket külön fogja ajánlani közösségének, promótálja saját közösségi média csatornáin keresztül, biztosítja a feltöltések minőséget, illetve az esetlegesen felkerülő "nem hivatalos" verziókat azonnal leszedi az oldalról. Például ha valaki feltölt a filmből egy másik, reklám nélküli, vagy rossz minőségű verziót, azt azonnal letiltják a rendszerből.

Online

Ugyan a torrent még manapság is egy elterjedt tartalomfogyasztási forma, azért látható a tendencia, hogy ha van elfogadható opció rá, akkor az emberek szívesen fizetnek a tartalmakért – lásd. streaming szolgáltatások. Persze a torrent, mint a fájlmegosztási forma valószínűleg sosem fog eltűnni, néhányan már most bájos nosztalgiával tekintenek rá. A torrent, úgy pedig a fájlcserélős megoldások története egy igazán izgalmas téma, amely egy jelentős szegletéből, de inkább legfontosabb szereplőjéről, a legendás The Pirate Bay-ről egy 2022. őszén debütáló 6 részes minisorozatot készítenek. A sorozatot svéd stábbal készítik, de az oldal alapítói sajnos nem lesznek köztük; a forgatókönyvet Piotr Marciniak jegyzi, a rendező pedig a Zlatan Ibrahimovic-doku direktora, Jens Sjogren lesz. Azt viszont sajnos nem tudni, hogy bármelyik streaming platform tervezi-e a terjesztését, ami már önmagában is egy hatalmas poén volna, de hogy torrentezhető lesz, az egészen biztos. A fájlcserélős oldalt még 2003-ban indította három svéd programozó, Peter Sunde, Fredrik Neij és Gottfrid Svartholm eredetileg Piratbyrån néven, de nagyon hamar nagyon nagy hírnévre tett szert – így lett belőle a The Pirate Bay.

"Mi azért gondoltunk erre a formára, mert tudtuk, hogy előbb-utóbb úgyis felkerül minden magyar film a torrent oldalakra. A kérdés az volt, hogy hogyan tudnánk ezt úgy megtenni, hogy a film készítői se járjanak rosszul. A válasz pedig megszületett a legális feltöltés formájában" - nyilatkozta Novák Erik, a film rendezője. "Ha reálisan gondolkodunk, akkor tagadhatatlan, hogy gyakorlatilag manapság a torrent oldalokon keresztül nézik meg a legtöbb filmet. Ez a magyar filmek esetében is igaz – az a film amit 20. 000-en néznek meg a mozikban, azt több mint 100. 000-en töltik le. Ez nem csak annak köszönhető, hogy "ingyen" van. Ez még mindig a leggyorsabb és legkényelmesebb fogyasztási mód Magyaroszágon. Úgy gondoltuk, hogy inkább ideje alkalmazkodni a valósághoz, mint arra várni, hogy az emberek hirtelen megváltoztassák a fogyasztási szokásaikat" - magyarázta Kresmery Dániel, a Fekete Leves új modell két ok miatt lehet kimondottan vonzó a reklámozók számára. Elsőként azért, mert egy értékes és máshogy nehezen elérhető célcsoportot tudnak közvetlenül elérni.

.. ::Aftershock::.. V3:: Bejelentkezés Torrent oldal, filmek, zenék, könyvek, képek, megosztására szollgáló közösségi oldal. Keywords: Filmek, letöltés, Aftershock, sorozatok, torrentek, játék, torrent, utorrent, aftershock torrent, aftershock-tracker Aug 9, 2022 Created: 1970-01-01 Expires: Hosting company: Roland Polan Registrar: EURID IPs: 51. 77. 33. 97 DNS:

  1. Tüskevár 1967 online filmnézés hd
  2. Wow tea vélemények where to
  3. Galéria pizzéria tamási étlap
  4. Orion ht 601 5.1 vélemények 2019
  5. Olajfák hegye jeruzsálem
  6. Split klíma kompresszor hiba jelei full
  7. Eladó lakás békéscsaba belváros
  8. Disney fantasy hajó youtube
  9. Folyékony édesítőszer vélemények 2019
  10. Apigenin tartalmú növények
  11. Miért eszik kakit a kutya
  12. Pest megye területrendezési terve
  13. Royal team letöltés online