Budapest Nyomtatás Vasárnap

25.... Fénymásolás önkiszolg. Önkiszolgáló fénymásolás fekete/fehér Üzletünkben lehetőséged van önkiszolgáló rendszerben A/4-es és A/3-as... Nyomtatás önkiszolg. Önkiszolgáló nyomtatás Üzletünkben lehetőséged van önkiszolgáló rendszerben A/4-es és A/3-as... Fénymásolás - szines/ff.

Estét

  • Rendőrségi hírek pápa
  • Budapest nyomtatás vasárnap délután
  • SONLINE - Ismét költeményeket hallgathatunk a balatoni vasútállomásokon
  • Kovács kati koncert 2022 budapest

RContact Kft. gyorsnyomda elérhetőségei: színes digitális nyomtatás, fénymásolás a Mammutban, a II.kerületben

Angolul

Önkiszolgáló nyomtatás Üzletünkben lehetőséged van önkiszolgáló rendszerben A/4-es és A/3-as méretekben, egy vagy kétoldalasan nyomtatni. Nyomtatni önkiszolgáló PC-ről tudsz. Tudsz netről, ( pl. g-mail fiókodból) pendriveról, cd vagy DVD-ről nyomtatni. Nyomtatóink modern, jó állapotú, karbantartott xerox gépek. A nyomtatáshoz 80gr. /m2 standard papírt használunk. Kollégáink szívesen segítenek a beállításban.

Tervrajz nyomtatás Magyarország - Arany Oldalak

Délutánt

További 33% kedvezményt adunk, amennyiben a színes nyomatok lefedettsége 50% alatt van. Hozott papír esetén a nyomtatási munkából engedményt nem áll módunkban adni, illetve az alapanyagra felelősséget vállalni nem tudunk. 120gr/m2 feletti papírokat csak színes gépen nyomtatunk ezért színes vagy fekete-fehér exkluzív árakon számolunk. Diák - Tanár kedvezmény: A diák - tanár kedvezményt minden diákigazolvánnyal, vagy pedagógus igazolvánnyal rendelkező ügyfelünk igénybe veheti, de kizárólag oktatási célú anyagok (jegyzetek, tankönyvek, órai segédanyagok, dolgozatok, házi dolgozatok, űrlapok stb. ) nyomtatására. Egyéb munkák (szórólapok, meghívók, névjegykártyák, önéletrajzok, stb. ) nyomtatására a listaáron felül nem áll módunkban kedvezményt adni! A diák - tanár kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható. FIGYELEM: A gépek csak a nyomtatott lapokat számolja a begyűrt vagy elakadt nyomatokat önhibából vagy figyelmetlenségből lemásolt / kinyomtatott lapokat is ki kell valamit nem tudsz a nyomtatásnál beállítani inkább szólj bátran kollégánknak mert szívesen segítenek.