Huawei P10 Lite Gyakori Kérdések - Huawei P10 Lite Telefonon Hol Lehet Beállítani, Hogy A Képernyő Ne Aludjon El...

Keress fel minket, és akár fél óra alatt orvosoljuk a problémát! 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Mall Üzletünket megtalálja az Aréna Pláza földszintjén, a Raiffeisen (volt CIB) Bankkal szemben, a Kincsem kaputól pár mé TARTÁSHétfő – Szombat: 10:00 – 20:00Vasárnap: 10:00 – 19:00 Tel. : +36 70 941 2941 Elérhetőség Apple készülék szerviz Huawei telefon szerviz LG telefon szerviz Lenovo telefon szerviz Google Nexus telefon szerviz Microsoft, Nokia telefon szerviz Samsung telefon szerviz Sony telefon szerviz Xiaomi telefon szerviz iPhone akkumulátor csere iPhone érintő csere iPhone kijelző csere Samsung akkumulátor csere Samsung érintő csere Samsung kijelző csere Huawei akkumulátor csere Huawei érintő csere Huawei kijelző csere Telefon, tablet szerviz Telefon, tablet típusok Impresszum Adatvédelem Gyakori kérdések Amennyiben Budán, a Campona Bevásárlóközpont (22. ker. ) közelebb esik, keresd partnerünket, a Fixtelt. Kiváló mobiltelefon javítási szolgáltatások és gyorsszerviz: © Copyright 2022 - Best Mobil Service Kft.

Záró tok a Huawei P10 / P10 lite / P10 Plus készülékhez | ShipGratis.hu

  1. Huawei p10 lite gyakori kérdések review
  2. Huawei p10 lite gyakori kérdések közzététele előtt
  3. Huawei Mate, Honor, P9, P10, P20, Ascend telefon szerviz
  4. Záró tok a Huawei P10 / P10 lite / P10 Plus készülékhez | ShipGratis.hu

Figyelt kérdésKöszönöm mindenkinek az értelmes válaszokat! 2/2 anonim válasza:2017. nov. 26. 18:23Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrö kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

1/1 anonim válasza:2018. ápr. 25. 06:44Hasznos számodra ez a válasz? Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrö kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Figyelt kérdésSziasztok! Ma iskolában, egy osztálytársam gallyra vágta az egészet úgy, ahogy szélgettem az ott ülő diákokkal, és a padjukon felejtettem a volt egy srác, akinek szerintem van valami beütése, és ennek köszönhetően felfedezte magának az én tulajdonomat!! Elkezdett ugye az ujjlenyomat azonosítóval szórakozni egészen addig, amíg tönkre nem tette de, mikor odaadták a telefonomat, hogy ott felejtettem. Láttam, hogy visszaszámolt a kijelző. Akkor tarthatott olyan 30 valamennyi mp körül. És innentől kezdve nem vette az én ujjlenyomatomat. Pedig a rendszerben volt a mutató, illetve a középső ujjam lenyomata is. De egyiket sem tán bementem a beállítások közé, hogy, hátha csak törölte a rendszer őket. De mit ad Isten? Maga a feloldási funkció is megszűnt! Már csak a jelszó, a PIN és a minta található benne. Újraindítottam a telefonom, hátha. De nem történt semmi. Már a srácra is ráírtam, hogy kérem a telefonom árá kéne tennem, hogy újra működjön?!?! 1/1 anonim válasza:44%Újraindítás egy dolog, gyári visszaállítás másik dolog.

Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrö kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Manual

Az akkumulátor 3000 mAh, mely egy egész napos aktív használatot is kibír, képernyője 5, 2 colos, kamerája pedig 8 és 12 megapixellel garantálja a tökéletes képeket! Ár-érték arányban éppen annyira tökéletes a telefon, mint amennyire csak álmodni mered! Túl kicsi? Ne habozz, kattints a P10 Plus készülékre, neked akkor ez a verzió kell minden P10 közül! A P10 Plus 128 giga belső tárhellyel, 6 GB RAM-mal, valamint 5. 5"-os kijelzővel és 3750 mAH kapacitású aksival veszi fel a versenyt a piac élén álló prémium készülékekkel! Az ujjlenyomat olvasója szemben a home gombos népszerű változatokkal a hátoldalon került kialakításra. Méret: 145. 3 x 69. 3 x 7 mm, súly: 145 g. Ha a márkában már biztos vagy, csak abban nem, hogy melyik Huawei terméket válaszd biztos társadnak, ajánljuk tanulmányozásra a P szérián kívül még a márka 5 másik termékcsaládját, a Honor, Mate, Nova, Y valamint G széria készülékeit is! Egy garantált, biztos lehetsz abban, hogy valamelyik széria készülékét szinte Rád szabták, hiszen a Huawei emberei azon dolgoznak, hogy mindegyik felhasználójuk igényét maradéktalanul elégítsék ki!

Huawei P10 egyedi mintás szilikontokNemrégiben szerencsénk volt elkészíteni egy Huawei P10 egyedi mintás mobiltelefon elkészítéshez egy vettünk jó minőségű, tartós TPU anyagból készült Huawei P10 fehér szilikontokot. A mintát ez esetben az online mobiltoktervező programunkon keresztül kaptuk, ahol ügyfelünk maga állította be, hogy hogyan szeretné, hogy a kiválasztott minta elhelyezkedjen az egyedi telefon hátlapon. A kiválasztott alapanyagot és a kapott képi anyagokat elküldtük nyomdai partnerünknek, majd pár napon belül már meg is érkezett hozzánk a képen látható egyedi Huawei P10 telefon hákünk nagyon tetszik az eredmény, valóban sikerült egy különleges, egyedi mintás Huawei P10 telefontokot elkészítenünk. Írta: Mobiltoktervező | Bejegyzés dátuma: 2018-03-06 15:47:54 Hogyan is néz ki egy egyedi mobiltok? Itt megtekintheted a Mobiltoktervező néhány munkáját közelebbről is Gyakran felmerül kérdésként Milyen anyagra készülnek a mobiltoktervező termékei? A mobiltoktervező minden esetben törekszik a legtartósabb alapanyagok felhasználsára és minden esetben figyelembe veszi a látványtervnek megfelelő alapanyagok használatát.

Melyik töltési módban töltődik a telefonom? Töltési mód Akkumulátorikon az állapotsávon Normál töltés Gyorstöltés SuperCharge Az állapotsávon látható akkumulátorikon jelzi a jelenleg használt töltési módot. Milyen töltési módokat támogat a telefonom? A telefonhoz tartozékként járó töltő kimeneti adatai jelzik a telefon által támogatott töltési módokat. 5 V/2 A: Normál töltés 9 V/2 A: Huawei gyorstöltés 5 V/4, 5 A vagy 4, 5 V/5 A: Huawei SuperCharge 10 V/4 A vagy 5 V/8 A: Huawei 40 W SuperCharge Megjegyzés: A SuperCharge töltést támogató típusok jellemzően a Huawei gyorstöltést is támogatják. A kapcsolódó információkat megtalálja a Huawei webhelyén. Milyen eszközök szükségesek a gyorstöltéshez és a szupergyorstöltéshez? Huawei gyorstöltést vagy SuperCharge töltést támogató telefon Huawei gyorstöltést vagy SuperCharge töltést támogató töltő Gyári Huawei adatkábel vagy más olyan adatkábel, amely támogatja a gyorstöltést vagy szupergyorstöltést. A SuperCharge töltéshez legalább 5 A kapacitású kábel szükséges.

Figyelt kérdésTestvéremnek is ugyanilyen telefonja van, neki 2-3 hete frissitette a telefon az Emui-t 5. 1-ől 5. 1. 1-re. Nekem viszont azt írja a telefon, hogy nem áll rendelkezésre frissítés. Miért lehet ez? 1/3 anonim válasza:Azért, mert nem áll rendelkezésre frissítés. 2018. máj. 6. 12:13Hasznos számodra ez a válasz? 2/3 anonim válasza:Mindkettő ugyanonnan van? 2018. 12:16Hasznos számodra ez a válasz? 3/3 A kérdező kommentje:Igen, mindkettő kártyafüggetlen, és az Euronics-ban vásároltuk, de én szeptember-október körül, öcsém azt hiszem márciusban. Kapcsolódó kérdések: Minden jog fenntartva © 2022, GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrö kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!