Nokia 5.1 Használati Útmutató

A FELHASZNÁLÓ EZENFELÜL TUDOMÁSUL VESZI, HOGY SEM A NOKIA, SEM KAPCSOLÓDÓ VÁLLALKOZÁSAI NEM VÁLLALNAK SEMMIFÉLE KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT GARANCIÁT, NEM KIZÁRÓLAGOSAN BELEÉRTVE A JOGSZAVATOSSÁGOT, A FORGALOMKÉPESSÉGRE ÉS AZ ADOTT CÉLNAK VALÓ MEGFELELÉSRE, ILLETŐLEG ARRA VONATKOZÓ GARANCIÁT, HOGY AZ ALKALMAZÁS NEM SÉRTI BÁRMELY HARMADIK FÉL SZABADALMI, SZERZŐI, VÉDJEGYRE VONATKOZÓ VAGY EGYÉB JOGAIT. Bizonyos termékek, valamint az azokhoz tartozó alkalmazások és szolgáltatások választéka országonként eltérhet. A részletekről és az elérhető nyelvi csomagokról érdeklődjünk egy Nokia márkakereskedőnél. Ez az eszköz olyan alkatrészt, technológiát vagy szoftvert tartalmazhat, amelyre az Egyesült Államok vagy más országok exportjogszabályai vonatkozhatnak. Tilos a jogszabályoktól eltérő magatartás. AZ FCC, ILLETVE AZ INDUSTRY CANADA MEGJEGYZÉSE A készülék televízió- vagy rádióinterferenciát okozhat (például akkor, ha a telefont a vevőberendezések közvetlen közelében használjuk). Az FCC, illetve az Industry Canada felhívhat a telefon használatának befejezésére, ha az interferenciát nem sikerül kiküszöbölni.

190077 kemo

> USB > Rákérdez. -kor > Igen lehetőséget. 76 Nyomtatási kép A nyomtató kiválasztása után a kijelölt képek előre meghatározott elrendezésben jelennek meg. Ha a kijelölt képek nem férnek el egy oldalon, akkor a többi oldal felfelé vagy lefelé lapozással tekinthető meg. Képnyomtatás nézet A nyomtatni kívánt kép és a nyomtató kiválasztása után adjuk meg a nyomtató beállításait. Válasszunk a következő lehetőségek közül: • Elrendezés — a képek elrendezésének meghatározása. • Papírméret — a papírméret kiválasztása. • Nyomtatási minőség — a nyomtatási minőség megadása. Szótár Válasszuk a Menü > Iroda > Szótár lehetőséget. A szavak egyik nyelvről másik nyelvre való lefordításához adjuk meg a szöveget a keresőmezőben. Ahogy beírjuk a szöveget, javaslatok jelennek meg a fordítandó szövegre. Egy szó lefordításához válasszuk ki a kívánt szót a listából. Lehet, hogy nem minden nyelv támogatott. Válasszuk az Opciók lehetőséget, majd a következő opciók egyikét: • Meghallgatás — a kiválasztott szó meghallgatása.

  1. Nokia 5.1 használati útmutató e
  2. Nokia 5.1 használati útmutató 2
  3. Nokia 5.1 használati útmutató 1
  4. Nokia 5.1 használati útmutató 1391480 bosch
nokia 5.1 használati útmutató 2022

Elküldhetjük e célból például a számítógépre. Adjuk meg a kulcs jelszavát és a kulcsfájl nevét. A jelszó legyen hosszú és bonyolult. • Titkosítás visszaállított kulccsal — A memóriakártya titkosítása a kapott kulccsal. Jelöljük ki a kulcsfájlt, és írjuk be a jelszót. Az eszközmemória és a memóriakártya titkosításának feloldása Ne felejtsük el feloldani a készülék memóriájának és/vagy a memóriakártya titkosítását, mielőtt frissítenénk a készülék szoftverét. Az eszközmemória titkosításának feloldásához válasszuk a Telefonmemória lehetőséget. 120 Ha a titkosítási kulcs tönkretétele nélkül szeretnénk feloldani a memóriakártya titkosítását, válasszuk a Memóriakártya > Visszafejtés pontot. Ha a titkosítási kulcsot megsemmisítve szeretnénk feloldani a memóriakártya titkosítását, válasszuk a Memóriakártya > Visszafejtés és a titkosítás kikapcsolása pontot. Rögzített tárcsázás Válasszuk az Menü > Névjegyzék és Opciók > SIMszámok > Rögz. tárcs. névjegyei pontot. A rögzített tárcsázási szolgáltatás használatával korlátozhatjuk bizonyos telefonszámok felhívását a készüléken.

További információért forduljunk a szolgáltatóhoz. Helyek keresése Hely keresése A térkép segítségével megtalálhatunk adott helyeket vagy üzleteket. Válasszuk a Menü > Térképek, majd az Keresés. Írjunk be keresőszót, pl. címet vagy irányítószámot. A keresési adatok törléséhez válasszuk a Töröl lehetőséget. Válasszuk a Ugrás lehetőséget. 3. Ugorjunk a kívánt elemre a megjelenített találatok közül. A hely térképen való megjelenítéséhez válasszuk a Térkép lehetőséget. A többi találat térképen való megjelenítéséhez, görgessünk felfelé vagy lefelé. Visszatérés a felkínált találatok listájához. — Válasszuk a Lista lehetőséget. elérhetőségére és minőségére hatással lehet az elhelyezkedésünk, az épületek, a természetes akadályok, valamint az időjárás is. Előfordulhat, hogy a GPS-jelek nem foghatók épületek belsejében vagy a föld alatt, és a jeleket zavarhatják bizonyos anyagok, például a beton vagy fémek. A GSP sem alkalmas precíz helymeghatározási műveletek elvégzésére, ezért soha ne hagyatkozzunk kizárólag a GPSvevő és a celluláris rádióhálózat helyadataira helymeghatározás vagy navigálás során.

Tartsuk be a felszólító jelzéseket. A szikrák az ilyen helyeken robbanást vagy tüzet okozhatnak, ami személyi sérüléshez vagy halálhoz vezethet. Kapcsoljuk ki a készüléket üzemanyagtöltőállomásokon. Tartsuk be az üzemanyagraktárakban, tárolókban és -elosztókban; vegyi üzemekben; valamint robbantási területeken érvényes korlátozásokat. Az olyan helyek, ahol robbanás veszélye fennállhat, általában (de nem mindig) jól láthatóan meg vannak jelölve. Ezek például olyan helyek, ahol felszólítás látható a gépjármű motorjának kikapcsolására, a hajók fedélzet alatti része, vegyi anyagot szállító vagy tároló létesítmények, valamint ahol a levegő vegyszereket vagy szemcséket tartalmaz, például gabonát, port vagy fémreszeléket. Tudjuk meg a folyékony gázzal (például propánnal vagy butánnal) üzemelő gépjárművek gyártóitól, hogy az adott gépjárműben biztonságosan használható-e a készülék. Segélykérő hívások Fontos: Ez a készülék rádiójelekre, vezetékes és vezeték nélküli hálózatokra, valamint a felhasználó által programozható funkciókra támaszkodva működik.

A készülék sokféle médiaalkalmazással rendelkezik, amelyeket munkában és a szabadidőnkben egyaránt használhatunk. Kamera Válassza a(z) Menü > Multimédia > Kamera lehetőséget. Képek rögzítése Válasszuk a Menü > Multimédia > Kamera lehetőséget. A készülék 2592x1944 képpont felbontású képeket képes rögzíteni. A jelen útmutató ábrái más képfelbontásúnak tűnhetnek. Használjuk a kijelzőt keresőként. A kép felvétele előtti nagyításhoz vagy kicsinyítéshez használjuk a hangerőgombokat. H az Optikai Navi aktív, az automatikus élességállításhoz tartsuk ujjunkat a vezérlőgombon. A kép rögzítéséhez nyomjuk meg a vezérlőgombot. Ha az Optikai Navi gomb nem aktív, az automatikus élességállításhoz nyomjuk meg és tartsuk lenyomva a vezérlőgombot. A kép rögzítéséhez engedjük fel a vezérlőgombot. Média Média A készülék a képet a Fényképek mappába menti. Lásd "Optikai Navi gomb". old. 26. Az eszköztáron különféle elemek és beállítások elérésére szolgáló hivatkozások találhatók, amelyeket a képek és videofájlok rögzítése előtt és után is használhatunk.

• Port — Írjuk be a regisztrálószerver portszámát. Konfigurációs beállítások Válasszuk a Menü > Vezérlőpult > Beállítások és az Csatlakozás > Konfigurációk lehetőséget. A megbízható szerverek konfigurációs beállításait a szolgáltatótól vagy a vállalat információkezelési osztályától érkező üzenetben kaphatjuk meg. Ezeket a beállításokat a készülék automatikusan a Konfigurációk mappába menti. A megbízható szerverektől hozzáférési pontokra, multimédia- vagy e-mail üzenetkezelő szolgáltatásokra, illetve szinkronizálási beállításokra vonatkozó konfigurációs beállításokat kaphatunk. A megbízható szerverekhez tartozó konfigurációk törléséhez válasszuk az Opciók > Törlés lehetőséget. A szerver által más alkalmazásokhoz küldött konfigurációs beállítások is törlődnek. Válasszuk a Menü > Vezérlőpult > Beállítások és a Csatlakozás > APN vezérlése lehetőséget. A hozzáférési pont ellenőrző szolgáltatás segítségével a csomagkapcsolt adatátviteli kapcsolatokat a készülékén meghatározott hozzáférési pontokra korlátozhatjuk.

Igen, az online kedvezményre, akciós ajánlatra, vagy akciós ajándék kiegészítőre abban esetben is jogosult vagy, amennyiben telefonon, az ügyfélszolgálat segítségével zárul a megrendelés. A vásárlás során előre fizetendő összeg, az előleg, magában foglalja az első havidíjat, valamint tartalmazhatja a készülék miatti előleget is, amit akkor kérünk tőled, ha készülékedet a listaárnál kedvezményesebb áron kapod tőlünk. Ne feledd, az előleget visszakapod! Előleget minden szolgáltató esetében fizetni kell, ha készüléket is vásárolsz. A szolgáltatók az előleg mértékét eltérő helyeken tüntetik fel, van olyan eset, amikor csak email-ben, utólag értesítik a vásárlót az előlegről. A Yettel már a vásárlási folyamat során feltünteti, milyen előlegre számíthatsz. Az előleg mértéke természetesen csökkenthető. A csökkenés lehetséges mértékét csak akkor láthatod, ha minden adatot ől függhet az előleg összege? Az előleg összegét a Yettel az alábbiakat figyelembe véve határozza meg: az választott előfizetői szolgáltatás típust és / vagy tarifacsomagot, a megjelölt készülék / eszköz értékét, a felhasznált / akciós kedvezmények mértékét, a kockázati besorolás eredményét, akár, (az aktív előfizetői jogviszonnyal rendelkező előfizető esetében) az előfizető korábbi szerződésszerű teljesítését (pl.

Eltávolítható akkumulátorral rendelkező készülékek A készüléket kizárólag eredeti, tölthető akkumulátorral használja. Az akkumulátor több százszor feltölthető és lemeríthető, de előbbutóbb elhasználódik. Amikor a beszélgetések és a készenléti állapot időtartama észrevehetően rövidebb lesz a megszokottnál, cserélje ki az akkumulátort. El nem eltávolítható akkumulátorral rendelkező készülékek Ne kísérelje meg eltávolítani az akkumulátort, mert ezzel kárt okozhat a készülékben. Az akkumulátor cseréjéhez a készüléket vigye el a legközelebbi hivatalos márkaszervizbe. Az akkumulátor több százszor feltölthető és lemeríthető, de előbb-utóbb elhasználódik. Amikor a beszélgetések és a készenléti állapot időtartama észrevehetően rövidebb lesz a megszokottnál, vigye a készüléket a legközelebbi hivatalos márkaszervizbe, és cseréltesse ki az akkumulátort. A készülék töltéséhez a mellékelt töltőt használja. A töltőcsatlakozó típusa többféle lehet. A töltési idő a készülék adottságaitól függően változhat.