Paco Rabanne Olympea Minta / Keresés 🔎 Paco Eabanne Noi | Vásárolj Online Az Emag.Hu-N

ELKELTÁr: 17000 Ft + 2 db gyári csodás illatminta Sale!! Állapot: bontatlan, próbamentes, bolti, fóliazárt dobozzal Eladó: vadbarack (Eddigi eladások száma: 441, Pozitív visszajelzések: 336, Negatív visszajelzések: 1) Feltöltve: 2022. április 13. Hely: Budapest Szállítás, fizetés: Kp, foxi, posta, személyes átvétel A termék Krémmánia oldala | Szabálytalanság jelentése Leírás: 2022-es újdonság! Érkezik a melegebb idő és az arany szárnyak suhogását és puha ölelését ismét nagyon várjuk, hiszen ez azt jelenti hogy az Olympea sorozatból valami újdonság várható. Ajándéknak is kiváló, csodás, eredeti, fóliás, bontatlan 30 ml német drogériás származású, Paco Rabanne Olympéa Solar női Eau de Parfum keresi szárnyas istennőjét, szuper áron és minőségben. Ez egy igazi napfényes és ragyogó illatkompozíció, a tiaré virág és a narancsfa virágos, mandarinos jegyek hangulatjavító, tengerparti élményt hoznak el nekünk. Ajándékba hozzá pedig YSL fújós gyári LIbre és egy Armani Because It's you szintén gyári fújós mintát is kapsz, a doboz hátoldalán pedig a Paco divatház oldalára navigáló, eredetiséget igazoló QR kód is található.

Paco rabanne olympia minta red

040 FtAppról easyboxba ingyen* RRP: 13. 200 Ft 10. 560 Ft Paco Rabanne Lady Million, női, EDP, 80 ml4. 610 értékelés(10) kiszállítás 5 munkanapon belülEgységár/100ml: 24. 525 FtAppról easyboxba ingyen* 19. 620 Ft Levi's - The ® L Pack Standard Issue hátizsák - 20 l, Fekete RRP: 12. 899 Ft 11. 290 Ft Paco Rabanne Olympea Legend, női, EDP, 80 ml raktáronEgységár/100ml: 29. 601 FtAppról easyboxba ingyen* 23. 681 Ft Paco Rabanne Lady Million Empire, női, EDP, 30 ml4. 54 értékelés(4) raktáronEgységár/100ml: 58. 097 FtAppról easyboxba ingyen* 17. 429 Ft Paco Rabanne Olympea Legend, női, EDP, 50 ml raktáronEgységár/100ml: 46. 520 FtAppról easyboxba ingyen* RRP: 38. 300 Ft 23. 260 Ft Paco Rabanne Lady Million parfümvíz, női, 50 ml4. 610 értékelés(10) raktáronEgységár/100ml: 53. 820 FtAppról easyboxba ingyen* RRP: 33. 638 Ft 26. 910 Ft Paco Rabanne Lady Million Lucky női parfüm, Eau de Parfum, 80 ml raktáronEgységár/100ml: 40. 249 FtAppról easyboxba ingyen* 32. 199 Ft Paco Rabanne Olympea, Női parfüm, Eau de Parfum, 80 ml4.

9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.

paco rabanne olympia minta 1

Egyből vennem kellett egyet, szerelem volt első szaglásra! Igaz, hogy egy kis minta volt a boxban de csodálatos illata van. Elég egy fújás belőle és sokáig tart. Azonnal vásároltam is belőle egy nagyobb kiszerelést:) Nagyon boldog voltam, amikor az egyik Pixibox-ban volt minta, mert régóta szerettem volna kipróbálni, mert sok jót hallottam a parfümről. Valóban isteni finom illata van, magamon is nagyon tetszik, vennék is belőle teljes kiszerelést, de nagyon drágának találom. Mindenesetre tökéletes illat! :) Szerettem magát az illatot, de gyakorlatilag tucat illattá vált az elképesztő marketing kampány következtében. Szuper illat, azóta már be is szereztem egy teljes kiszerelést:) Mindenki máson imádom az illatát, de magamon elviselhetetlen... Pedig ooolyan finom másokon:( Tetszett az illat. Nem tetszik ez az illat. Nem tetszett az illata:( Szerelem volt első szaglásra. Vettem is belőle egy 30 ml-es kiszerelést, és remélem a Pixipontokból majd kiválthatom az 50ml-es változatát, mert a másik már fogytán van.

Először nem tetszett, de aztán pár használat után nagyon megszerettem, és amikor elfogyott, elkezdett hiányozni nekem:) Az egyik kedvenc parfümöm, nagyon boldog voltam, amikor ez volt a dobozban. :-) Nagyon finom az illata, páromnak annyira megtetszett, hogy ezzel leptük meg anyukáját:) Eszter "Postán maradó/" 2200 napja Jelenlegi kedvenc! nagyon finom, nőies illat Szuper illat. Gabriella (postán maradó) Nagyon finom illata van. Imádtam a kis mintát! Tavaly karácsonyra apukámtól meg is kaptam nagy kiszerelésben. Nagyon kedvelem ezt a márkát, örültem, mikor ez volt a csomagban és ebben az illatban sem csalódtam, abszolút kedvenc lett:) Az egyik kedvenc illatom lett. Azóta már a teljes kiszerelést is megvettem. Kellemes volt az illata Finom illata van, de magamon nem tetszett, nem az én világom. Nagyon kellemes az illata. Nem rossz, de érett hölgyeknek jobban el tudom képzelni. Nagyon kellemes az illata:)) Anita POSTÁN MARADÓ 2198 napja Kedvencem. azóta lassan már egy nagyobb kiszerelés is elfogy!

Keresés 🔎 paco eabanne noi | Vásárolj online az eMAG.hu-n

Chatler Olivera Blooming Women MIN Chatler Chatler Olivera Women EDP 30ml / Paco Rabanne Olympea parfüm utánzat női Paco Rabanne Olympea parfüm utánzat rendelés Chatler Olivera Women egy orientális - virágos illat nőknek. Chatier Olivera Women parfüm rendelés webáruház Chatler Chatler 585 Gold Lady EDP 30ml / Paco Rabanne Lady Million parfüm utánzat Paco Rabanne Lady Million parfüm utánzat webáruház Chatler 585 Gold Lady parfüm egy virágos - gyümölcsös illat nőknek. Fej: neroli, amalfi citrom, málna, Szív: jázmin, afrikai narancsvirág, gardénia, Alap: pacsuli, méz, borostyán. Chatler 585 Gold Chatler Chatler Inversus Triumph Men EDP 30ml / Paco Rabanne Invictus Victory parfüm utánzat Paco Rabanne Invictus Victory parfüm utánzat Chatler Inversus Triumph Men men MINI parfüm egy fás - vízi illat férfiaknak. Fej: grapefruit, tengeri jegyek, mandarin, Szív: babér, jázmin, Alap: tölgymoha, pacsuli, ambra. Chatler Inversus Triumph Men m Chatler Chatler Pure Woman EDP 30ml / Paco Rabanne Pure XS For Her parfüm utánzat női Paco Rabanne Pure XS For Her parfüm utánzat rendelés Chatler Pure Women parfüm rendelés Chatler Pure Woman parfüm egy virágos illat a nőknek.

Az Olympea nagyon szerethető bárki számára. Ráadásul megunhatatlan is, hiszen annyira különleges és egyedi. Megjelenése óta több flankert is megélt már, ők is hasonlóan népszerűek, mint maga az anyaillat. Fokozatosan kibontakozó, édes-púderes parfüm, tökéletesen működik minden bőrtípuson. Amolyan "újravevős".... Tartalma: gyári minta Cikkszám: 21244389 Nem: női Webshop ár:1 390 Ft 927 Ft / ml db 200 ml 11 490 Ft 150 ml 10 390 Ft 80 ml 33 990 Ft 50 ml 26 890 Ft 30 ml 15 890 Ft Tous H2O Eau De Toilette női 1 ml Újdonság DKNY Men Eau De Toilette férfi 2 ml Ismerem nekem is van nagyon szeretem az illatát. Igen tarós kellemes. Sosem felejtem az első találkozásomat ezzel a parümmel. Mielött megismertem, épp egy csodálatos tengerparti nyaraláson voltam túl. Hatással volt rám az az idő, amit a tengernèl töltöttem. Amikor beleszagoltam az üvegébe, majd magamra fújtam, nem akartam hinni az orromnak. A tenger, és a természet csodálatos egyvelegét hozza pont annyi édességgel, hogy egy igazán egyedi, különleges illat legyen.

paco rabanne olympea minta kosong
  • Női Parfüm/Eau de Parfum Paco Rabanne Olympea, 80 ml review és információk
  • Komfront Kerékpárüzlet és Szerviz - Komárom, Hungary
  • Olympea - EDP | Vivantis.hu - A pénztárcától a parfümig
  • Paco Rabanne Olympéa – parfümkritika
  • Paco rabanne olympea mint.com
  • Paco rabanne olympea minta touch
  • Így használd ki a diákkedvezményt! | ELTE Online
  • Paco Rabanne Olympea - EDP 2 ml - illatminta spray-vel | Parfümök és kozmetikumok
  • Ezért a bikavérért rajongani lehet - WineArtCulture
paco rabanne olympia minta 2