Nike Hátizsák Női / Nike Női Hátizsák | Outlet Expert

Nike Sportswear - HátizsákAkciós. Hátizsák kollekció Nike Sportswear. Modell készült tartós anyagbó sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, sötétké Sportswear - HátizsákAkciós. Modell készült tartós anyagbó sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, világoské Sportswear - HátizsákAkciós. Modell készült tartós anyagbó sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, szü Sportswear - HátizsákAkciós. Modell készült tartós anyagbó sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, Sportswear - HátizsákAkciós. Sima anyagból készült sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, sötétké - Hátizsák123 dbnobo, férfi, női, kiegészítők, hátizsákok, fehé Sportswear - HátizsákAkciós. Sima anyagból készült sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, ké Sportswear - HátizsákAkciós. Mintás anyagból készült sportswear, férfi, kiegészítők, hátizsákok, szü Sportswear - HátizsákAkciós. Sima anyagból készült sportswear, férfi, női, kiegészítők, hátizsákok, ké Sportswear Hátizsák rózsaszínAnyag: Textil; Zárás típusa: Cipzár; Minta: Univerzális színek; Dizájn: Tágas főrekesz, Kétirányú cipzár, Külső cipzár, Állítható szíj, Oldalsó sportswear, női, rózsaszí Sportswear - HátizsákAkciós.

  1. Nike hátizsák iskolatáska - Női hátizsákok, hátitáskák - Női táskák
  2. Outlet Store Nike Hátizsák női
  3. Nike Sportswear Futura Női Mini Hátizsák-CW9301-010 - MadeInPapp a CipőWebáruház
  4. Nike hátizsák noix

Nike hátizsák iskolatáska - Női hátizsákok, hátitáskák - Női táskák

Nike RADIATE piros NS - Női hátizsák Rövid leírás Exkluzív termék Nike RADIATE piros NS - Női hátizsák a gyártótól Nike nálunk megtalálható majdnem ingyen tól 16390 Ft A szokásos ár 16390 Ft Gyártó/Márka Nike EAN 193153903004 Részletek Leírás A felül nyíló Nike RADIATE hátizsák számos cipzáros tárolórekeszt kínál mindennapi holmijaid tárolására Tartós bevonata védi a felszerelésed További termékek a gyártótól Nike Árengedmény További termékek ebben a kategóriában Hátizsákok Árengedmény

Nézd meg a többi ajánlatunkat. TermékleírásHátizsák, Nike kollekció. Mintás anyagból. - Kétkamrás modell. - Első zseb. - Belső zsebek. - Kézi fül. - Szabályozható pánthossz. - Kétirányú cipzár. - A4 kompatibilis méret. - Laptop vagy tablettartó rekesz. - Mélység: 15 cm. - Magasság: 46 cm. - tó szélesség 36 cm. Összetétel: 100% poliészterTermék ID: 9BYK-PKD0C1_90AGyártási kód: BA6173SzállításAz ügyfeleinek ingyenes szállítást kínál Magyarország területén minden olyan rendelés esetében, amelynek értéke azonos, vagy meghaladja a 15 000 Ft összeget. Amennyiben a rendelés értéke nem haladja meg a 15 000 Ft-ot, úgy szállítási költséget számolunk fel. Ennek az összege 990 Ft A megrendelés kézbesítéséhez a GLS futárszolgálatot használjuk. További információ ITTReklamáció és visszárúSzeretnél terméket visszaküldeni? Mi sem egyszerűbb! A vásárlást követően 30 nap áll rendelkezésedre indoklás nélkül. Ha regisztrált vásárlónk vagy és a rendelésed értéke meghaladja a 15 000 Ft-ot, akkor igénybe veheted az ingyenes visszáru szolgáltatásunkat.

A tájékoztatást a Szervező elektronikus levélben is megadhatja. Az érintett játékos tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen. 11. A Szervező minden tőle elvárható szükséges intézkedést megtesz az adatok biztonsága érdekében, gondoskodik azok megfelelő szintű védelméről különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés ellen. A Szervező az adatok biztonságáról megfelelő technikai és szervezési intézkedésekkel gondoskodik. 12. A játékosok a szolgáltatás igénybe vétele és a Weboldal használata során csak saját személyes adataikat adhatják meg. Más személyek adatainak megadása jogellenes adatkezelésnek minősül, amelynek a külön jogszabályokban meghatározott következményei lehetnek. Más személyes adataival való visszaélés esetén a Szervező az eljáró hatóságoknak segítséget nyújt a jogsértés feltárása, a jogsértést elkövető azonosítása érdekében. 13. A Szervező a személyes adatokat harmadik személy részére csak az érintett kifejezett hozzájárulása, vagy törvény rendelkezése alapján továbbítja.

Outlet Store Nike Hátizsák női

Salomon TRAILBLAZER 10 Sporthátizsák, fekete, méret UNIKönnyű, komfortos Salomon TRAILBLAZER 10 hátizsák egyszerű dizájnnal. Ideális rövid túrákra, tekerésre, futásra, városi sétára. Állítható, lomon, kiegészítők, hátizsákok, Osprey SPORTLITE 20 Sporthátizsák, lila, méret UNIAz egyszerű Osprey SPORTLITE 20 sporthátizsák alkalmas kirándulásokhoz és sporttevékenységekhez. Mellhevederrel és derékhevederrel, kompressziós pá.., kiegészítők, hátizsákok, Osprey SPORTLITE 20 Sporthátizsák, kék, méret UNIAz egyszerű Osprey SPORTLITE 20 sporthátizsák alkalmas kirándulásokhoz és sporttevékenységekhez. Mellhevederrel és derékhevederrel, kompressziós pá.., kiegészítők, hátizsákok, kéadidas TIRO BP Sport hátizsák, sötétkék, méret UNIAkciós. Ebben a sportos hátizsákban elfér minden, amire csak szükséged lehet, és bárhova magaddal viheted, suliba és irodába egyaránt. Az adidas TIRO BP há.., kiegészítők, hátizsákok, sötétké UTILITY GYM SACK Sporthátizsák, khaki, méret osAkciós. A Nike UTILITY GYM SACK sporthátizsák könnyű hozzáférést biztosít dolgaidhoz.

Oldalsó zsebében elfér az edzőcipő, a külső és belső zsebekben pedig... női, nike, kiegészítők, hátizsákok, bé BRASILIA Gyerek hátizsák, kék, méret UNIAkciós. Ez a mintás Nike BRASILIA gyerek hátizsák remek választás suliba. Főrekesze a tankönyvek és más iskolai eszközök tárolására szolgál. Elülső cipzára... női, nike, kiegészítők, hátizsákok, ké ADVANCE M Irattartó, bordó, méret UNIAkciós. A Nike ADVANCE M irattartóban minden ott tárolt iratod a kezed ügyében lesz. A szabályozható csatos övnek hála többféle módon is biztonságosan hord... női, nike, kiegészítők, hátizsákok, bordóHasonlók, mint a Nike RADIATE 2. 0 UNI - Női sporthátizsákMég ezek is érdekelhetnekA weboldalon sütiket használunk, hogy kényelmesebb legyen a böngészés. További információ

Nike Sportswear Futura Női Mini Hátizsák-CW9301-010 - MadeInPapp a CipőWebáruház

Főoldal / Hátizsákok, táskák > Hátizsákok Katalógus szám: M7664, Gyártó: Nike A Nike hátizsák ideális mindennapi használatra. Tartós szövet. Két fő rekesz: az egyik kétirányú cipzárral, a másikban pedig egy másik cipzáras zsebbel. Méretek: 48x33x23cm Térfogat: 26 l Összetétel és karbantartás: 100% poliészter A produkt elfogyott MÁR NINCS RAKTÁRON? Elég ha megadja az e-mail címét és mi Önnek jelezzük, hogy a termék már raktáron van. Válasszon másikat Hátizsákok Katalógus szám: M7664, Gyártó: Nike

Valamennyi személyes adat kizárólagos kezelője a Szervező. A Szervező az adatkezelést a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság által vezetett adatvédelmi nyilvántartásba bejelentette: NAIH-84718/2015. A Szervező kizárólag azon személyek személyes adatait kezeli, akik a Játékszabályzatban meghatározott játékban regisztráltak, és akik a regisztráció során a Játékszabályzatot és jelen Adatkezelési szabályzatot elfogadták. A játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos a Játékszabályzatot, és jelen Adatkezelési szabályzatot elfogadja. 2. Jelen Adatkezelési szabályzat ("Szabályzat") kizárólag a játék során felvett személyes adatok kezelésére vonatkozik, és nem terjed ki a Szervező egyéb adatkezeléseire. A Játékosok személyes adatainak kezelésére jelen Szabályzat az irányadó. A személyes adatok kezelésére Magyarország és az Európai Unió jogszabályai az irányadók, különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. törvény (továbbiakban: "Infotv.

nike hátizsák noix

Nike hátizsák noix

Személyes adatok harmadik személynek (a futárszolgálatok kivételével) vagy hatóságok számára történő kiadása – hacsak törvény vagy hatósági/bírósági határozat ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel – csak az Ügyfél kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges. Az Ügyfél személyes adatait a felhasználás céljának megszűnése után, vagy kérésre a Szolgáltató törli. 7. Az Ügyfél adatszolgáltatása önkéntes, jogalapja az érintett beleegyezése. A Szolgáltató szolgáltatásainak igénybevételével az Ügyfél hozzájárulását adja adatai fent meghatározott felhasználásához (beleértve a személyes adatok futárszolgálatok részére történő továbbításához is). 8. Az Ügyfél bármikor kérelmezheti a Szolgáltatónál: - tájékoztatást személyes adatai kezeléséről; - személyes adatainak helyesbítését; - személyes adatainak törlését vagy zárolását. 8. 1. Az Ügyfél kérelmére a Szolgáltató tájékoztatást ad az érintett általa kezelt adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
  • Nike hátizsák iskolatáska - Női hátizsákok, hátitáskák - Női táskák
  • Nike RADIATE 2.0 UNI - Női sporthátizsák (35 db) - SportSport.hu
  • Kecskemét lovaglási lehetőség
Csak aukciók Csak fixáras termékek Az elmúlt órában indultak A következő lejárók A termék külföldről érkezik: 10 Nike hátizsák Állapot: használt Termék helye: Budapest Hirdetés vége: 2022/10/18 21:48:11 11 NIKE AIR hátizsák Hirdetés vége: 2022/11/03 21:18:55 Az eladó telefonon hívható Nézd meg a lejárt, de elérhető terméket is. Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán 3 lejárt aukció van, ami érdekelhet. Mi a véleményed a keresésed találatairól? Mit gondolsz, mi az, amitől jobb lehetne? Kapcsolódó top 10 keresés és márka