Adidas Crew Zokni — Vásárlás: Adidas Originals Solid Crew Sock Unisex Zokni 3 Db Méret: 43-46 (S21490) Férfi Zokni Árak Összehasonlítása, Originals Solid Crew Sock Unisex Zokni 3 Db Méret 43 46 S 21490 Boltok

Kiegészítők Adidas HC CREW 3PP Zokni Termékkód: GE6171 Cikkszám: GE6171 Ár: 3. 490 Ft Márka: AdidasKiegészítő Típus: ZokniSzín: Szezon: Nem: Unisex Kiegészítő méret/kiszerelés Termék információ Összetétel:77% CO/20% PES/2% EL/1% PAStay comfortable throughout the day in these crew socks. This three pack is made of soft cotton with a supportive stretch. A contrast adidas logo accents the side.

  1. Shorts
  2. Pants

Shorts

adidas crew zokni 7

10. Az Ügyfél által megadott adatokért a Szolgáltató felelősséget nem vállal. Amennyiben a Szolgáltató tudomására jut, hogy az adatok valamely harmadik személy jogait vagy a jogszabályokat sértik, vagy a jelen adatvédelmi szabályokat megszegik, illetve az adatvédelmi szabályok be nem tartásával kárt okoznak, a Szolgáltatónak jogában áll megtenni a szükséges jogi intézkedéseket, együttműködve az eljáró hatóságokkal. Amennyiben a szolgáltatás igénybevételéhez az Ügyfél harmadik személy adatait adta meg, vagy a weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult kártérítés érvényesítésére. 11. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a Szolgáltató megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrzi és biztosítja az online módon gyűjtött információkat. 12. Szolgáltató a Club kártya keretében, annak érvényességi idejére, illetve külön, törlési kérelem nélkül ezt követően is kezeli az Ügyfél adatait annak érdekében, hogy ösztönözze az Ügyfél törzsvásárlóvá válását, és hogy a megadott elérhetőségeken minél egyszerűbben értesíthese az akciókról.

Az adatokat Szolgáltató munkatársai kezelik. Az Ügyfél 2011. törvény rendelkezéseinek megfelelően gyakorolhata az információs önrendelkezési joghoz és az információszabadsághoz fűződő jogait. 13. Tárhelyszolgáltató: Planet Express Kft., Székhely:1125 Budapest, Álom u. 43/ószám:23587342-2-43Cégjegyzékszám: 01-09-972700Ügyfélszolgálat és technikai segítség: [email protected]hu 14. Adatfeldolgozók igénybevételeMarketing szolgáltatást nyújtó partnerek és harmadik felek: Maileon hírlevélküldés és remarketing - WANADIS KFT. | 1112, BUDAPEST, BUDAÖRSI ÚT 153. hírlevélküldés - The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Ave NE - Suite 5000 - Atlanta, GA 30308 USA) SMS küldő szolgáltatás - Dream Interactive Kft. 1027 Budapest, Medve utca 24. [email protected] 15. Levelezési szolgáltató:Maileon Digital Kft. Székhely: 1112 Budapest Budaörsi út 153. Nyereményjáték adatkezelési szabályzata 1. A regisztrált játékosok személyes adatait a játék szervezője kezeli (Szinga Sport Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 1038 Budapest, Tündérliget utca 2. ; cégjegyzékszám: ószám: 10318102-2-44; e-mail cím: [email protected] képviseli: Gém Zoltán ügyvezető; a továbbiakban: "Szervező").

Pants

  1. Raffaello szelet sütés nélkül
  2. Adidas HC CREW 3PP Zokni | CipőPakk.hu Nike, Jordan, Adidas és egyéb márkák
  3. Adidas crew zokni felhuzo
  4. Adidas crew zokni mid
  5. Adidas crew zokni men
  6. Gumilövedékes pisztoly engedély

a(z) 100000 Ft. érték alatti rendelések 900 Ft. összegű szállítási költséggel kerülnek kézbesítésre. A szállítási költség teljes összege megjelenik a kosárban, mielőtt véglegesítené rendelését. Elállás joga Amennyiben terméket szeretne visszaküldeni, amit eMAG Marketplace Partnertől rendelt, megteheti futárszolgálattal. Minden eladó az eMAG oldalán függetlenül meghatárhozatja, hogy milyen módon fogad el visszaküldéseket, ezért fontos, hogy egyeztessen az eladóval mielőtt visszaküldési kérelmet rögzít. Lentebb megtalálhatja Partnerünk visszaküldési szabályzatát: 1. A vásárlástól való elállás joga A megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül joga van indokolás nélkül elállni vásárlási szándékától. Ezt akként teheti meg, hogy elállási szándékát egy, a Kereskedőnek küldött e-mail üzenetben jelzi az alábbi e-mail címen: vagy a Kereskedő székhelyére küldött levél formájában küldi el elállási nyilatkozatát. Ezen nyilatkozatokból egyértelműen ki kell derülnie elállási szándéknak.

Inverz prémium szolgáltatásunkrólNem jó a megrendelt méret? Túl kicsi, vagy túl nagy? Semmi gond, lépj be a saját adatok menüpontba és igényeld az inverz prémium csomagcseré eztán már semmi dolgod nincs, csakhogy holnap a gondosan becsomagolt terméket kicseréld a futárral. Ehhez nincs másra szükséged, mint az eredeti csomagolásra egy ragasztószallagra és egy ollóra. Ügyelj a helyes csomagolásra, mert lehet másnak épp ez lesz az álma és senki sem szeretné, hogy sérülten érkezzen meg a termé szolgáltatásainkAmennyiben a termék vagy mérete nem megfelelő, kézbesítést követően 24 órán belül jelezni kell, és másnapra küldjük a csere terméket, díjmentesen. A termékcsere biztonság díja csak egyszeri cserére jogosít, visszaküldésre nem. Elállás esetén ez nem egy visszatérítendő költség. (Nem tévesztendő össze a 14 napos elállás jogával. ) az minden esetben sszaszállítjuk garanciaKényelmi szolgáltatásunkat mindazoknak ajánljuk, akik szeretik a teljes körű kiszolgálást és nyugalmat. Ez a szolgáltatás az elállási időn belül érvényesíthető.