Váci Utca Lakás Eladó: Eladó Lakás, Budapest 5. Kerület - Váci Utca

A szaniterek minőségi Villeroy&Boch, valamint Hansgrohe termékek. A kifejezetten nagy zuhanyzó a legmagasabb minőségű termosztátos, esőztetős rendszerrel van felszerelve, melyet a fürdőszobától egy walkin zuhanyfal választ el. A fürdőszobában a stukkóval díszített tükör mögött lévő ledvilágítás hangulatos fényt ad az elegáns fürdőszobának. A külön helyiségben található Villeroy WC mögötti rejtett plafonig érő design szekrény biztosítja a kényelmes használatot. A fürdőszoba komplett kialakítása bútorokkal, szaniterekkel, kiegészítőkkel a vételár részét képezik. A lakás helyiségeinek burkolata tölgyfa padló, a lépcsőfokok is tölgyfából készültek és külön design világítást kaptak. A fűtés mellett, minden helyiségben hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés működik, télen-nyáron biztosítva a megfelelő hőmérsékletet. Az áramellátás az energiatakarékos H-tarifáról működik, amely 50%-kal olcsóbb, mint a normál ár. A lakás belső tereinek kialakításakor fontos szempont volt a terek funkcionális különválasztása.

V Ker Váci utcában 56 nm 2 szobás igényesen felújított lakás eladó 73 M - Budapest V. kerület, Váci utca - Eladó ház, Lakás

Az ingatlan jelenleg nem aktív. 1. ref:15850 Kiadó lakás 1055 Budapest Stollár Béla utca Kiadó Budapest, V. ker. kedvelt részén - az Olimpia Park közelében - a Stollár Béla utcában rendezett, liftes ház I. emeletén egy DUNAI PANORÁMÁS, világos, KLÍMÁS, 45 nm-es 1 szobás, BÚTOROZATLAN, RÉSZBEN GÉPESÍTETT lakás. A tágas előszobából egyenesen haladva található a Dunára néző, napfényes szoba. Jobbra pedig a konyha és a fürdőszoba. Fürdője zuhanyzós, WC-vel. Az otthon melegéről házközponti fűtés gondoskodik. A felújítás után Ön lehet az első lakó. Az ideális bérlő sajátjaként vigyáz a lakásra és nem dohányzik. Kisállat tartása megbeszélés alapján lehetséges. Elhelyezkedéséből adódóan lakásnak és irodának is jó Infrastruktúra kiváló. A Kossuth tér, a Duna, a Nyugati pályaudvar, a WestEnd, a Margit sziget, a Lehel téri és Hunyadi téri piac, a Culináris, számos bank, étterem, kávézó, bolt, iskola gondoskodik a mindennapi élethez és a kikapcsolódáshoz szükséges igényeinkről. A közlekedés kiváló.
  • Budapest, V. kerületi eladó ingatlanok
  • Milyen castrol olaj. Castrol motorolaj - hogyan válasszuk ki a legjobbat
  • Útonalterv ide: IKEA Budaörs külső árukiadó, Huber utca, 5, Biatorbágy - Waze
  • Film ∙ János vitéz
  • Eladó lakás budapest ráday utca
  • Váci utca lakás eladó győr
  • Petőfi rádió slágerlista
  • Hej te bunkócska
  • K&h biztosító kárbejelentés online game

Budapest

Belvárosban kitűnő elhelyezkedésű, kiváló adottságú lakás! A V. kerületben a Váci utcához közeli csendes mellékutcában kínáljuk eladásra, ezt a 3 emeletes társasházban elhelyezkedő félemeleti, 73. 5 nm alapterületű, jól alakítható, korszerűsítésre szoruló kellemes hangulatú otthont. A liftes ház 1912- ben épült, nagyon szép állapotú, a homlokzata gyönyörűen felújított. A lépcsőház és a belső udvar rendezett, szép állapotú, tisztán és rendben tartott, Az ingatlan déli fekvésű, utcai nézetű, világos, 3 szobás, mindegyik szoba külön bejáratú, praktikus elrendezésű. A fürdő és a mellékhelyiség külön helyiségben került kialakításra. Két szoba néz az utcára, a konyha és egy szoba a kevésbé világos belső udvarra, ez utóbbi helyiség fogorvosi rendelőként funkcionált, vizesblokkal. Fűtése gázkonvektor és cserépkályhába épített gáz, a melegvizet átfolyós rendszerű gázkazán biztosítja. Centrális elhelyezkedéséből adódóan pár perc a tömegközlekedés, a Nagy Vásárcsarnok, kávézók, étünő befektetés, kiválóan alkalmas rövid és hosszútávú bérbeadásra, irodának, rendelőnek felkeltette érdeklődését kérem, keressen az elérhetőségeimen.

váci utca lakás eladó székesfehérvár váci utca lakás eladó pécs váci utca lakás eladó érd
  1. Olaszorszag autopalya dijak
  2. Fagyasztott pisztrang elkészítése
  3. Ausztria a1 autópálya hírek
  4. Klíma kompresszor ki be kapcsol 6
  5. Karib tenger kalózai 1 video 2
  6. Ruha üzlet szombathely iranyitoszam
  7. Magyarországi települések időjárása március
  8. Prémium minőség jelentése rp
  9. Charles vögele kiárusítás
  10. Szarvasi kávéfőző szv 620