Horgolt Takarók Könyv — Könyv: Horgolt Takarók. 40 Csodálatos Minta Lépésről Lépésre (Leonie Morgan)

Nehéz ezt elmagyarázni, de talán a képek segítenek. Az utolsó 10-12 centi most egészen narancsos lett az elejéhez képest, ami inkább lilás. Talán a lazacszínű csíkok segítettek, nem tudom. Mindenesetre örülök és kíváncsian várom, hogy lesz-e még majd harmadik színszakasz. Ez a narancssárgás: Ezen pedig látszik, hogy mennyire liladomináns volt eleinte. Természetesen a lilát továbbvezetem, csak már ritkábban. Vagy majd ahogy kijön – kár is előre tervezni ennél a műfajnál. Nálatok is készül valami nagylélegzetű, több hónapig húzódó projekt?

  1. Letöltés
  2. Leonie Morgan: Horgolt takarók. 40 csodálatos minta lépésről lépésre | könyv | bookline
  3. Jan Eaton: 200 minta babatakarókhoz. Kötött és horgolt minták, blokkok és szegélyek babatakarókhoz
  4. Fonalvarázs kötő-horgoló klub helyett... ajánló otthoni alkotásokra
  5. Projekt
  6. Horgolt takarók - 40 csodás minta - babatakaró könyv
  7. Horgolt Szandál Minta - Olcsó termékek
  1. Újdonság: Horgolt takarók - Színes Ötletek Blog
  2. Stephanie Göhr: Horgolt négyzetek, színpompás ötletek - Lakásdíszek, takarók, praktikus kiegészítők
  3. Horgolt takarók könyv 2021
  4. Mátészalka kórház urológia
  5. Könyvek, minták - 1001fonal
  6. Horgolt Szandál Minta - Olcsó termékek
  7. Horgolt takarók könyv sorozat
  8. Szabolcs volán busz menetrend 2017 full
  9. Horgolt takarók - 40 csodálatos minta lépésről lépésre - FonalLak.hu
  10. Lyra Könyvesház Vác – Dunakanyar legnagyobb könyvesboltja, könyváruháza

Letöltés

Hogy a paramétereket is megörökítsem: Bravo fonalakat és 4-es horgolótűt használtam. A mintát nagyjából fejből csináltam, a szegélyt is. Nem voltam biztos benne, hogy mennyire lesz kivitelezhető a hexagonok vonalát követő szél, de azt tudtam, hogy ennyi plusz félhexagont horgolni nem vagyok kész lelkileg. Szerencsére a sima erhp-s szegély teljesen jó működött. A háttérben egyébként látszik, hogy miért posztoltam a karantén ellenére olyan keveset. Ebben a lakásban végre van erkélyünk, mégpedig akkora, hogy egy kis ülősarok mellett elférnek még növények is. Néhány büdöskén kívül soha nem balkonkertészkedtem még – amikor erkélyes lakásban laktunk, mindig volt egy éven aluli gyerek is a háztartásban, az utolsó dolog, amire még gondolni tudtam, az a kertészkedés volt. Most viszont végre adott a hely is és már a gyerekekre sem foghatom, hogy nincs időm. Foghatnám persze a munkára és ez még akár stimmelne is, de pont egy informális vezetői coachingban kaptam azt a tanácsot, hogy ha brutálissá válna a stressz, akkor pláne hogy túrjam a földet, mert az a szó szoros értelmében földel.

Mondjuk ez az a takaró, ami már elkészülése előtt elkezdett tönkremenni, mert szálelvarráskor belevágtam egy nem elvágandó szálba is. Nem akarok róla beszélni. Nagyot izzadtam, mire megfoltoztam valahogy és nem is 100%, hogy bírni fogja a használatot, de ezen a hídon majd akkor megyünk át, ha ott leszünk. Színek csodás játéka, olyannyira, hogy bár erős fogadalommal fogadtam, hogy egy darabig takarót nem, de most nem is vagyok ebben olyan biztos. Nem csoda, hogy egy ekkora darab, mint ez a takaró lassanként törzsvendégi státuszt kap a wipszerdában. Még ha nem is mutatom minden lépését készülés közben, akkor is folyton bekéredzkedik ide, s mert hónapok óta ez a fő projektem, nagyon nincs is alternatíva. Lassanként akkora lett a cucc, hogy egy este alatt egy, legfeljebb két kört tudok haladni a keretezéssel. Összhatását tekintve így már nem is igazán találó a pöttyös takaró, hanem inkább pöttyös-csíkosnak kell nevezni. Már picit unom, hogy kábé fél éve a fél kanapét elfoglalja ilyen in progress állapotban, szóval szerintem már nem olyan sok kört fogok hozzáhorgolni, mielőtt késznek nyilvánítom.

  1. B vitamin hiány okozta betegségek
  2. Fogyasztói érdekvédelem tétel kidolgozás
  3. Eladó puli kölyök bács kiskun county
  4. Telefon hátlap matrica yang
  5. Parkoló bérlet budapest weather
  6. Állattenyésztés kidolgozott tételek pdf
  7. Gyöngyös kiadó ház
  8. Holló utca budapest hotel
  9. Használtautó tolna megye 2
  10. Széles lajos spray
  11. Cennet török sorozat
  12. Hogyan legyünk boldogok
  13. Képernyő videó készítés
  14. Sasfeszek étterem kecskemét
  15. Karácsonyi igés lapok blog
  16. Junior kézilabda ebook