Kínai Windows Tablet - A Legjobb Kínai Táblagépek – Frissítve 2022. Október | Androidsis

Huawei MediaPad M2 8. 0 LTE 32Gb Megnyílik csúcskészülékünk, melynek gyártóját régóta hallják a hazai vásárlók. A Huawei MediaPad M2 8. 0 LTE a vezető eszköznek nevezhető a kínai 8 hüvelykes táblagépek között Huawei márka... Megfelelő műszaki jellemzőkkel rendelkezik, és az ár teljes mértékben igazolja őket: egy erőteljes nyolcmagos HiSilicon Kirin 930 processzor, akár 2 Gzh órajellel párosul egy Mali-T628 MP6 videoprocesszorral, amely lehetővé teszi a táblagép használatát nehezebb játékokhoz és játékokhoz. nem kell aggódni a fékek miatt és a megereszkedés miatt – egyszerűen nem lesznek. Három gigabájt RAM képes lesz az összes szükséges alkalmazást egyszerre futni a háttérben. A kütyü autonómiájáért egy 4800 mAh térfogatú lítium-ion akkumulátor felel. A fenti mutatók mindegyikére nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Huawei MediaPad M2 8. 0 LTE nemcsak nagyon jó minőségű (a vásárlói vélemények tanúsága szerint), hanem általában - a legjobb kínai táblagép 8 hüvelykes képernyővel. A készülék többek között minden modern szabványt támogat vezeték nélküli: Bluetooth 4.

Reviews

Műszaki adatok:Android 4. 4;7 ″ képernyő, 1280 × 800, TFT IPS;hátsó kamera 0, 3 MP;előlapi kamera 0, 3 MP;Wi-Fi, Bluetooth;RAM 512 MB;2800 mAh;SZxMxM 135x196x9 mm;súlya 251 g. jó képernyő;az ügy minősége;a munka sebessége. rossz akkumulátor. Annak ellenére, hogy formálisan az Ergo védjegy az angol Network Selects Ltd. konszern tulajdona, minden berendezést Kínában gyártanak, szerelnek össze és szerelnek össze. Már a névben is utalást kapunk a márka fő prioritására: az "Ergo" az "ergonómia" rövidítése, vagyis a termék használhatósága, egyszerűsége és intuitív letisztultsága. Ezek a funkciók teljes mértékben a Tab A700 modellben rejlenek. A készülék paraméterei egészen hétköznapiak: 7 hüvelykes, 1280x600 formátumú kijelző, messze a legerősebb, 1, 3 GHz-es MediaTek MT8312 kétmagos processzortól, 512 MB "RAM" és 8 GB a beépített adathordozón ( + 32 GB-ig a kártyán). A versenytársakhoz képest kellemes meglepetés volt a SIM-kártyával való munkavégzés lehetősége, valamint a hátsó kamera mátrixa 2 megapixelre nőtt.

Teclast Tbook 11 - kétesélyes - Mobilarena Tablet teszt

kínai windows tablet setup kínai windows tablet download

Lenovo Yoga Book YB1-X91F 64 Gb A legjobb teljesítményű akkumulátor Az első három billentyűzetes táblagépet zárja, egy nagy, 10 hüvelykes kínai táblagép, amely kiváló minőségű és stílusos kialakítású. A mellékelt billentyűzet segítségével a táblagép egyszerűen és gyorsan átalakítható kis laptoppá. A készlethez szokatlan billentyűzet tartozik. Kompakt érintőpanelnek tervezték, kulcsjelzésekkel. A készülék bekapcsolásakor minden betű és jelölés kiemelésre kerül, de amint a készüléket kikapcsoljuk, a beviteli eszköz egy fekete félmatt vászon lesz. Maga a tablet nagyon vékony és könnyű, de az akkumulátor kapacitása 8500 mAh. Mérsékelt használat mellett az akkumulátor akár 13 órát is kibír egyetlen töltéssel. A készülék teljesítménye átlagon felüli. A 4 magot 1440 MHz-es órajellel működő Intel Atom x5 Z8550 processzor szinte bármilyen feladatban jól teljesít. A nagy, 4 GB RAM szintén elismerésre méltó. Előnyök: nagyon vékony test és alacsony súly; autonómia a magasságban; kiváló funkcionalitás; világos és gazdag képernyő; Hibák: a billentyűzet nem mindenkinek való, nagyon nehéz megszokni; magas ár.

Cover

kínai windows tablet laptop
  1. Az 5 legjobb kínai olcsó táblagép. Melyik cégtől a legjobb táblagépet választani és megvásárolni? A legjobb kínai tabletták ár/érték arányban
  2. 5 remek távol-keleti tablet Windows 10-zel - NapiDroid
  3. Kínai windows tablet windows 10
  4. Scitec nutrition naptár 1

Méltóság: képernyőfelbontás; lapkakészlet; az OP mérete; memóriabővítés a microSD kártya miatt; sztereó hang; kimenet a TV-képhez. Hibák: támogatás hiánya mobilhálózatok; nehéz súly; az autonóm használat alacsony aránya. A legjobb közepes költségvetésű táblagépek TOP-ja Kínából CHUWI Hi12 A kínai CHUWI márka előnyben részesítette a teljes értékű operációs rendszert Windows verziók 10. Vannak USB 2. 0 és USB 3. 0 portok, amelyek kényelmesebbé teszik az operációs rendszerrel való munkát. Csatlakoztathat billentyűzetet, nyomtatót és egyéb berendezéseket. A táblagép szükség esetén laptopcsere is lehet. 11000 mAh kapacitású akkumulátorral működik. Lapkakészlet 4 mag Intel Atom X5 Z8300 4 GB RAM-mal és 64 GB állandó memóriával. Az erőforrást micro SD-vel bővítheti, de legfeljebb 128 GB-ig. A készülék súlya körülbelül 900 gramm, használatakor biztosan elfárad a keze, és nem egyszerű magával cipelni. A táblagép képernyőjének átlója 12 hüvelyk, ami sok készüléktulajdonost örömmel tölt el. Ebben az esetben a felbontás 2160x1440 pixel.

A "Frontalka" továbbra is ugyanaz - 0, 3 megapixel. A gyártó az Android 4. 4-et telepíti az Ergo Tab A700-ra. 4;7 ″ képernyő, 1024 × 600, TFT IPS;hátlapi kamera 2 megapixel;előlapi kamera 0, 3 MP;Wi-Fi, 3G, GPS;RAM 512 MB;2700 mAh;méretek 108 × 188, 4 × 10, 5 mm;súlya 292 g. fényes képernyő;olcsó. kissé lelassul;gyenge a hangszóró. A NOMI (New Outstanding Mobile Ideas) székhelye és gyártó létesítményei Hongkongban találhatók, Dél-Amerikát, Ázsiát és a FÁK-országokat célozva. Annak ellenére, hogy mindössze 4 év telt el a cég alapítása óta, jelentős sikereket ért el az olcsó és meglehetősen tartós mobil elektronika gyártásában és értékesítésében. A Nomi Corsa 3G sem kivétel. Ahogy a neve is sugallja, működhet SIM-kártyákkal, amelyek segítségével hívásokat kezdeményezhet, SMS-eket küldhet és fogadhat, valamint weboldalakat nyithat az olcsó, de jó táblagép stílusos, kéttónusú (fekete és szürke vagy fehér és szürke) kialakítással rendelkezik. A készülék szilárdnak, stílusosnak és drágának tűnik.