Boruto 15 Rész, Boruto 18 Rész Magyar Felirat

2. részLektorálás alatt Peter Grill to Kenja no Jikan Super Extra 1. részElérhető (Következő részre vár) Bleach Sennen Kessenhen 1. részElérhető (Következő részre vár) Fuufu Ijou Koibito Miman 2. részFordítás alatt Chainsaw Man 1. részElérhető (Következő részre vár) Shikizakura 8. részLektorálás alatt Cool Doji Danshi 1. részLektorálás alatt Adsense Új hozzászólások Akuyaku Reijou nanode Last Boss wo Kattemimashita Boruto: Naruto Next Generations Fuufu Ijou Koibito Miman Cyberpunk Edgerunners Mushikaburi-hime Blue Lock Chainsaw Man Bleach Sennen Kessenhen

  1. Boruto 18 rész magyar felirat
  2. Boruto: Naruto Next Generations - Magyar Felirattal - MagyarAnime.hu
  3. Boruto 13 rész magyar felirat
  4. Boruto 12 rész magyar felirat

Boruto 18 rész magyar felirat

MAGYARANIME Online: 1481 Index Tagfelvétel Anime Random Anime Aktuális szériák Befejezett sorozatok Befejezett filmek Felfüggesztett szériák Várható szériák Hentai (+18) Őszi szezon Megjelenések Online Filmek About Rólunk Fordító csapat [Social] Discord [Social] Facebook [Social] Tiktok [Social] Email Támogatás Fansub: Chainsaw Man 2022 őszi szezon Megtekintés MOST!

Boruto: Naruto Next Generations - Magyar Felirattal - MagyarAnime.hu

boruto 13 rész magyar felirat

Boruto 13 rész magyar felirat

Előfordul, hogy nem tud betölteni a videó a host oldalról. Ilyenkor érdemes megpróbálni újra tölteni az oldalt. Amennyiben ez nem oldja meg a gondot, a videó jobb sarka alatt található ikonnal bejelenthető a videó. Ebben az esetben kivizsgáljuk a problémát. Amennyiben a videó akadozna, le kell állítani a lejátszást, várni egy kicsit, hogy töltsön, majd elindítani. Ha tetszik, az oldal támogasd te is azzal, hogy bekapcsolva hagyod a "bánya" funkciót. :) Amennyiben mégis ki akarod kapcsolni, kattints ide. További információért pedig ide. Naruto (Naruto) 2. évad 15. rész Szerelmi háború! Lányok mindenre készen 785 megtekintés Reklám

Boruto 12 rész magyar felirat

Pontszám: 4, 1/5 ( 4 szavazat) Momoshiki rendeletet ad Boruto életére. Kijelenti, hogy Boruto kék szeme mindent elvesz tőle. Ennek a kijelentésnek valószínűleg köze van a jouganhoz, de köze lehet a karma erejéhez is. Ki adta a Jougan Borutót? Boruto a vérvonala miatt örökölte Jougant Hinatától és Narutótól, nem pedig azért, mert Toneri vagy valaki titokzatosan szemrevételezte. Boruto felhasználja Jougant Momoshiki ellen? Boruto csak véletlenül használta a Jougant harcok és stressz idején. Végül Boruto és Momoshiki találkozik.... A szem jelzi Boruto kapcsolatát az Otsutsuki klánnal, és edényként való elkerülhetetlen pusztulását. Boruto Kawaki elleni előretörése a Jougan feletti irányítás szintjét mutatja. Milyen Markot adott Momoshiki Borutónak? Figyelmeztetés Boruto 44. fejezet SPOILER Kövesd! Boruto esetében a karma pecsétje Momoshiki Otsutsuki választott edényeként jelöli meg, akit Boruto a manga egyik legkorábbi ívében semmisített meg. Hogyan szerezte meg Boruto Jougan szemét? A Jougan Boruto genetikájának eredménye lehet.

boruto 155 rész magyar felirat
Melyik epizódban kapja meg Boruto az átkot? A "Jūgo and the Curse Mark" (重吾と呪印, Jūgo to Juin) a Boruto: Naruto Next Generations anime 99. epizódja. Melyik a legerősebb szem Borutoban? Rinnegan a "Three Great Dojutsu" legerősebb szeme. A Rinnegan egy ritka hatalom, amely csak akkor jelenik meg, ha valaki csakrát kap az Otsutsuki klántól vagy leszármazottaitól, vagy a Sharingant Hashirama sejttel kombinálja. Kinek van a legerősebb rinneganja? 1 Hagoromo Otsutsuki Még azután is, hogy elosztotta saját erejét Naruto és Sasuke között, Hagoromonak volt elég chakrája ahhoz, hogy megidézze a halott Kage-t a tiszta földekről és megtörje az Edo Tenseit. Kétségtelenül ő a legerősebb Rinnegan felhasználó az egész műsorban. Kaguya erősebb, mint Hagoromo. Melyik a legerősebb Dojutsu? Rinneganről azt állítják, hogy a legerősebb a "Három Nagy Dojutsu", más néven "Isten szeme". Segít a felhasználónak bármilyen jutsut és mind az öt transzformációt gyorsan elsajátítani. Ez az egyetlen dojutsu, amely képes megfejteni a Hat Ösvény Bölcse felbecsülhetetlen értékű tudást tartalmazó kőtáblájának titkait.
  • Boruto 150 rész magyar felirat
  • Naruto (Naruto) 2. évad 15. rész - Szerelmi háború! Lányok mindenre készen | EPISODE.HU
  • Boruto 17 rész magyar felirat
  • Őrült dilis szerelem teljes film videa
  • Bmw e46 m3 csl eladó lakások
  • Boruto: Naruto Next Generations - Magyar Felirattal - MagyarAnime.hu
  • Júniusi időjárás előrejelzés 30 napos debrecen