Otp Smartbank Regisztrálás

A kapcsolat azért hasznos, mert direktben tudsz írni a bank ügyfélszolgálatának - ezt én nem tartom fölöslegesnek. A UX azt szokta megvizsgálni, hogy egy funkciót hányszor használnak. Pl. milyen gyakran ír valaki az ügyfélszolgálatnak, vagy milyen gyakran nézi meg a hitelkártyájának az aktuális egyenlegét, esetleg az ebben a hónapban visszafizetendő összeget. Ha azt találják, hogy mondjuk átlagosan az emberek hitelkártya egyenleget két naponta néznek, visszafizetendő összeget havonta egyszer, az ügyfélszolgálatnak meg félévente egyszer írnak, akkor a gyakran használt funkció lesz kattintás nélkül elérhető, a ritkábban használt kevés kattintással, a nagyon ritkán használt meg akár sok kattintással. Na George app-ban ez úgy néz ki, hogy a baromi ritkán szükséges ügyfélszolgálatnak írás érhető el egy tapintással, a gyakran szükséges hitelkártya egyenleg megnézéséhez nem kell semmit csinálni (régebben kellett, több tapintást, ezt pl. kijavították), a visszafizetendő összeghez kettőt kell tapintani (feltéve, ha tudod, merre keresd, mert nem egyértelmű egyáltalán).

Business

A kezdeti időszakban ez azokra az ügyfelekre is vonatkozik akik 2004. Általános információk Az OTP Bank OTPdirekt szolgáltatása gyors telefonos és internetes hozzáférést biztosít a bank szolgáltatásaihoz és termékeihez. Belépéskor új nyitóoldal és menürendszer fogadja netbankos ügyfeleinket. A regisztráció feltétele hogy Ön Mobil Aláírás szolgáltatással is rendelkezzen. A PIN kód az arra alkalmas készülékeken helyettesíthető ujjlenyomat azonosítással is. A szolgáltatás beállítását ellenőrizheti. Előtt kötöttek OTPdirekt internetes szolgáltatási szerződést. Vasárnap megújult OTPdirekt internetes szolgáltatásunk. A Programba való regisztráció feltételei és a regisztráció folyamata. OTPdirekt Internetes szolgáltatás Telefonos ügyintézői szolgáltatás OTPdirekt automata telefonos szolgáltatás OTP direkt internetbank csak lekérdezéssel OTPdirekt alapszolgáltatások OTPdirekt szerződés nélkül igénybe vehető szolg OTPdirekt OTPdirekt kiegészítő szolgáltatások. Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás telefonos banki szolgáltatás SMS-szolgálatás SMS alapú kontroll.

Covid oltásra

Vicces, de a sima MC drágább így. Egyrészt nem IT a megélhetésem forrása, másrészt nem biztos, hogy megérné a bankváltással járó hercehurca. Belegondolva hány helyen van megadva a számlaszámom, nem szeretnék bemenni mindenhová és -ismerve a magyar ügyintézést papír alapon személyesen- változtatni mindenütt. Mert mi legyen, Revolutos? A Halott Pénz meg Forint néven játszik innentől. A bankváltásnak rengeteg adminisztrativ költsége van. Pár havonta megnézem a banki költségeket, havi két ebéd alatt van az ára, addig nem érdekel különösebben. Az új netbank app egyébként ahogy már párszor elsirtam, okoz majd kellemetlen perceket a custom ROMozóknak. Vissza magára az appra, a kártyás fizetés jóváhagyása (és más funkciók) sokkal gyorsabbak. Végre megértették, hogy ez fontos. "A bankváltásnak rengeteg adminisztrativ költsége van. " - sorold fel légyszives... Csoportos beszedések sima ügy, munkabér utalása sima ügy - oké, célszerű, ha van egy havi csoportos beszedéssel intézett fizetnivalókra elegendő tartalék, hogy a két számla párhuzamos "működése" során ne legyen gond azzal, hogy egy még a régire terhel be.

Telekom

otp smartbank regisztrálás login

Online banking

(Nem regisztráltam) Sebaj, SmartBank-ban ugyan ez a gomb, megnyomom a regisztrációt, gondolkodik kicsit, majd eltűnik a gomb, és csak download marad helyette. Akkor se adom fel. OTP Mobilbank letölt, regisztrál: 1. lépés: Kérjük add meg az OTPdirekt Internetbank belépéshez használt adataidat: Azonosító kitölt, számlaszám kitölt, jelszó: A jelszónak legalább 6 legfeljebb 8 karakter hosszúnak kell lennie???????? Persze 8 nál többet nem is enged bepötyögni. A biztonság kedvéért újra beléptem a 11 karakter hosszú jelszavammal az OTPDirect-be, szóval KÖSZÖNJÜK EMESE. Ez is kimarad. az élet olyan, mint az ásás - mindig felbukkan néhány gyökér. Ásóval jól rájuk kell b@szni, és haladni tovább - amarillo Hiszek neked, de: Az ugye megvan nagy bölcs, hogy ez nem mindig volt így, talán 1-2 éve vezették be ezt a baromságot, és nem erőszakolták ki, hogy a régi jelszavad megváltoztasd. És mivel eddig biometrikussal léptem be, ez a probléma nem érintett. Akkor se enged be, ha csak az első 8 karaktert írod be belépésnél a jelszónak?

3 oltásra

  1. Otp smartbank regisztrálás telekom
  2. Otpdirekt Internetes Szolgáltatás Regisztráció - rendszergazda szolgáltatás
  3. Otp smartbank regisztrálás internet banking
  4. Otp smartbank regisztrálás 3 oltásra
  5. Olvasni tanulok online.fr
  6. Otp smartbank regisztrálás a harmadik oltásra

Jön a tökike, user/password, szerveren jelszóból hosszú hash, ellenőrzés a pwhash mező alapján, ha helyes, és a shortpwhash is null, akkor a kapott jelszó első 8 karakteréből egy másik sózott hash mehet a shortpwhash mezőbe. Hosszú jelszó kivezetése is szépen megoldható: amikor először legfeljebb 8 karakteres új jelszó érkezik, akkor az pwhash és a shortpwhash -ugyanazzal sózva- ugyanaz lesz, plusz lehet egy flaget beállítani, hogy az pwhash "felejthető", ami alapján gyorsan átlátható, hogy mennyi usernél van még hosszú jelszó használatban. A citis "jelszó"kezelés lehet, hogy eredetileg lmhash-t használt - sajnos nem próbáltam ki, hogy a 14 karakteres limit (pontosabban hogy a megadott jelszó első 14 karaktere számít) is megvan-e, vagy sem. Egyébként OTP-nél meglehetősen régi ez a 8 karakteres limit szerintem... Persze, eltárolás nélkül is lehet mindenféle újabb megoldásokat ráereszteni és letárolni, a belépés pillanatában (amikor a nyers jelszó tulajdonképpen elérhető lehet)... még mindig nem értem, miért jó ez bárkinek is és ki vetemedik ilyen korlátozásokra (nyilván ez nem a fejlesztő, inkább egy felső utasítás lesz)... Ne add fel!

George weben az ügyfélszolgálatnak írás 2 kattintás, a jelenlegi egyenleg alapból látszik, a visszafizetendő összeg szintén 2 kattintás (és ugyanúgy, ahogy az appban, keresgélni kell, hogy hol lehet elrejtve). Majd nézd meg a KH appot: elinditás és számlaáttekintő között 15-20 (!! ) másodperc. És akkor lehetne arról beszélgeteni hogy a random összevissza dobált funkcióktól még nem lesz használható, csak trendy, vagy tán az sem.

Azért ez vicces: Az otpdirekt bejelentkezésnél a jelszó mezőbe csak 8 karaktert lehet beírni, én meg reflexből végigírtam a 11-et. Ok, akkor lássuk a 11-ből az első 8-at. Belépett. A Mobilbankban a regisztrálásnál ezt a 8 karaktert nem fogadja el. Ez esetben változtassunk jelszót. Otpdirekt felületen a régi jelszó megadásánál szintén csak 8 karaktert lehet beírni, a 11ből az első 8-ra azt mondja nem megfelelő jelszó, így nem tudok jelszót módosítani. LOL. Ok, kérjünk új jelszót az otptől. Jelszó megjön, otpdirekt beenged, jelszómódosítás sikeres immár egy 8 karakteres jelszóra, amit a Mobilbank is elfogadott. Bevallom őszintén, szívesen megnézném a technikai hátterét, mit sikerül ilyen szépen elbaszni. Az csak hab a tortán, hogy a Mobilbankban lehet több mint 8 karakter a jelszó (mik vannak) Ez azt jelenti, hogy a jelszavakat plain text-ben (vagy arra egyszerűen visszavezethetően) tárolnák egy banknál? A 8 karakteres limit is érdekes azért, de már régóta így van náluk... Miért kéne plain text?
  1. Zámbó jimmy valahol bús dal szól
  2. Váljak vagy ne teszt 2020
  3. Használt kerti bútor
  4. Nerf rough cut ár
  5. Rómeó és júlia olvasónapló kérdések
  6. Piacvezető telefon 2019
  7. Vw szervíz budapest
  8. Samsung tv összekötése telefonnal 2022
  9. Vicces karácsonyi képek
  10. Armani férfi óra
  11. Verbális bántalmazás büntetése
  12. Mi kis falunk mokri
  13. Házi zsemle réception
  14. Észak magyarország archívum
  15. Alberlet szerződés minta 2018 ingyenesen letölthető videos
  16. Nagykunsági főcsatorna nyugati ag亚
  17. Bakelite lemezek osztalyozasa
  18. Kontroll csoport koncert 2022